- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
válasz
fi:zi'k #54261 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, de az AFFS panel-t abszolút nem bántam meg. Mondjuk corestore- nincs az enyémben. 1db 256 gb-os ssd csücsül benne és az tárolásra szánt adatok a dokkolóban vannak caddy-ben lévő hdd-n.
Én speciel nem használnám ki a többletet amit egy x220 nyújt, legalábbis egyenlőre.És ha már itt járok alulfeszlés win 7 alatt x200-nál hogy működik?
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Kilógtam a szerkesztési időből, van még egy indok: csendes.
Sokkal csendesebb, mint a legtöbb új.Amúgy az eredeti disket ( ~£20 ), az intel turbo memoryt ( ~£8 ) pl. elpasszoltam az "döglöt"ten vett gépből, mivel teljesen jók voltak
Ilyen apróságokkal lehet nyomni vissza az áron -
cadeyrn
aktív tag
válasz
> Megérte ennyit költeni arra a gépre?
Meg.
Kellett egy olyan gép, ami:
- min 64GB ssd + 1TB hdd
- WWAN
- WIFI
- könnyű
- elviseljük egymást a billentyűzettel
- kibírja a mindennapi hurcolászást
- NAGYOBB a felbontás, mint 1366x768, mert attól sírok
- megeszi a linuxot minden gond nélkülA teljes ár amúgy valahogy így alakult:
- döglöttnek titulált gép, ~ £100, angol ebay ( nem volt döglött, és kellően fullos felszereltségben, ellenben törött fedlap, túlhúzott csavar miatt repedt palmrest és bios-jelszó, ami csak a biost védte, ergo volt céges gép )
- corestore mv, amiről kiderült, hogy k. drágán vettem ( más szavakkal is érdemes lett volna amazonon keresni, mint én tettem, és úgy van £20-30-tal olcsóbban ) ~£80
- affs panel, ~£100 szállítással
- fedlap csere, a régi törött volt, ~£10
- feles wwan ~£10
- utángyártott 9 cellás akksi ~£36
- bios password levétel 6k forint ( a jumper rövidzárral nem tudtam levenni, a whitelist-free bioshoz meg jelszótalanítani kell )tehát magyar forintban valahol 110k körül állt meg, ami tényleg nem kevés, de van egy gyk. új állapotú gépem, amin rajta van mindenem, tudok vele utazni és még évekig elmegy.
Tegyük hozzá, hogy a panelcsere - egyelőre - tényleg csak luxus volt, nem esszenciális, ugyanakkor mivel néha igenis szerkesztek fotót, főleg utazás közben, igencsak jól jön. Ha meg el tudom adni a régit, akkor nem is volt annyira vészes az ára
Emellett van még egy indokon: szeretek újrahaszonsítani és csak akkor újat venni, ha tényleg kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest