Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
De nem ennyire

Szerintem az sokkal durvább, mikor emberem úgy áll, hogy már gépcsere és 2 dokkcsere is megvolt gariban és még mindig szív
Anno volt pár ilyen sorozattal dolgom, nyilván hivatalosan ilyet sosem látsz sehol leírva, de stikában a kedves ügyfelek ilyenkor egy másik és komolyabb laptopot vagy a gép árát és egy jelentős összeget kaptak, csak azért, hogy ne menjenek el a nagy nyilvánosság felé/jogi útra, mert az viszont vonza a többieket és az baj. True story, aki ismeri a wifi gate szókapcsolatot Vostro szinten, érteni fogja.Na az kemény
Akkor mi vagyunk mákosok? 
Lásd fentebb.Hé, nem látok el a munkahelyedig
Nekem a monitor talpán van. Ha nem szórakozna, akkor is ott lenne. Illetve ha a dokk tápja lent is lenne, a dokk mindenképpen fent, mert ugye abba is dugdozok dolgokat.
Nekem egy 3D printelt teljes burkolat van rajta, így nyerek egy teli dokkolónyi helyet. Nem mondom, vagy 2-3 órát rajzoltam, de primkó, amúgy is emelni kell a fő monitoromon, ez így remek setup lenne.nem, csak nincs más
(És nem az a baj, hogy milyen csati, mert ugyanilyen sz@r lehetett volna a rápakolós dokk is...)
Nem mindegy a működésük. A ráültetős dokkok teljesen másképp működtek, épp ezért is lehet az, hogy hirtelen jött a pofánvágás, hogy huha, itt már melózni is kell.
Épp most vettem 3 darab rendes tabletes x-ekhez is való dokkot. És basszus, komoly, rádobod a gépet és minden megy. Hát csoda
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Anno volt pár ilyen sorozattal dolgom, nyilván hivatalosan ilyet sosem látsz sehol leírva, de stikában a kedves ügyfelek ilyenkor egy másik és komolyabb laptopot vagy a gép árát és egy jelentős összeget kaptak, csak azért, hogy ne menjenek el a nagy nyilvánosság felé/jogi útra, mert az viszont vonza a többieket és az baj. True story, aki ismeri a wifi gate szókapcsolatot Vostro szinten, érteni fogja.
Akkor mi vagyunk mákosok?