Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
A visszatérésnek inkább lustaságbeli okai vannak... ha már szépen beállítottam mindent, nem kell nekem a macera, hogy megint letúrjam az oprendszert, és kezdhessem elölről egy másikkal.
Ténylegesen nem különbözik sokban a Win7-től, leginkább kifejezetten hasonlít rá startmenü alkalmazással. Viszont mióta feltettem:
- minden altatás után nullázza az ultranav billentyűzet beállításait
- minden indítás után storahci error-t dob event managerben, ezért a 2 helyett kb 22 másodperc, hogy felébredjen, használható állapotba kerüljön
- nincsenek gadgetek, így csak trükközéssel lehet megoldani, de az nem ugyanaz (1-2-t pedig használtam)
- coretemp-től megfagy, teljesen
- a feladatkezelő nagyon szép és informatív lett, de csak arra nem jó, amire használnám: meghalt folyamatok bezárására (lásd utorrent)Ezek jobbára egyéni problémák, de ez összességében azt jelenti, hogy a 7-es szériás alaplapomhoz nem éppen ideális a Win8 (amit pedig ajánl hozzá a gyártó, és amúgy a driverek meg működnek
)Amire én használom, ott hirtelen ennyi, más nem jut eszembe. Ezek közül egyikkel sem volt gond Win7 alatt, cserébe ott nem volt semmilyen problémám, így nem oldott meg semmit a Win8. Váltottam, hogy kipróbáljam, tudjak segíteni másoknak, de csak azért, hogy valaki váltson, semmi értelme Win8-t használni. A legjobban talán a feladatkezelő fáj, az 100%-ban az M$ sara.
Ha valamiért tönkrevágom a mostanit, megy majd helyette vissza a 7.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)