Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Elismerésem a disztrinek és a gyártónak is, így kell egy leendő T530 tulajt totál lefordítani a márkától és gyorsan átdobni a HP-hoz. Oktatni kellene.
-
Tikakukac
titán
És ez kell ahhoz, hogy tudj egyáltalán kattintani rendesen.
és egész használható lesz a tapipad. a trackpointnál meg célszerű letiltani az egész touchpad funkcionalitást, hogy csak gombként funkcionáljon.
Remélem meg van veregetve a válla mindenkinek, 300-400k-ért akár még egész használható is lehet egy input device, remek hír. Dedikált hang gombok sem kellenek, a Mac-en sincsen, az buzis. Legyen ez is fehér, meg beintegrált meghajtós-ramos-kijelzős. És csók. Csak akkor legyen megcsinálva az a ház-touchpad-billzet-szoftver is olyanra, mert jelenleg egy sok-sok éves Macbook is úgy fújja ki az orrát ezeknek a "nagy presztízsű notiknak", hogy öröm nézni.
-
Tikakukac
titán
Ez nem csak ennél érvényes. Mindig. Csak mi most pont ennél a nem várt gépnél kaptunk be ilyet, hogy ha kimegy, akkor az visszahoz-elküld-másik hoz-megint kiküld stb stb. macera.
Tin: Nyilván mindenre van ok, megoldás, meg izé. Csak kicsit gondoljunk bele, olyan dolgokról próbáljuk bizonygatni, hogy nem kell, meg rendben van, meg ha átállítod a buzgantyúkat meg nem használod megoldódik, ami tök alap fele annyiért is konzumerben, meg harmadannyiért is. És ez rohadtul gáz bizony.
-
Tikakukac
titán
Mert valaki saturészegen lefűrészelte az ultranav gombjait és belerakta az edge touchpadját, aztán kiskalapáccsal kiütögette a visszajelző ledeket és bevakolta a helyüket. Végül lopott egy pár X-es Asus műanyagot és addig formázta, míg fel nem ment az alaplap köré. És kész is a 40-es TP.
Mikor egy felső konzumer ánusz N széria odaver összerakottságban és anyagban egy üzletit, akkor el kéne gondolkodni szerintem, hogy le kell húzni-e a rolót vagy talán még maradhat.
-
Tikakukac
titán
Kb mindegy, jó boltot keress, ahol a portéka rendesen átnézhető és nem tízezer ember öli le a fejedet a sorban. Mondjuk az pont nem az Aqua meg az Ipon lesz, ott brutál pörgés van. Ha meg fogsz egy olyat, mint én, hogy észre sem vettem ha főnök nem szól, akkor utána lesz pár köröd.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #70833 üzenetére
Igen, úgy volt, hogy nem lehet. Aztán kiderült, hogy nehéz volt használni a keresőt, van még belőle. Aztán meg jött a hidegzuhany, hogy a lerendelt gép balról csúnyábban néz ki, mint a legvacakabb x200-am, amit valaha is összekukáztam
Majd ma kiderül lesz-e szerencsénk. A 320k-s lottó
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #70823 üzenetére
Attól függ. Múlthéten még volt harmincvalahány nagykerben, Aqua 313k-ért bármikor prezentálta eddig is. Hacsak nem került át oda mind. Mert akkor valóban ennyi volt és készvége kb.
Ja igen, feltéve, hogy mindegyik jó volt, legutóbbi taposóaknázás után ez már messze nem triviális
soldi3r: Na x220i na az érdekes lehet még nekem is. i3-ast akartam eddig is, de vagy nem volt vagy olyan drágán, hogy könnybe lábadt a szemem.
-
Tikakukac
titán
válasz
Francia91 #70817 üzenetére
Azt mondjuk megnézem milyen hardverrel füstölgetsz fél kilowattot, sejtéseim szerint olyannal, ami a T500-at kézzel a seggében is 5 darabra megeszi.
Ha meg T500 teljesítmény kell, akkor az meg nem eszik 400-500-at, negyedét, talán, nagy jóindulattal.A hibás logika nem baj, csak érvként necces. Mondom ezt 5-6 laptoppal a seggemben most is, asztali mellől. Egyik másikat nem pótolja, ha vért hugyozik bárki akkor sem.
-
Tikakukac
titán
Olvasgatom a kinti fórumokat, hogy akinek van világos foltja az IPS-en az úgy gyárilag mit csinál. Nos, semmit. A Lenovo szerint a user hibája, mert biztos megnyomta. Nos, nagyon sokan nyomják meg a kijelzőt, egyesek már kibontás után is egyből
Vicc.
Amúgy alakul, 6 kijelző megy bele ebbe a fosba összesen mindenféle revekkel, ebből kell most rostálni és kideríteni milyet kéne kóstolni a mostani mellé.
-
Tikakukac
titán
Lásd kivel van dolgod: beraktam 16 GB DDR3L Hynixet, tökéletesség van.
Ugyan...van most miből, ha ilyen marhulós kérdések vannak, jöhetnek. Van itt fél tucat gép, mindenféle SSD, vinyó, kijelző, most tudok tákolgatni mindent. Épp bontogatom itt a kis ajcsi gépeimet, hátha a procik nem forrasztottak és akkor vicceskedem kicsit
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #70744 üzenetére
X60-ig látok vissza, mindegyik X-es tabletből volt IPS, van amelyikből pedig csak az volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #70741 üzenetére
1200p-s kijelző a workstationomban volt, érdekes lett volna ezekben
A betekintési szögekkel nincs gond, a pixelszám az ami gond lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #70737 üzenetére
Sőt, x230t-ig is csak HD van. X240 és x240t sz első amiben van nagyobb FHD opció is.
-
Tikakukac
titán
Megfogja a kampó nem ez a gond, már ezt is kiderítettem. Mivel az okosok szerint ez jobb (nem) mint az ultrabase megoldása, így az akksi az bizony nálam 1 tappancs hiányában nem tartja egyenesen és ezért néha elszállt a dolgok fele vagy az egész. Csináltam home made meoldást, tökéletes. Érinkezési hibád lesz, vagy valami más, nekem ez volt.
-
Tikakukac
titán
válasz
zotykam1981 #70663 üzenetére
Alap, hogy akksit úgy veszünk, hogy tudjuk mi mennyi power managerből.
Esélyesen kaka az akksi. Resetből 2-3-at adj neki, ha utána is fos, akkor kuka.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #70643 üzenetére
Ha innen nézzük persze ahogy érzed. Egyszer számolgattam mennyi idő amit elb@szok ilyenekre, akkor felsírtam és viszlát. Már egy qrva kijelző beszerzése is hetekbe telt, Isten őrizzen, hogy még a műanyagokat is túrjam keresztül kasul. Bőven nem kellett volna már erre sem ennyit fecsérelni.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #70636 üzenetére
Az a baj, hogy a kettőt összemosni nem szabad. Ha valamit használni akarsz használd, ha gyűjteni vetted akkor ne nyúlj hozzá, mert minden karcért anyázás lesz. Ott a spéci utolsó kiadásos dupla játékos számlás mindenes buci PS3-am, gyári szoftver és minden amire felállna az embernek. Megvettem, kibontottam, nézegettem, elraktam, 1,5 év alatt 2-szer néztem meg 5 percre és áll a szekrényben dupla dobozban. Ha valamit bevallottan buzulásból veszel, azt akkor úgy is tartsd, másképp nincs értelme. Vagy ha nem, akkor ne sírjon a száj, hogy jahj, megkopik, jahj egy karc. Épp ezért bontottam szét az x200-at és ezért nem vettem meg a csont gyári 220-at sem 140k-ért, hanem bevállaltam a space kopást, a palmrestet meg az akksi tappancs hiányt és inkább SSD-vel IPS-el lett egy gép cakk-pakk 100k alatt. És ezt merem is elvinni dolgozni, nagy különbség az előzőhöz képest.
-
-
-
Tikakukac
titán
Jaja, elég rendben van, elég minimális a backlight, tényleg szinte észrevétlen, pedig van alapom mellé. Keresztből nézve van oldalt egy világosodás amit nem értek, de mindegy, legnagyobb bajom legyen.
Ebay volt, ez pedig egy bontott valamilyen kijelző volt, mindjárt nézem, az biztos, hogy nem azokból van amik gyárilag voltak x220-ban.
-
Tikakukac
titán
Na akkor itt egy gyors mappázás miért kéne kivágni az ablakon az összes elszabott TN kijelzőt a francba. Ég és föld a kettő, ha lenne egy valamilyen forrás ahonnan tudnék pattintani tutijó ilyeneket, hozék. De több nincs, egy volt, ez is csoda, hogy ideért.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Dupla hírek rovat: megjött a csomag és mi van benne? A kijelző. Hülye amcsik... Lesz időm berakom.
Más: havernak hozattunk T530-at. Újat, még van 20-30 belőlük. Kibont, örül, hát annyira nem rossz. Oldalt: tömény ragasztó a DP portnál, meg valami sérülés is, kintebb is van a dekli mint kéne. Nesze neked, haversrác majd beszart, hogy 320k-ért ilyen még van. A gond, hogy a gépek fele ment eddig vissza így kis statisztikából. Ez gáz.
-
Tikakukac
titán
Na, az IPS kijelző király, nagyon. Főleg, hogy a global shipping annyira tutin működik, hogy átcsomagolják a csomagokat és hát néha más érkezik meg. Így lehet az, hogy most kapni fogok valamit, ami tuti nem a kijelző, más meg kap egy kijelzőt és mindenki happy
Jó ez a 21. század, na.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
Praetorianus #70363 üzenetére
Ha még normálisan működne a futároztatás...vannak sztorik onnan is
-
Tikakukac
titán
válasz
Praetorianus #70357 üzenetére
El sem hinnéd mennyire nem az ártól függ, hogy mi mennyire szar
Ott van az előző Edge, az E531, ott 30k-t úgy elengedtek a kiadás után, mint a huzat, mert nem lehetett eladni.
-
Tikakukac
titán
válasz
beloadjoker #70307 üzenetére
Ha berendeled és eltelik 2 hét akkor országon belül lesz
Kb. addig bírja amilyen a konfig meg ahogy használod. Én 1-2 éve fix adatokkal mérek, így tudom sorbarakni a gépeket, de bemondásra adni elég necces. 2 egység fényben egy mai alacsonvy fogyis gépnél kiad a végén 50 percet. Egy vírusírtó ami nekiáll takarítani 40 percet. Stb stb.
-
Tikakukac
titán
válasz
Frenky89 #70299 üzenetére
Tekintve, hogy csak gyári panelt tudsz berakni utólag is, mert más nincs, így a kérdés is felesleges. Ha ilyen akkor ilyen. Majd ha látom kicsi szememmel is, akkor kiderül. De amiket én találtam az alapján csoda nem lesz, ha gyárilag veszed főleg nem, mert az első rev kivétel nélkül pusztulat volt, ennek örömére a javítottból meg olyan backlight bleedingesek voltak kint x230-ban is, hogy csuhaj.
-
Tikakukac
titán
válasz
laciko69 #70263 üzenetére
Fél tucatot néztem meg eddig, továbbra is okádék. Edge-ben és T-s Thinkpadban is.
A legtöbb esetben amúgy amiatt is kavarodik meg a szegény ember, mert első gépe, vagy sohasem volt még jó. Ilyen esetekben totál megértem ha nincs vele baja. De attól az még nem lesz jó, maximum megtanult élni ilyenekkel. Sokan vannak így, lásd mennyi ember szerint tökre nincs azzal, hogy a notijának a kijelzője olyan, mint egy 30 éves Junoszt-402.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Már egy ideje tervben van az X-es TP-m van segélyvonal beüzemelése, valamint a forróvonal is.
Az egyikben lelki segélyt lehetne kérni, a másikban pedig nyögve kommentálná egy kisasszony ahogy éppen szedi az AFFS-ről a plexit meg dugdossa át a zsanér alatt a vezetékeket. Tuti jövedelem.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #70212 üzenetére
Akkor ott a töltő engedi a feszkót, olyankor szoktak még rázni a gépek. Műanyagok hagyján, de a fémes borításúak rendesen csípnek, én is néztem már ilyet, rendesen fáj.
Takarítás: nincs ideje nálam elporosodnia, szegény x220 hamarabb kapott komplett új hűtőt, mint megnézhettem volna a régit. Plusz ha beindul a szerelőszerda, akkor úgyis kiesik belőle minden pormacska.
-
Tikakukac
titán
válasz
tothjozsi96 #70209 üzenetére
3 esélyes lehet: konnektor szinten, töltő szinten, gép szinten. Utóbbi elég ritka. töltő már reálisabb, konnektor is előferdülhet, elég sokszor van hibás földelés.
-
Tikakukac
titán
Most már kijelenthető, hogy mint a legtöbb X-nek sarka szeret törni meg repedni (külföldi szervizes 0rta, hogy az x220 és x230 saroktörés balon és jobbon is nagyon jellemző, enyém is ilyen volt), szalagkábel halálozás, főleg TL-nél, de kb. ennyi, a többi az inkább egyedi eset szerintem. De ennyiért mindegy is, lassan eldobós árban lesznek az x200-ak.
-
Tikakukac
titán
Műanyagot túrni lehet, max az ára lesz kapós, a panel amire izgulás van, ott borulnak az egyenletek.
maláj: Az a touchpad hogy is mondjam...késekhez képest nyilván jó simogatni, de mint touchpad eléggé szánalom. Emiatt nem vennék x201-et. Ha kell kraft utóbbi, ha nem előbbi, de inkább állapotot és akksit nézz, mint melyik legyen.
-
Tikakukac
titán
Úúú, rájöttem. xcds-nél azért ment dokkról, mert ott nem volt bedugva a kijelző kábele sem. Most pedig az rajta volt, csak kijelző nem volt a végén.
Na csak összeraktam a miérteket végre, eddig ez bosszantott.
V.Stryker: Fővesztés terhe mellett jelenthetem ki, hogy azok a gépek, hacsak nem valami általam ismeretlen forrásból jött össze, mindegyik 2 év garisak voltak. Én magam két kicsi kezemmel pörköltem ki egy párat, ez 110% biztos.
-
Tikakukac
titán
válasz
V.Stryker #70100 üzenetére
A solution center akkor hülye, 2 év garival mentek ki ezek a gépek, szerintem kivétel nélkül mind, nem volt disztris 3 éves alapból sem, az árban is fentebb lett volna.
Tim82: Most már csak egy jó építkezés kell hozzá, én is szedem le a palmrestet és befejezem a sarok javítását.
Chaser: Elviekben sem hiszem, gyakorlatban tuti, hogy mind 2 éves volt. A mostaniak jönnek 3 évvel, illetve ragadósabb/olcsított változatokat 1 évvel is lehet hozni. Ezt tudom saját tapasztalatból, de majd bekérdezek mit látnak rakin a népek.
-
Tikakukac
titán
Be tudnám rakni a levelezéseimet, volt itt minden: gépet hajlandó volt 2 hét után elküldeni. Az ár idő közben emelkedett 2k-val, nem értettem hogyan. Nyilván a gép a képhez annyiban hasonlított, hogy típus stimmelt egyébként semmi.
Másik esetben 3. héten már kezdett felhúzni, sikerült telón elérni nem kevés próbálkozás után. Eredmény: hát bocsi, nincs meg a gép. Ahhhaaa, nincs megNa utána nem kevés agyhalál után mégis lett, kapok bele egy 100%-os akksit is, csak fogjam be a pofámat. Mondom jöjjön. Gép ideér. Akksi: csutka nullára merülve, felöltöm, pár reset, 50% körül. Okés, akkor ez is stimmel, tényleg egy barommal állok szemben
Na és akkor itt fejeztem be a dolgot és küldtem el melegebb éghajlatra.
Ahol megesik 1 ilyen, belefér. Csak sajnos nem 1 ilyen volt, jha és a mesterségesen felvert licitekről még nem is beszéltem. Mert bizony ott volt az is rendesen. Már nagyon régen le kellett volna tiltani az egészet tokkal és vonóval.
-
Tikakukac
titán
Ilyen x220 maradványt hozott xcds is tesztre, dokkba beraktam, moncsira rádugtuk és ment.
Ramokkal szórakoztunk kicsit, de egyébként ment. Az legalábbis igen.
Elég sokat kódolgatok itthon úgyis, ráérek majd.
Igen abból van az is, néztem is ezeket, de sajnos nem tudom mire használni, bontózni nem akarok, szóval hagytam őket a merészebb vállalkozóknak
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #70040 üzenetére
Nálam mindenhol okés.
-
Tikakukac
titán
válasz
stranger2006 #70033 üzenetére
x220-ra is felraktam, nincs ezzel para.
Csak ott indulnak a gondok, hogy akksi idő kuka, touchpad ami eleve hulladék kuka, nagyjából a notis funkciók 2/3-a kuka. Az, hogy fut sajnos nem egyenlő azzal, hogy adja is amiért én akarom venni.
Asztaliban nincs para. Ha tudod mit kell shoppolni lesz egy 99%-os konfigod, megy a hardverkijelzés, az összes mindenség, még az IBM-es billzetes multimediám is oob, Dell kariolvasóval együtt. Notiban kezdek wifikari cserével, kernelbuzerálással meg etecera. Nem véletlenül nem használnak rendes laptop üzemmódban sokan hackit notin. Nagyon max probook, azok elég szépek.
-
Tikakukac
titán
Billzetem nincs, dokkom van ha az tetszik, most úgy sincs használva.
Chaser: Hogy más mit tett vele annyira nem érint, szerencsére volt nálam a kifullozott változat, top3 alig akarom visszaadni gépem volt eddig. Nekem elég lenne az i5-el is, nagyon meg tudnám szokni. Csak tényleg nagyon szeretnék OSX-et notin is.
Más: Elborult az agyam, mindegyik fajta IPS-ből berendelek 1-1 darabot és megnézzük. Nincs jobb tippem rájuk.
-
Tikakukac
titán
Prémium bazzeg, micsoda prémiumság, érzem a prémium életérzést a prémium pénzemért.
Na mindegy, most elviekben lesz panel, ha szutyok megy vissza, aztán apróra gép fel és lehet E7440 lesz a kövi gépem.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarbantia #70012 üzenetére
Ha úgy menne, hogy csak némi progozás és egy kis műanyagozás, okés.
De nem így megy. Már a gyárit sem bírod összelapátolni.
-
Tikakukac
titán
Mindenképpen
Van amikor már annyira tele a zsákod, hogy nem bírod tovább. Na olyankor a tettek mezejére kell lépni. Ugyanez volt a PS3-as biznisszel is. Sok volt már a hülyékből, mindig a reckír meg monoton szopó. Jókor sikerült abból is kiszállni, ebből is ideje volt.
Ezt megfaragom még IPS-e ha beszarok is, aztán macbook. Így múlik el egy világ dicsősége.
kistewe: Az a baj, hogy itt volt minden, revíziók, mindenféle al-azonosítok meg amit akarsz. És volt nem 1-2 gyári panel ami már az újból volt és olyan világítás volt alul felül, hogy szédültem ki. Na ezeket akarom kikerülni és szerezni egy tuti forrást, aki nem 60k-ért adja. Mert olyan van. De az több mint amennyit a komplett gépért fizettem bakker.
-
Tikakukac
titán
X220 IPS hírek:
Beletúrtam keményen a dolgokba, már fejben megvan vagy 40-50 szám meg kódsor. Most az oroszoknál keresek, láttam pár képet a csodapanelekről. Olyan bevilágítások és mocsok dolgok vannak, hogy hihetetlen. Lehet hamarabb megy ez az egész a kukába. A baj, hogy ez a rohadt panel kéne E6220-ba is, és ugyanez a szint. Agyrém.
-
Tikakukac
titán
válasz
azbest #69989 üzenetére
Powerp4 kollegánál voltam még régebben, ott a csúcs a valamilyen itallal beborított majd fél évre elrakott x200t volt. Na ott apám ami belül volt, meg úgy általában...na az beszarás szint, annál durvábbat még nem láttam pedig szervizben is ilyen élő pókcsalád a notikban és hasonlók simalibák.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #69963 üzenetére
Totálisan zsír gépet vettem elsőre is, utána meg mindig kivettem a legjobbakat legfiatalabbakat az alkatrészesekből. Töltőáramkör beszart, ez védhetetlen, ez nem használattól függ, ezt így dobja ki. Thinklight beszart, ezt ismerjük, ha lenne 100 kábelem 100-at adnék el. Aztán egy kis akksi vadászat egy kis ingyombingyom, elég volt ez.
Nekem matt muszáj, nagyjából amit kapni lehet notit már mindent kihordtam, hogy megnézzem és sajnos még mindig ez kell. Moncsiban is megint mattot vettem, ha akarok napsütést és wörkölni akkor kell. Bár itt 30-as fényerőn lenyomok egy zseblámpát 100-on meg 500-as refit, de itt a moncsi volt ugye 2 x200 ára.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #69961 üzenetére
Gondoltam rá, csak elegem lett a x200-x201 vonalból. Az összes hibát végigszoptam amit csak lehetett, elég volt, jó volt, élvezetes volt, de no thx.
x201-ből szerintem már csak LED volt, legalábbis nem tudok róla, hogy az kapott volna gyárilag CCFL-t.
x220-ra nem kell matt fólia. Ott gyárilag matt az IPS. -
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #69959 üzenetére
Mikor árban 1:1 cserélhetsz kb. x200-x201-et nem nagyon akaródzott maradni mellettük. Kijelzőt azokba sem volt sokkal egyszerűbb kendácsolni, mire egy ledeset CCFL-esre átraktál és lerendeltél matt fóliát megőszültél ugyanúgy, emlékszem én az első botladozásokra, nem 2-3 email ment ki a németeknek, hogy mit akarok és milyen legyen meg felrakni stb stb, jobb ez így, csak elkényelmesedtem már.
-
Tikakukac
titán
válasz
Georgsky #69944 üzenetére
Nagy levegőt leginkább, elég mocsadék a piac, vannak sztorik.
De leginkább ez az x220 kijelző csesz fel. Ekkora fost T430 mellett láttam utoljára. Annyi a menekvés, hogy az "prémium" panel volt, ez meg a sima alap. IPS pixelhiba nélkül meg alig van rev2.-ből, agyam elszáll.
Tim82: Átfésültem kb. az egész netet de nem jellemző, van akinél kicsit erősebb a szokásos glow és hasonlók, de messze nincs az a döngetés mint a régebbiekkel. Én abból is a szebbiket akarom, de vagy egyszerűen kideríthetetlen mit árul a paraszt vagy nem is az. Elég idegesítő.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
barnam_ #69890 üzenetére
Akkor kérdéssel a kérdésre:
-BIOS reset mitől változtat azon, hogy az oprendszer fos? Vagy úgy általában mit változtatna. Mert köze az oprendszerek ámokfutásaihoz leginkább nulla.
-BT antenna kicsúszása és az újrarakás időpontja egyezésénél mekkora odds lenne az előbbire és utóbbira egy fogadáson? Mellesleg nem sok kicsúszott wifit és bt-t láttam eddig, szerintem 1-2-t és azt is szerelés miatt. -
Tikakukac
titán
válasz
Gabesz87 #69871 üzenetére
Feladatkezelő. Ha nincs direktben valami ami szanaszét rángatja a vidkarit meg a procit akkor ott hűtéshiba lesz, venti vagy vezérlés vagy ég tudja.
Sotyks94: Aprón is többen árulják, alfánál is van ilyen, én is adtam már el ezzel gépet vagy tucatot. Jó cucc, felrakni 10 perc, zsír.
-
Tikakukac
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest