Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac
üzenetére
Emlékeim ha nem csalnak kifejezetten kérnem kellett a reagálást akkor, mikor a kedves kolléga konkrétan már a torkomon ugrált, nem önön elhatározásból jött a reakciód. Hogy a jegyzőkönyv tiszta legyen.
"Hogy a jegyzőkönyv tiszta legyen": egyrészt rákérdeztem, miért nem mentél magadtól modkerbe, ha már én konkrétan nem voltam jelen akkor pár óráig. Érdekes módon nem kaptam tőled azóta sem rá konkrét választ, nyilván az úgy volt jó, hogy te publikusan sírtál, hogy téged bántanak és valaki intézkedjen; azt hagyjuk is, hogy azért vártad a sült galambot, mert volt egy fura félreértelmezésed, hogy szerinted nekem hogyan kellene eljárnom. Ugye ezt én nem "emlékek", hanem visszakereshető privátok és hozzászólások alapján írom. Mindig nagyon izgalmas ez az alkalmazott kettős mércéd.
Másrészt meg nagyon-nagyon türelmes voltam eddig is veled, pedig a sokadik ilyen közösségromboló körödet figyelem. Pont azért, mert úgy gondoltam eddig, hogy topikgazdaként nem moderátori jogköröm van, hanem legfeljebb közvetítői, "békebírói"; ha nem muszáj, nem törlök, nem cenzúrázok, nem állok neki kiskirályként kitiltatni embereket, csak nagyon indokolt esetben - erről amúgy nem egyszer írtam itt is, a privátváltásunkban is. Ezt az álláspontomat úgy tűnik, itt az ideje felülvizsgálnom, veled szemben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest