Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
vicze
üzenetére
Tehát akkor beismered, hogy hasadra ütöttél, ahelyett, hogy a topik összefoglalójába belenéznél, vagy a Lenovo honalapján megnéznéd, vagy bármelyik TP gép warranty lookup-jába belenéznél, csak tolod a nagyvilágba a hülyeséget...
Tehát akkor beismered, hogy nem érted a magyar nyelven írott szöveget vagy tényleg égeted magad porig?
Kit érdekel más gyártó egy TP-ről van szó
Megint.
továbbra is csak a maszlagot tolod szokásosan
Azért maszlag, mert a fele szöveget nem tudod értelmezni. Nekem is maszlag a kínai használati útmutató, naná, hát nem tudok kínaiul

Az aksi gari bővítésről meg úgy látom még csak nem is hallottál."Akku garancia jellemzően fél év, node vannak bővíthetőségek olykor, akkor nyilván több"
Az első tagmondatig jutottál el, a másodikat már nem olvastad el. Már kezd nekem ciki lenni.
Ennyit arról ki mit tol hasra ütésre

Szerintem valami durva anyagot.
Nyilván valóan hibás valami, de egyáltalán nem az aksi degradálódott ilyen mértékben.
vs.
De úgy látszik a kézrátételes diagnosztizálás megy elég jól.
Neked megy ez anélkül is ahogy látom

Én az elmúlt 10-11 évnyi szervizes és eladós tapasztalatomra hagyatkoztam, mikor kimondtam ezt az elképesztően új meglátást egy ilyen hibával kapcsolatban. Na, menjünk át a szervizes topikba, megkérdezni 5 ember mit fognak válaszolni kapásból erre? Ráteszem 3 havi fizumat. Deal?
Többi nagyrészt a szokásos össze vissza csapongó rizsa.
Nem rizsa és nem maszlag, se nem kolompér. Csak számodra az. Mostanra pedig sajnos biztos lett, hogy tényleg nem olvasod el amit írnak számodra vagy ha igen, akkor...
Én itt veled végérvényesen befejeztem. Ennek zéró értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest