- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #14355 üzenetére
nyilván sokkal nagyobb élmény, mint az ennek ötvened részére zanzított pöcök, amin ugyanazzal az ujjal operálsz. csak gondold végig mekkora marhaság ezzel érvelni. tapin ugyanúgy lehet irányba nyomással operálni, mert annyit elmozog a bőröd, hogy megértse. megszoktad, szereted, oké. attól még objektíve nem jó. szóval neszójjábe, mert megdobállak thinkpaddel. egyébként meg egy bizonyos szint alá szerintem ne süllyedjünk a kommunikációban. ettől függetlenül természetesen peace.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #14355 üzenetére
Ez a benyomoritott tapi pad nekem sem tetszik, ugy sem hasznalnam semmire, (meg a T42-n sem szoktam, max. nagy ritkan scroll-ra ha nagyon lusta vagyok) meg valahogy a dizajnt is elrontja kicsit szerintem (persze ez izles kerdese), megszoktam az X szerianal a töretlen vonalvezetest a palmrest-nel .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest