- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ogard
tag
válasz
Wolfskin #120756 üzenetére
Fontold meg az x1 tablet gen3 -at. Nagyon nagyon jó a képernyője, 3k ips, levehető a billenyűje, van hozzá toll, készült 16gb-s verzió, 6-8 órás akuidót simán hozza. Usb c-n tölthető, minden ami neked kell szerintem.
https://www.lenovo.com/hu/hu/tablets/windows-tablets/thinkpad-series/ThinkPad-X1-Tablet-3rd-Gen/p/22TP2CP0113
Használtan 3-400 euróért látom mostanában, én innen vettem a sajátomat (https://www.bf-laptops-notebooks.com/en/ - rendszeresn szokott lenni nekik, ha most épp nem volna) egy évvel ezelőtt - igaz csak a 8 gb-s verziót, de annyira bevált, hogy vettem egy másodikat a felségemnek is.
(A mindennapi gépem amúgy egy x220 linux mint 21.2-el, 16gb rammal és 2tb hddvel, használom amig szét nem esik - sajnos már a második usb portból törött ki a műáanyag, ezért elkezdtem jó minőségű 230-asokat vadászni aggodalmamban.) -
vicze
félisten
válasz
"• Minden X1 Yogához jár a Wacom és a toll?"
Jár toll ami jár, használni 5percig fogd amíg játszol vele és rájössz, hogy használatlan."Csak felvetődött a kérdés, hogy a Yoga (főleg a mechanikájának) a terhelhetősége"
Elég lényegtelen lesz, miután a kijelzőt ripityára törted. Az üveg az üveg..."Illetve a kijelző karcolódás mennyire jellemző?"
Alapból fólia van rajta, ami nem leszedhető, és ezzel együtt 6hónap után megkapod a billentyűzet lenyomatát is a kijelzőn. (a műanyagba belepréselve, azt nem vakarod le...)"lehető legnagyobb fényerő és színtér és legalább IPS vagy OLED."
Az OLED és a fényerő, nem kompatibilis szavak bármilyen 2021 előtti gépnél. (mind ~300mint vagy alatta)Igen a WQHD és az UHD panelek általában jók, ha nem nézed a Delta E-ket, ezt valahogy Lenovo specialitás, hogy P-t kivéve(ott is csak pár), csak odafest valamit, színhelyes nem lesz.
"A dual channel elvesztése a kompromisszum"
Minden X1 C/Y Dual vagy Quad channel, ha bla bla bla X végű a RAM neve akkor quad lesz. -
válasz
Ugye az megvan, hogy tizenéves gépekről írsz!?
Ebben a korban már nem a teljesítményt meg egyéb tulajdonságokat kell megfizetni, hanem hogy mennyire vigyáztak rá.
Képszerkesztés? 14"-ban képszerkesztésre alkalmas panel, csak az új gépeknél van, azt meg szerintem nem akarod kifizetni.
Veszel egy T580-at, bele egy 100%-os 5-600nit-es UHD panelt.
Ha olcsón kell jó kijelzős gép én ezt tenném. -
válasz
Azok a régi, de még használható gépek relatíve tartják az árukat.
Én is szeretnék venni egy X220t-t vagy fél éve (retard döntés volt eladni COVID előtt, de hát nem tudhattam), de nem kapni őket normális árakon.
A régi, már C2D utáni, de még 7 soros gépek sem mentek le a 20ezres kategóriába, amit a koruk indokolna, hanem továbbra is annyiért röpködnek pl a T520-ak, W520-ak, amennyiért már jóval modernebb és energiahatékonyabb gépeket kapni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest