Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz SG3rg0 #39757 üzenetére

Amennyire tudom az mhd4500 képes dxva gyorsításra, ezért nem látom értelmét crystal hd beszerelésére. Mplayer Home Cinema progi ajánlott hozzá, de szerintem a win7-es beépített media player is kihasználja (ms féle mpeg4/dtv codec alapból rajta van a win7-eken). VLC windows alatt nem biztos hogy kezeli.

Nekem van a drágább bcm70015 és olcsóbb bcm70012-ből is egy-egy a T61-eimben. A 12-es felejtős, nagyon válogatós abban, hogy milyen videónál működik jól. A 15-ös egész jó, szinte mindenféle mpeg4 hd videóval boldogul, kivéve a nagyon extrémeket (pl. killa sample vagy más L4.2 feletti). Win alatt a youtube gyorsítás is megy szépen vele. Tud xvid gyorsítást is, de van amelyik programmal ez nem jól megy. A bcm-ek nem dxva móddal dekódolnak, hanem egy codec-et telepít a driver, ami a hardvert használja. Nem mindne program képes jól kezelni. A bcm-ek nem tudnak váltottsorosság mentesítést, így tévé adást/közvetítést nézve fésűsödik velük a kép.
    Linux alatt a 12-eset próbáltam beüzemelni, de fagyogatott vele a gép amikor lejátszottam vele videót.

(#39771) Chaser: a t60-as inkompatibilitásról van infód? Abból szokott gond lenni, hogy olyan mini pcie slotok is vannak, amik nem teljes értékűek, amiben csak usb van (wwan számára például). A T61-ben szerencsére mindkét slot teljes értékű, másoknál van hogy a wifi slotja a használható.

Új hozzászólás Aktív témák