- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
Chaser #34682 üzenetére
szerintem 900mv-tal is elmegy, legalábbis az e6400-ban elvolt annyival is, terhelni nem nagyon terheltem
erős-gyenge!? nagy különbség nincs a p8400-p8600-p8700 között, én szerintem semmit nem vettem észre
azért egy l9400-ra lennék még kíváncsi, szerintem még az is bőven elégnek kellene, hogy legyen -
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #34532 üzenetére
lehet kapni hozzá kábelt, talán itt az apróban is láttam valamikor
-
soldi3r
veterán
úgy néz ki belefutottam egy olyan melóba, amihez nem elég az x200 grafikája, valószínűleg az egyik x-es gépnek mennie kell
ezek a t410-es kapcsolható vga-k mennyire megbízhatóak? -
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #34032 üzenetére
simán cseréltess vele alaplapot, de a gépet ne hagyd ott
vagy adjon vissza annyit, amennyiért kiütik a bios jelszót, cirka 5k -
soldi3r
veterán
válasz
Tikakukac #33820 üzenetére
vannak már nagyon jó golyózó gépek, amik nem tesznek tönkre mást, még a pop bga-kat is gond nélkül lekapják
de ez a t4x már nem az a kategória, amit megéri bűvölni, 4-8 között csinálják meg, 12-ért meg van tuti felújított, tesztelt alaplap itt a hirdetések között is
de kb 1 éve audi kollega linkelt egy német oldalt, ahonnan beszerezhető elég sok féle tp alaplap -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #33670 üzenetére
köszi! gondolom, ha led nincs, akkor kábel sincs
-
soldi3r
veterán
honnan tudom, hogy van e 3g előkészítve? ha nincs, attól még beépíthető?
-
soldi3r
veterán
válasz
venember83 #33517 üzenetére
5k körül szokott lenni gyári táp az aprón
-
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #33466 üzenetére
így már értem engem miért nem fogott meg a dolog
általában egyedül használom a gépet, szemből és nem nagyon filmezek rajta
amilyen programokat mostanában használok rajta, azok nagyjából egy cga monitoron is ugyanilyen lenne
mondjuk az tény, hogy nekem a legjobb monitorom egy iiyama vision master volt, eddig semmi nem tudta űberelni -
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #33312 üzenetére
igen, én is úgy tippelek, majd talán vasárnap...
-
soldi3r
veterán
válasz
!Overdose! #33307 üzenetére
hát én még konkrétan ilyet nem csináltam, de ha lesz egy üres fél órám, akkor szétszedem és megnézem milyen cellák vannak benne, addig nem tudok újat kereséglni
-
-
soldi3r
veterán
tervezem újrapasztázni az x200-at, találtam itthon 2006-ös gyártású nanoblue márkájú pasztát, van ennek valami szavatossági ideje?
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #33098 üzenetére
a 9.6mm-es elég lötyögős, működik, de van 1-2mm rés
-
soldi3r
veterán
x200 dokkolóba csak a 9.6-os caddy való? vagy belemegy a 12.7-es is?
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32936 üzenetére
idle nálad mennyi? 4 körül?
valaki,
mérünk terhelt fogyasztást alulfeszelt x200-on és x200s-en? -
soldi3r
veterán
szerintem igen jó eredmény, tekintve az x200 sem megy 5.7w alá, igaz, sokat én sem túráztam rajta
kíváncsi lennék külső képernyővel mit tud, sajnos vga kábelem épp nincs itthonbár ennek az idle témának továbbra sem látom az értelmét, inkább terhelésen kéne megnézni, azonos órajelen, szerintem érdekes eredmény lenne
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Lacus MD #32885 üzenetére
elvileg ez attól függ, hogy mi okozta, ha benne van a pakliban a leesés, akkor nem fogják
nekem a keyboard bezel repedt el középen, arra azt mondták, hogy ha valóban ott repedt meg ahol mondom, akkor cserélik(#32872) audi100td, ledeshez egyébként ezek miért nem működnek? illetve, ha működnek akkor hogyan?
-
soldi3r
veterán
az x200 dokkolóba mindegy milyen hdd-t teszek? ott már megeszik mindent?
egy samsung HN-M500MBB és egy wd WD5000BPVT között vacilálok -
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #32837 üzenetére
én is ezek között válogatnék, de ezek között a legolcsóbbat keresném, t61-be elég, inkább nagyobb legyen mint gyorsabb
(#32833) Screammm, szerintem nekem van
(#32827) Tikakukac, 1-2 tized szerintem nem reális különbség, de bőven 1w-on belül van az idle fogyasztás különbség
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32820 üzenetére
tied lehet, akár mind a kettő
-
soldi3r
veterán
azért 5.8w természetesen nem volt stabil, ugrált 5.7-6.4 között, épp ezt sikerült elcsípnem
igazából talán összehasonlítani úgy lehetne, hogy ugyan azt az image-et feltolni 2 azonos felszereltségű gépre, azt' hajrá
szerintem a 2 fő fogyasztó nálam nem eszik sokat, samsung ssd és ledes lcd
szvsz. idle-ban az általad is említett 0.7 watt különbség lehet az "s" javára -
soldi3r
veterán
urak, pakolok
x60s palmrest és hűtő egy köszönömért vihető -
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #32756 üzenetére
igen, x200
mondjuk ez terheletlen, ha meghajtom akkor megy ez szépen felfelé, de ha biosból letiltanék ezt-azt, meg a windózerben kikapcsolnék még ezt azt, lehet menne még lejjebba panel különbségnek utána kérdezek, bár úgy tudom itthon csak a thinkcentereket rakják össze, a thinkpadok összeszerelése még csak terv, de hátha van valami infó
engem sem lepne meg, ha akkora különbség lenne a 2 között, mint a philips meg a thomson tv-k paneljei között, ott más volt a beültető program neveja meg a pcb-n nem volt philips felirat
-
soldi3r
veterán
azóta nézem, rendszeresen tesz fel 5-5 darabot, most is van fenn
-
soldi3r
veterán
válasz
mitulabattyi #32716 üzenetére
az enyém szerintem nem, egy fokkal jobb az angolom, de ez egyáltalán nem nevezhető rossznak
-
soldi3r
veterán
na megjött az ebay-es magyar x200 billentyűzet
szerintem a gyárim jobb minőségű volt, de ez meg magyar -
soldi3r
veterán
válasz
buvartacsko #32666 üzenetére
akkor szedjem le az xp-t a samsung ssd-mről? pedig végre örültem, hogy normálisan összeraktam
a (#32654)-re valami tipp?
-
soldi3r
veterán
van valakinek tippje, hogy x200-hoz hol tudok kamu sd kártyát beszerezni?
az x60-é nem jó -
soldi3r
veterán
amiért jöttem majdnem elfelejtettem
mire megyek az intel Turbo Memory-val? jó ez nekem? vagy inkább rossz? -
soldi3r
veterán
na ezt ennyire konkrétan nem jelentettem volna ki
személy szerint én csak javasolni tudom az ssd-t, főleg egy 200k értékű gépbe
ahogy előttem mondták, sokkal többet dob rajta, mint a proci vagy a memoria (na a vga-t nem pótolja)
nekem az x200-ban 2 oprendszerrel és 30giga szabad hellyel elvan a 64-es ssd
igaz, még nem kaptam meg 1-2 programot, meg simulatort, de bőven 20 giga felett fog maradni
a dokkba tervezek egy nagyobb hdd-t ha megjön az ultrabayem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest