Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Egy gép vásárlásakor ritkán lehet előre tudni, hogy éppen ki és mire fogja használni később"
Világ életemben úgy vettem, hogy az office only 16GB(arra most és később is elég lesz), a többi meg minden esetben kimaxolva. Elég szívás is volt azokkal a hulladék X1C-kel, amiket a managerek kikényszerítettek maguknak 8GB-val, mert a16 már drága lett volna... (Szerencsére jó rég volt és az idő engem igazolt.) Mondjuk én is maradtam az 1slotnál, hogy a gép funkciókat lehessen cserélgetni, de őszintén szólva, amint több ember az IT-ban(meg úgy általánosan a cégben) ez fenntarthatatlan lett és hatékonyabb volt mindent max-szal rendelni. És képes volt a management is belátni, hogy nem éri meg ezen spórolni.
Minden üzleti gépet(HP, Dell, Lenovo mindegy) egy üzleti IT szempontjából kell nézni, mert konkrétan nekik van tervezve, nem second hand marketre."jobb terméket"
Nem külsőre értettem, hanem technikailag. Melyik gyártó akar a lassulási problémával szívózni?
De DDR4 és DDR5-nél végképp nagyon korlátos volt a sebesség slotokkal. A forrasztott minding alapból gyorsabb volt és a slotosoknál vissza lett véve. A LPDDR-ek meg minding is lényegesen gyorsabbak voltak = jobb termék. Ezért se kaptak az AMD-k slotot Gen2 után, mert a CPU/iGPU igényelte a nagyobb nagyobb sebességet. = Megint csak jobb termék.
Gen 3-tól meg az AMD verziók csak forrasztottak, így minek venném a simát, ha ott az S jobb házzal nagyobb aksival?
Gen 4-nél meg kész kabaré az Intel.
Van DDR4, DDR5 és LPDDR5x verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van DDR4, DDR5 és LPDDR5x verzió.