- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #40078 üzenetére
Én 14-es 1400x1050 után/mellett láttam először, hát nekem is keresgetni kellett az állam. De így van ez a mai napig....az az IPS kijelző meg felbontás nagyon ott van.
szerk: T500 kb hozza a feelinget, de az IPS-t nem tudja pótolni, ellenben "fullextrás" meg néma és hűvösebb meg modernebb/erősebb a hw...valaki faraghatna nekem bele egy IPS panelt
-
Chaser
legenda
válasz
Btx-001 #40062 üzenetére
Hát akkor az apple a retina felbontással nagyon mellényúlt, valami 2xxx 15.4"-on
..vagy mégsem? Na 10"-on már durva, de ott is van ekkora.
Minél nagyobb a felbontás, annál nagyobbak a betekintési szögek és kevésbé pixeles a gép. Nincs éppen sólyom látásom, de 15.6-os HD panelen simán látom a pixeleket és nem 3 centiről.
1ébként a gép amiről beszélsz 15.6-os és nem 15.4-es, ott 1680x1050 lenne a felbontás.szerk: Francia91: Hát én se, nagyon örültem hogy 1680-as gépet találtam.
szerk2: 1ébként megszűnt T500-on hogy lekapcsolgatja a fényerő magát, valszeg aida volt a ludas. Tegnap raktam fel másik intel drivert de akkor behalt a switchable mód, vissza kellett raknom a közös drivert, de akkor meg visszarakta az eredeti intelt..viszont aida nélkül nincs kapcsolgatás és azt használtam sűrűn T400-on meg x200-on is. T60 ati verziónál csak random BSOD-t csinált
-
Chaser
legenda
válasz
Kassadin #40052 üzenetére
Ha 14" T400, ha 15 akkor T500. Utóbbiban nekem szimpatikusabb, hogy van rajta DP is. Meg nekem a mérete miatt is jobb, a T400 kicsinek bizonyult. Akármelyiket veszed, lehetőleg ne a legkisebb felbontásút. Elég csúnyácskák bennük a panelek. 1680-as felbontású a gépem, elég korrekt ahhoz képest hogy TN. Hang ennél is rendben van, intel vga-val nincs hangja csak a hdd-nek. Ezek már ddr3-asok, szóval kis pénzből lehet 8GB-ra is upgradelni.
-
Chaser
legenda
válasz
t52042405ug #40042 üzenetére
Helyedben megnézném egy usb hangkártyával, hogy csinálja-e. Egy sandybridges dell volt nálam ami hasonlókat prudukált. Cseréltek benne lapot, cpu-t, de nem oldódott meg. Nem tartom kizártnak, hogy a hangkártya a ludas a dologban. Lehet akad vmivel. Ha egy usb hangnál megszűnik a jelenség akkor biztos az a gond. Esetleg érdemes szétnézni másik driver után ha van hozzá.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Akarok venni egy 3G modemet a T500-ba. Találtam egy eladót aki nem szokott kamuzni. 43Y6537 most nincs neki, 43Y6513 van. Thinkwiki szerint az első a legmegbízhatóbb, a második eggyel előtte van. Nem is nagyon találtam 43Y6537 FRU-sat másnál se. Illetve horribilis áron. A másikat megvehetem v inkább várjak?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #40014 üzenetére
Nekem se, ellenbena GMA 4500HD-val igen. Az biztos, hogy x200-nál olyat csinált, hogy random lekapcsolta a fényerőt használat közbenm, talán T400-nál is. Most T500-nál is, van erre megoldás? Az a driver van fenn amit W7 rakott fel, illetve a switchable graphic.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39924 üzenetére
Sztem nem
Driver biztos van hozzá. Secur chip meg gondolom nem azt nézegeti milyen OS-t akar valaki rárakni.
szerk: olyan lehet, hogy passwordos és bootnak nem tud beállítani a csóka mást az alapértelmezett hdd-n kívül / de még akkor is rá lehet tenni W7-et akár XP-t is/
-
Chaser
legenda
Ahhoz nem kell szétszednem, hogy érezzem milyen a palmrest hőmérséklete
Műanyagnál teljesen más. Mikor néztem a gépet kb 18-20 fok volt a helyiségben, palmrest is akörül mozgott.
szerk: de sajnos a pcx-es verzió az fake, valójában egy 5520-as inspiron i3-mal és ubuntuval...ma írta be valaki a topikba
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Ennek a minipcie/USB sdnek igazából mi értelme van?
Ha kevés a tárhely v nagyobb hdd-tveszek, vagy nagyobb ssd-t. Ahogy elnéztem az árát+magát a kártyát simán kijön belőle mind2.
szerk: dabgergo: Régen úgy volt, ma már nem fogadnék rá. És különösebben nem is érdekel addig, amíg dellnél 1-2 nap alatt megcsinálják bármi gondja van, anélkül hogy ki kéne tennem a lábamat a lakásból. És nem kell hozzá Pesten se laknom...
J00hnny: Ha nincs a gépen 2 vga kimenet akkor leginkább dokkolóval.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #39783 üzenetére
Elméleti síkon már csak azért is kevesebbet kellene fogyasztania, mert semmilyen hűtése nincs. A 4500MHD mellett ott van az NB, ezért nem róható fel neki a hűtőborda. Desktop chipen is rajta van. Azt nem tudom, melyik része mennyit eszik. Annyit tudok, a Crystal más elven dolgozik. Valamelyik része jobb, vmelyik rosszabb a dxva megoldásoknál. Én részemről akkuidőt 9 cellás akkuval növelem, HD filmet meg nem akkuról szoktam nézni, ezért nem is foglalkoztam vele különösebben. Aki HD filmet néz akkuról és kiemelten fontos neki az üzemidő az fog venni magának és kitapasztalja pontosan mennyit változott az üzemidő.
-
Chaser
legenda
Az hogy kevesebbet fogyaszt nem tudom mért fél információ. Kedvedért 100 mkv filmet ne teszteljen le különböző bitrátákkal? Ha annyira izgat a történet megveszel egyet és kipróbálod. Aztán jöhetsz vissza jedizni. Ha veszek még véletlen se osztom meg a tapasztalatokat, nehogy félinformációnak minősüljenek
-
Chaser
legenda
válasz
azbest #39773 üzenetére
Hát oda én se fizetnék ki 10k-t, hogy akkuidő jobb legyen
Asszem már vlc is tudja a dxva módot intel alatt W7-nél, nv-nél is ha minden igaz, csak atinál nem.
szerk: Igen tudom, hogy van usb-pcie slotos T60. Chipset szinten mondta a srác hogy bukó van a dologban az újabb crystalnál. Az újabb nála nem ment T60p-ben, a régi verzió megy. A régi viszont már nem megy T61p-ben és T500-ban.
szerk2: Nekem csak régebbi ati kártyáim voltak és valóban nem ment vlc alatt a dxva, akkor ezért. HD5770 volt a legerősebb, de még az is HD4000 előtti.
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #39769 üzenetére
T60-ból csak ipst-
lapa: Az megvan ugye, hogy nem vagyok hülye? illetve nem teljesen. Fel tudom dolgozni amit 1-2 hsz-szel ezelőtt írsz, bármilyen hihetetlen. Nincs linkem, csak egy T60 mániás saját tapasztalata. Akinek van a T60p-jében meg a T61p-jében is crystal HD. Előbbiben a régi ver., utóbbiban az új. T500-ában is az új. Attól hogy nem írogat ide, még simán el tudom képzelni hogy neki van itt ezekkel a gépekkel a legtöbb tapasztalata, 100%-ban adok a szavára, bármit mondott úgy van/volt. Nem órákkal lesz több az akkuidő, de érezhetően több lesz crystallal. Anno senkinek még 5lete se volt, mért nem megy a T60-ban a crystal, ő rájött.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39764 üzenetére
Viszi, de azért számomra nem lenne hátrány, ha kevésbé melegedne a gép és nem fogná annyira a cpu-t. Ha megtartom veszek is bele egyet. 3k nem pénz érte.
CPT.Pirk: Coreavc nélkül a legtöbb 1080p-s film megfektet olyan cpu-t. És az csak a win media playerrel működik sajnos. Gondolom nem IPS T60-ad volt. 1ébként én is vlc-t használok és mpchc-t.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39760 üzenetére
Te gépedbe megérné venni
Lestem is, hogy milyen olcsó. Anno úgy volt, hogy T60-ban nem működik sajnos, de csak az újabb verziójára igaz.
Amúgy vicc, nekem T5600 van a T60-ban, meg intel gma950 talán, és coreavc-vel szinte minden FHD filmet vitt, nagyobb bitrátásakat is. Persze cpu csumán volt és a vga is melegedett -
Chaser
legenda
válasz
subidu #39716 üzenetére
Nyilván azoknak a tömege se akkora mint az x230-nak. Meg lehet kívülről masszívnak tűnik, belül meg semmi nincs. A gyenge műanyag alatt ott lapul TP-nél a rollcage, azt azért nem árt észben tartani. Volt fenn apróban egy x200, mintha atomtámadás érte volna úgy nézett ki, de működött!
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #39697 üzenetére
Ön Uram a mázlisták körébe tartozik de rendesen
Hány cc van benne amúgy? Tippre 500 alattit mondanék. Ha jól rémlik afölött még nem is láttam nagyon sanyot. De az is ritka, hogy 5 éves korára még ennyi kapacitása van.
szerk: Ha tényleg hajlik szivaccsal aláburkolják a palmrestet, nagy valami
x200s-eknél is repedt a palmrest, de ehhez van alkatrész és ügyesen nem is drága mint tudjuk.
Mondhatnám haver HP tabját, valami i3-as, szóval nem túl régi. Előző gazdi leejtette. Egyik hangszóró meghalt, az bayről 5-6k lenne, fedlap deformálódott, 40k alatt nem találtam
És ez egy alu gép. Jah és TN panellal, ami ráadásul még csilli is. Igazából nincs miről beszélni. Lehet nem tökéletes az x230, de melyik gép az?Shatterstar: Ez így magában semmit nem mond
gyártási év és cc szám nélkül semmitmondó. Nekem is van 2007-es pana akkum 30 cc-vel 96%. Tiednél ezek az adatok hiányoznak. Ha TP akkor powermanager. Aida-t én csak azért szoktam mellérakni, hogy közvetlen mutassa az aktuális kapacitást, azt a manager nem jelzi ki %-osan.
-
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #39691 üzenetére
Nekem is P8600 van. Alapjáraton ugye hangtalan a gép 1900rpm körül. Ha felveszi 30%-ra az már hangos
/némához képest
/
-
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #39691 üzenetére
Nekem is P8600 van. Alapjáraton ugye hangtalan a gép 1900rpm körül. Ha felveszi 30%-ra az már hangos
/némához képest
/
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #39683 üzenetére
Jó, de ez ati-s és nem azt mondtam hogy hangos
De pár perc után az ati lekapcsolása után visszaállt néma módra.
cellpeti: Valszeg 12.7mm-es sata megy bele. Kiveszed az optikát egyből látod a tényállást. Minden gépbe lehet caddyt rakni amiben van optika.
-
Chaser
legenda
Már csak egy kérdésem van. Visszaváltva intelre mindenhonnan eltűnik az ati, de a venti nem kapcsol lentebb. Ezen lehet segíteni? Cpu részről le is kapcsolna teljesen, de a gpu-s ventit - ami ugyanaz - pörgeti rendesen.
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #39672 üzenetére
Válatani viszont továbbra se tudok. CCC sincs sehol, bár lehet az nem is volt benne a vga driverben mert elég kicsi volt. Aida és cpuz már látja az atit, venti is felment 30%-ra. De furmark nem indul mert csak intelt lát.
Most nézem ezközkezelőben !-es az ati. Lenovo honlapról raktam fel a drivert. Win szerint a driver "naprakész", de csak valami MS drivert pakolt fel a lenovos cucc, nem ati-sat.szerk: Mire ezt leírva láttam eszembe jutott hogy talán újra fel kéne rakni az ati drivert, épp most települ
-
Chaser
legenda
T500-nál hogy tudom elővarázsolni az ati vga-t? Switchable graphic fenn van. Restartnál mókolt is valami valamit DOS ablakban gpu-t illetően. De nincs eszközkezelőben és gpuz se látja. Hiányzó drivert nem jelez az eszközkezelő.
-
Chaser
legenda
Honnan tudok letölteni T500 drivereket lenovon kívül? Egy "kicsit" lassú a lenovo servere.
audi100td: Van egy progi ami minden géphez jó, teljeskörű tájékoztatást ad az akkuról, amennyiben az akku ad infot. De nem jut eszembe a neve
-
Chaser
legenda
Mondjuk első körben átdobom belőle a T60-ból a vinkót. x200 után ment a T60-ban a win, talán menni fog megint a T500-ban. Végülis ugyanaz mint az x200, csak még ott van az ati vga.
szerk: Egy darab autós játék van amit nem tudok megunni és az csak xp-n megy. Ezért tartalékban lenne majd egy xp is
-
Chaser
legenda
Ha minden igaz lesz egy T500-am. Intel+ati verzió. Vga drivereknél először intel, aztán ati?
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #39336 üzenetére
Úgy ok
Gondwana: Cpu nem érdekes, azt lehet cserélni. 1ébként valszeg hagynám, most T5600 van, teljesen jó amire kell. Viszont ramból mehetne bele 2x2, vagy akár 2x4GB is. Bár utóbbi zsebbenyúlós
szerk: kiskekko: Lehet hogy kezelné, de nincs értelme belerakni, mert többet nem kezel a chipset. És 2x4GB-ot biztos olcsóbban veszel mint 1x8-at. És megmarad a DC is, ami ha sokat nem is jelent pluszba, de legalább minuszt nem ad. Ram fogyasztása meg annyira csekély, hogy szinte kimutathatatlan normál körülmények között, ezért sincs értelme 1 modulban gondolkozni.
-
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #39334 üzenetére
Igen, de az még önmagában nem jelent semmit, akár cserélhették is a kijelzősort, láttam már olyan gépet. Biztosabb megnézni a pcie mellett az üres kábeleket, ha van előkészítés azok ott vannak. SIM hely asszem alapból van már az újabb gépeken, attól függetlenül hogy pl az antennát nem rakták bele.
-
Chaser
legenda
Ennek a T61-nek az alaplapja ugye jó a T60-ba is?
-
Chaser
legenda
szerk:tripla
-
Chaser
legenda
szerk: tripla
-
Chaser
legenda
Ha valaki érez rá vágyat, hogy T60,T61-ben stb pata hdd-t fogadó caddyt használjon írjon egy pm-et, egyik rendelésemet sikeresen benéztem
2k huf/db
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #39014 üzenetére
FX570-en biztos megy, nvs140-re itt azt mondták enyhén szólva nem tökéletes.
-
Chaser
legenda
Billzetem van egy, szép állapotú. Jobb kurzor hiányzik, ennyi bibije van. Maga a gomb megvan és néhány elem a mechanikából. Ki akartam tisztítani mert kicsit ragadt, szétugrott a kezemben azóta sincs meg hozzá minden. Ha érdekel írj. Kijelzőre nincs 5letem, ha jobb minőségűt akarsz 1440x900-ast keress.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #38949 üzenetére
Az megoldja, csak ha mellette van ssd is és nincs saját trim-e, az nem fogja díjazni
Én a winter editiont használom, hiába van gyári. Sok felesleges sallangot kiszedtek belőle, minden megy ahogy kell, 100% stabil. Ugyanezt a gyáriról én nem tudom elmondani
Pláne ha frissítések is be vannak kapcsolva.
-
Chaser
legenda
válasz
parkasz #38897 üzenetére
Nem tudom, lehet csak lapcserével. Várj meg mást is, hátha jobbat mond.
brekiisti: Biztosan bejön nekik, mert sokan csak emiatt vesznek dellt. Vagy pont emiatt döntenek dell mellett lenovo v hp ellenében. Sztem senkit nem érdekel hogy csinálják, 1xi usert az érdekli kész legyen a gépe a lehető legrövidebb idő alatt, nem a háttér. Vagy itt tartanak fenn egy kisebb raktárat, vagy valahol EU-ban van egy központ, teljesen lényegtelen. Működik.
szerk: Ugyanakkor tegyem hozzá, hogy pl UK-ban nem 1x látom hogy köpködnek dellre, mert lassú az NBD. Ez pl nálam x-aktás dolog, lehet M. Dellnek van itt egy jó ismerőse
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38858 üzenetére
Tovább gondolva a dolgot ha már drága gép nem akar vele copni ha beüt a gebasz. Akkor meg maradt megint csak a dell. HP-nak is jó az nbd garja, de a dellé a legjobb. Asztali gép csak végső esetben. Használom a T60-at is asztalnál, de legtöbbször ágyban, fotelben. Mióta megvan meg is szűnt a hátfájásom
Most épp ágyban, párnák közt garázdálkodunk együtt
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38854 üzenetére
Hát nem az
Jelenleg úgy vagyok vele, inkább hw terén kötök kompromisszumot mint más téren. Az a HP dreamcolor is lehet vakvágány lesz, mert finoman szólva nem halknak írják, tesztekből nézve rátesz egy lapáttal a T60-ra, terhelve jobban is.
bads1: Arra rájöttem nekem önmagában eg 15-ös kijelző elég - kisebb nem -, olyan dolgokat nem csinálok v nem prof. szinten gofy kelljen egy nagyobb 22-26" mondjuk PS-re. De ez megint egyéni.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38847 üzenetére
Sok nem, de volt ami igen. Egyik nagy kedvenc Q3 pl 1600-ig okés
Láttam már dell FHD-t is, amiket azért mindenki dicsér. Én azt mondanám, az már megközelíti a T60 IPS-ét, el nem éri még úgy se hogy ezek már 5-6 éves gépek. Fényereje nagyobb az új cuccoknak az tény , de az engem nem érdekel, 99%-ban benn használom a gépet. 1ébként valszeg ha kikopnak a T60-ak valami olyan cuccom lesz helyette - gar miatt is többek között - , esetleg HP dreamcolor ha értelmesebb áron valahogy hozzá lehet majd jutni. De nem lepne meg ha a T60-ak még egy darabig mennének. Még a hw-ével is kiböjtölöm valahogy. Ezeknél még nem spróoltak úgy összerakásnál mint egyik másik utódjuknál előfordul. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38842 üzenetére
Tudom, volt olyanom is, első TP-m, de ott meg a felbontás kicsi. Ha már régi játékokkal játszok én megadom a módját!
parkasz: Ha tényleg így van akkor felesleges dolgon filóztál
T60 kapcsán én is mindig ezt élem át. Vehetnék T500-at, 510-et, akár 520-at is..de bachatom a jó hw-t ha pont a kijelző meg nem lesz jó
Ebben a "kis" T60-ban topon van billzet, képernyő, touchpad, trackpoint, csatlakozók is jó helyen vannak. Egyedül abba lehet belekötni hogy nem full hangtalan mint a T500 esetenként, de még TP-k közt is megállja a helyét. Full DTR gép, nem azzal kezdődik hogy vehetek hozzá külső kijelzőt ha nem akarok hányni
Ezért kanyarodok mindig vissza ide, kipróbáltam már sok gépet de mindig ez a vége. aztán ha majd véglek kipusztulnak akkor nem tudom mi lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #38837 üzenetére
Jó-jó, csak akkor ne nézzen meg utána egy IPS-t
addig én is elég korrektnek tartottam a 14" 1400-es T60-at amíg nem láttam. Ha jól sejtem mivel régebbi gamekre kell hordozni úgyse fogja, meg fő gépnek ott a T500. Annak legalább akkuja és töltője is kompatibilis a T60-nal. Nem mellesleg a T60-on még filmezni is bőven lehet, akár a legtöbb 1080p-s mkv-t is viszi.
parkasz: Ha megveszed a T42-t véletlen se nézz utána meg fentebb említett IPS gépeket. Kurta mérges leszel magadra
-
Chaser
legenda
válasz
trisztan94 #38777 üzenetére
Lehet célszerűbb még kisebb kártyával próbálkozni a fogyasztás miatt, bár az még kb belefér, valós fogyasztása 50W körül lehet a ddr3 verziónak. Meg gondolom mivel csak pciex1 sebességen megy jóval kevesebb kraft is kell neki.
szerk: HD5x-et itt már próbáltak bele és jó volt, igaz kisebbet, 5450-et ha jól emlékszem.
-
Chaser
legenda
válasz
trisztan94 #38771 üzenetére
szerk: dupla...kezdem unni
-
Chaser
legenda
válasz
trisztan94 #38771 üzenetére
2503 a típus. 15k körül reális. Ilyen vga-t teljesen felesleges beletenni, nem mellesleg nem bírná el a táp. Egy újabb szériás HD5, vagy 6-os kártyát, de ne erőset. 5570 ddr3 pl, vagy 4670 ddr3, már utóbbi is elkeni a te kártyádat fele fogyasztással majdnem. 6-7k-ért is lehet már kapni használtan. A pciex1 nagyon korlátoz, emiatt nem érdemes erős vga-val próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest