- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #81881 üzenetére
, muxik.
A problema csak az, hogy tobb video lejatszo progit hasznalok (VLC,GUM,Media Player) es mindemellett a you tube videok lejatszasa is akadozik.
Nem tudom ezt valahol kozpontilag beallitani a Windovsban vagy a VGA drivernel, hogy mindig a proci dolgozzon es ne a videokari kinlodjon?
-
jss
aktív tag
Ugy emlexem a Win7 ujratelepitese elott azert jobb volt a helyzet. Hol lehet a hiba?
DirectX 11 van telepitve, ha ez szamit valamit esetleg... -
jss
aktív tag
válasz
donjohnson #81877 üzenetére
Igen, probaltam. Lehet, hogy valami driver problema? A chipset driver es a vga driver biztosan fent van.
Amugy a videofile 1080p.
A kep beszaggat, mindenfele zold pixelesedes foltok jelennek meg.
Es teny, hogy videolejatszaskor a proci terheles 90-98%. -
jss
aktív tag
Nehezen, akadozva jatsza le az mpeg4 videokat a T61-em (Win7). A 2,2 GHz-es C2Duo proci a problema, vagy elvileg birnia kene erovel? Tobb lejatszo progit es codeket probaltam mar...
-
jss
aktív tag
válasz
LamerGyuri #81835 üzenetére
Koszonom a segitseget mindenkinek!
-
jss
aktív tag
Akkor most az eredeti kerdes ujra:
Van a T420s-emben gyarilag a HDD helyere beepitve egy SATA3 SSD, 128 GB.
Szeretnek egy masodik SSD-t beepiteni hasonlo kapacitassal es ha lehet nem a DVD helyere.
Van -e erre lehetoseg es ha igen, akkor hova lehet beepiteni es milyen fajtat kell vennem (SATA/mSATA)? -
-
jss
aktív tag
Van a T420s-emben egy 120 GB-os SDD gyarilag. Szeretnek bele tenni egy masodikat is, hasonlo meretben.
Hogyan tudom azt lecsekkolni, hogy milyen csatlakozojut kell vennem, illetve hova lehet ezt egyaltalan beepiteni? A DVD helyere nem szeretnem, van mas lehetoseg? Es ha igen, mi kell hozza? -
jss
aktív tag
Meg tudna valaki mondani, a T420s -be alapbol hany SSD-t lehet tenni? Van mar benne egy, de kene bele egy masodik is...
-
jss
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T420s-em, SSD-vel. Jogtiszta Win7-tel es Office-al a Recovery particion, telepito kod matricaval az akku alatt. A rendszer visszallitas hibatlanul mukodik.
A problema az, hogy amikor a Recovery particiorol visszaallitom a rendszert, akkor legyalulja az egesz SSD-t.
Jo lenne az SSD-t felosztani tovabbi 2 particiora, ugymint Rendszer es Tarolo.
Hogy csak a Rendszer particiot gyalulja le rendszer visszaallitas eseten, a Tarolo particion levo adatok pedig sertetlenek maradjanak.
A kerdes az, hogy ha ezt megteszem, akkor vajon fog -e mukodni a rendszer visszaallitas a Recovery particiorol, vagy sem?
Hogyan tudnam ezt legegyszerubben megoldani? -
jss
aktív tag
Az x301-ben levo processzor tokozasa BGA956. Ez az elnevezes arra (is) utal, hogy a processzornak 956 laba van az alaplapra raforraszva, vagy
a 956-nak semmi koze a labak szamahoz?
-
jss
aktív tag
válasz
iampeterteac #74133 üzenetére
Kedves iampeterteac!
Ha kell esetleg egy T61, nekem eppen van egy elado. Van mellette egy T420s-em, meg kiprobalnek egy x301-et es 3 gep mar tok folosleges lenne nekem. A tisztelt kollegak esetleg segithetnek itt helyben bearazni.
-
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #73948 üzenetére
Rosszat sejtek...Jol sejtem?
-
jss
aktív tag
Szeretnek Win 8.1-et telepiteni a T61-emre. Santa Rosa platform, C2Duo, NV140 vga.
Jok -e a Win7-es driverek?
Ha nem, akkor mennyire jok az alapveto Win 8.1-s driverek?
Varhatoan belefutok majd valami problemaba, vagy simaliba? -
jss
aktív tag
Es meg 2 kerdes:
1. Ha a T61-em es a T420s-em kozott fileokat akarok kuldozgetni szukseges -e egy WiFi Router, vagy anelkul is menni kene ennek a 2 gep kozott?
2. Lattam a minap egy uzletben valami hangfalat, ami Bluetooth-on keresztul kapta a jelet. Milyen bluetooth szukseges ehhez, a korabbi szabvanyok is tamogatjak ezt, vagy csak a modernebbek? -
jss
aktív tag
Elvileg 4 GB memoria van a T61-emben.
A gepen egy Win XP Professional fut, ServicePack3-al.
A Win alatt a gep csak 3 GB-ot lat. Mi lehet ennek az oka?
Most azt nem tudnam megmondani, hogy 32 avagy 64 bites -e ez a Win, de megha 32 bites lenne is, a 4GB-ot akkor is latnia kene es csak a tobbel lenne gond, vagy tevedek? -
jss
aktív tag
Van a T 61-emben egy T7500 C2Duo proci, 2.2 GHz. Az bika es eleg nekem szinte mindenre meg ma is. Viszont az nem Penryn magos, meg asszem a cashe merete is mas meg talan az FSB is + lassabb DDR2-es memoriaval mukodik egyutt. Mig az SU9600 tamogatja a DDR3-as memoriat es magasabb az FSB-je, viszont a proci orajele kisebb, csak 1.6 GHz. Meg tudja valaki mondani, hogy nagyjabol hany %-al erosebb a T7500?
-
jss
aktív tag
Az x301 1.4 es 1.6 GHz processzorairol olvasgatva belefutottam olyan kijelentesekbe, hogy ezek ugyan alacsonyabb sebessegen futnak, de ketmagosak es mellette 6M cashtar van bennuk es ezert ezek meg igy is nagyon jol hasznalhatoak.
Hasznalhatonak tunik meg most is, a ket mag is egyertelmu, viszont mas muszaki leirasokban csak 3M-t olvasok.
Most akkor melyik a valos? A 3M vagy a 6M ? -
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #73265 üzenetére
Nagyon tetszik az x301, csak mint eggyel feljebb irtam...
-
jss
aktív tag
válasz
Tikakukac #73264 üzenetére
Ertem.
Csak vacillalok, hogy melyiket lenne erdemes beszerezni. Volna lehetoseg egy x301-re 1.4 GHz procival, tetszett is nagyon a 16:10 meg a kis suly, csak csalodott voltam amikor egy HD-s YouTube videot megnyitottam teljes kepernyon azt eloszor gondolkozott egy kicsit a gep, majd beszaggatott eleg rendesen.
Nyilvan nem filmezni vennem, de azert az alapveto tartalomfogyasztasra alkalmasnak kell lenni nalam egy gepnek. Lehetseges esetleg, hogy valami nem volt rendben ezzel a geppel es azert mukodott ilyen verszegeny modon, vagy ma mar tenyleg ennyire keves ez a korabban etalon hardver?Az x201-nek sacc mennyi a sulya egy kisebb akkuval?
-
jss
aktív tag
Kerdeseim, please:
1.Mennyi a sulya egy x201-nek?
2.Megegyezik -e a billentyuzet merete a T61 billentyuzetenek meretevel?+, ha valaki tudja a valaszt ezekre:
3.A neten olvastam valamit az x301 processzor upgreade-rol miszerint letezo dolog, viszont mashol azt az info-t kaptam, hogy a proci az alaplapra van forrasztva, tehat nem cserelheto. Melyik a helyes info?
4. Tud -e valaki olyan lehetoseget, hogy az x301 processzorat valami tuninggal esetleg valami modositott BIOS-sal gyorsabb mukodesre sarkallni? -
jss
aktív tag
Kerestem az ebay-en x201s-t, de inkabb csak x201 van elado. Ennyire ritka madar az x201s?
-
jss
aktív tag
Ha x201 geppel talakozok es nincs rajta touchpad akkor biztosan az s modell, vagy az alap modelt is szereltek touchpad nelkul?
-
jss
aktív tag
Az x201-hez kaphato affs kijelzorol szeretnek kicsit tobbet tudni.
Van olyan affs hozza amit jobb felbontast tud mint az 1280 x 800?
Ez egy tukrozodo ips panel? -
jss
aktív tag
Van egy oreg de megbecsult ThinkPad T61 laptopom, C2D processzorral, Santa Rosa platform. Az volna a kerdesem, hogy bele tudok -e tenni egy modern legujjabb kiadasu SSD-t?
Tehat gondolok itt a csatlakozasra meg hogy tamogatja -e egy ilyen full modern SSD teljes sebessegu mukodeset az idosebb gepem? Ha esetleg nem fog teljes sebsseggel mukodni, akkor hol lessz a szuk keresztmetszet?
Tehat nem az a kerdes, hogy tudok -e bele SSD-t tenni, mert azt tudom, hogy lehet. A kerdes az, hogy egy legujjabb kiadasu modern SSD-t erdemes -e bele tenni, fog -e az mukodni, illetve hogy teljes ertekuen fog -e mukodni? -
jss
aktív tag
Es lass csodat...
Kozel 48 ora koma utan a T61 magahoz tert, kutya baja. Teny, hogy szetszedtem meg osszeraktam, de azt igy utolag szuksegtelennek iteltem meg, mert semmi tennivalot nem talaltam.
Amikor raborult a pohar udito akkora adag folyadekot kapott, hogy meg az oldalan levo reseken is dolt bele a cucc, azt amikor megemeltem, elkepeszto adag folyt ki belole.
Sosem adom el, ez most bizonyitott!! -
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #69978 üzenetére
Igen, ez igy valoban jogos. Szetszedtem, nem latok benne folyadekot vagy kulonosebb korroziot.
Minden jonak tunik, megsem megy. -
jss
aktív tag
Van egy idosebb T61 wilde-om, aminek a billentyuzetere tegnap raborult nemi udito.
A gep kikapcsolt, nem tudom bekapcsolni. A tap es az akku zold visszajelzoje vilagit, de a PWR gombra nem reagal.
Biztosan kuka, vagy esetleg kesobb megjavul es bekapcsolhato lesz?
( gondolok itt arra, hogy a regi video magnokban volt valami automatika, ami nem engedte bekapcsolni az eszkozt, ha a paratartalom tul magas volt).Illetve most ujra probalkozva mar be tudom kapcsolni, a zold visszajelzok felvillannak meg asszem a HDD is megy, csak hat kep nincs...
-
jss
aktív tag
Az volna a kerdesem, hogy ha SSD-n akarok adatokat megsemmisiteni ( Disk Eraser, stb progik peldaul...), akkor az ugyanugy mukodik, mint ha HDD-n tennem ezt? Mert ugye a ket meghajto fizikai felepitese azert kulonbozik... Itt is tobbszor felul kell irni az SSD tarteruletet 0-kal meg 1-esekkel hogy ne lehessen onnan tobbet adatokat visszanyerni, vagy az SSD-nel ez nem igy mukodik?
-
jss
aktív tag
válasz
soldi3r #46823 üzenetére
1. Igen, a BIOS-ban be van kapcsolva az ahci. Esetleg mas tipp?
2. Ha nem bantom a RECOVERY particiot viszont a tobbit atvarialom, akkor a RECOVERY-rol vissza fogom tudni allitani kesobb a W7-et, vagy problemas lehet?
3. Ha megszuntetem a RECOVERY particiot, akkor kesobb ujra lehet ezt teremteni valamivel, vagy problemas?
-
jss
aktív tag
Megvettem a masinát. T420s. Eddig faja, most próbálgatom hogy mit tud, barátkozunk.
600 CAD volt, előttem tépte le róla a zacsit a fickó (magánszemélytől van), az akkuban 1 ciklus van.
Core i5, 4GB, 128 GB Samu SSD, ExpressCard, SmartCard, stb...
De azt már most látom, hogy a régi T61-nek nincs mit szégyenkezni mellette. Persze az új modernebb, meg minden, de a Lenovo igencsak magasra tette a mércét annak idején a T61-el. Még mindig jó kis gép ez.1. Gondoltam, feldobok rá egy magyar Win7-et, meg mindjárt csinálnék is külön rendszer partíciót úgy, hogy a Recovery partíciót meghagynám. Ha ezek után később vissza akarom állítani az eredeti Windowst, akkor nem lesz gond, hogy változtattam a partíciókon?
2. Van hozzá jogtiszta Win7 prof, csak ez angol nyelvű. Megváltoztathatom magyarra a nyelvét, vagy az már akkor úgy nem jogtiszta?
3. Az átlagos olvasási sebessége a Samu SSD-nek most nagyjából 140-150 MB/s. Lehet, hogy állítani kell valamit (talán a BIOS-ban), vagy ez így megfelelően gyors és nem lehet többet kihozni belőle? -
jss
aktív tag
Ha akarok venni egy használt Lenovo ThinkPad-et, akkor a serial number vagy valami alapján meg tudom azt nézni valamilyen weboldalon, hogy lopott -e esetleg?
-
jss
aktív tag
A t61 wide-hoz való advanced dokkolóról szeretnék érdeklődni.
Jól értem, hogy ebbe lehet PCIe külső vga kártyát tenni?
Mennyibe kerül ez használtan?
Ebay-en fellelhető általában? -
jss
aktív tag
A T420s kapható kapható külön 4-1 Card Reader-el vagy Express Card foglalattal, vagy ez a kettő egyszerre van úgy, hogy egy 4-1 Card Reader bővítő kártya van az Express Card foglalatba illesztve és ha kihúzom belőle, akkor felszabadul az Express Card foglalat? Ezt így kell érteni, vagy ez két külön konfig és ha 4-1 Card Reader-el veszem a gépet, akkor abban nem lesz Express Card foglalat?
-
jss
aktív tag
Ezt néztem ki magamnak. Remélem, kitart az akció még 3 hétig, addigra lesz most együtt a cash.
Ha nem tart ki az akció, akkor megveszem eredeti áron, szerintem az is jó ár. A gép új.
Csak nem szeretnék ráfutni egy banán héjra. Ezt a gépet csak egyféle kijelzővel gyártják, vagy több beszállító van?
Ennek a konfignak van valami gyenge pontja ami elkerülte esetleg a figyelmem és érdemes óvatosnak lenni vele?
Azt látom, hogy a vga integrált HD3000, és nem SSD, hanem HDD. Ezzel nincs gondom. -
jss
aktív tag
Vennék egy T420s-t. Már a pénz is megvan rá. Most már csak az aggódás faktor van.
Külföldön vagyok, itt veszem majd meg a gépet. Csak hát mi van, ha lopott gépet sóznak rám, azt meg eccer csak lelövi a gazdája az Intel AMT segitségével?
Egyáltalán hogyan van ez a távolról lelövés, használhatatlanná tevés, megtalálás stb.?
Ez csak akkor működik, ha valamilyen szoftver is fel van telepitve, vagy alapból tudja ezt a hardver?
Mert azért az durva lenne, hogy veszek egy ilyen gépet sok pénzért, bekapcsolom a BIOS-ban ezt a dolgot hogy kipróbáljam vagy hogy a saját védelmemet állitsam be, aztán meg ráfaragok... -
jss
aktív tag
Miféle gép a T530s?
Ilyen tényleg létezik? Láttam ilyen hirdetést a neten. -
jss
aktív tag
válasz
Kiss67 #45235 üzenetére
Nem USA, kicsit É-abra. Éppen ott szándékozok venni, de ez nem olyan egyszerű azért, mert látatlanban kell ugye kifizetnem előre. Kicsit félek attól, hogy nem tiszta gépet veszek és amikor felteszem rá a megfelelő programokat, azok mindjárt le is lövik a gépet (talán Intel AMT? nem vagyok benne biztos...).
Meg hogy mikor megérkezik, nem lesz olyan állapotú. Elvileg egy hónap múlva venném meg. -
jss
aktív tag
válasz
Kiss67 #45226 üzenetére
1. És melegedésben melyik a jobb, a C2D T400s, vagy a Core i T410s / T420s?
2. Jól tudom -e azt, hogy a két utóbbi géptipus a modernebb chipsetje miatt már tudja a kétszer akkora sebességű Express Card 2.0-t ?
3. Irtad, hogy a T410s ugyanolyan, mint a T400s külsőre. Semmi különbség nincs?
4. Ha olyan T4xxS-t sikerül vennem amiben nics FPR, később ez könnyen pótolható, vagy problémás? -
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #45200 üzenetére
Igen, ez egy valós modellje volt az IBM-nek. Kapható volt, sőt, még egy James Bond filmben is szerepelt kütyüként.
-
jss
aktív tag
Kérdeztem korábban, hogy a T420s mennyivel vékonyabb, mint a T420, illetve 520. Erre választ is kaptam.
Most a kérdés az, hogy vajon vékonyabb -e, mint a most használt T61 Wide-om. Nagyon gondolkozom egy T420s beszerzésén, de ez nem is olyan egyszerű, mert előtte legalább élőben látni kéne egyet, de itt É-Amerikában éppen nincs most a közelben ilyen lehetőség, hogy megnézhessek egyet, csak rendelni tudok.
T520-at láttam már egy üzletben, frankó volt, de az valahogy vastagabbnak tűnt, mint a T61-em, és nekem fontos a méret, a vastagság is. Szóval az oké, hogy a T420s vékonyabb, mint a többi T4xx ill. T5xx, de vajon hogyan viszonyul az öreg ( de nagyon szeretett ) T61 wide-hoz?
S hogy miért vagyok ilyen kukacoskodó? Mert a T61 nem egy mai darab, de még mindig nagyon ott van. Ha lecserélem, csak olyanra cserélném, ami a legtöbb szempontból előre lépés, a legjobb megoldás kell. -
jss
aktív tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a ThinkPad T4xx S modellek lehajtott display-el (csukott állapotban) azért alacsonyabbak mert a display fedele vékonyabb, vagy maga a gépház is vékonyabb, mint a T 4xx modelleké?
És ha a gépház vékonyabb, nagyjából mennyivel? -
jss
aktív tag
A kérdésem:
Van egy T61-em, 1280 x 800-as kijelzővel.
Lenne lehetőségem szerezni egy T61p 1920 x 1200-as kijelzőt.
1. Simán beszerelhető, bele illik, vagy problémás?
2. Milyen a képe és a betekintési szöge ennek a nagyobb felbontásúnak? Vállalható?
3. A gépemben lévő NVS Q 140 M gond nélkül meg tudja hajtani ezt? Nem lesz gond a nagyobb felbontás?
4. Mennyi pénzt érdemes fizetnem érte? Mennyit érhet ez a kijelző használtan, jó állapotban? -
jss
aktív tag
Kipróbáltam egy ThinkPad X1 Carbon-t, egész faja gép, bár a billentyűzete tényleg nem ér fel egy hagyományos ThinkPad-hez.
De azért jó lenne egy ilyen, csak drága egyenlőre, még itt É-Amerikában is.
Mit gondoltok, vajon mennyi idő alatt esik az ára mondjuk 30%-ot? -
jss
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy ha a wide T61-em Nv Q 140m vga interface-t külső monitorra kötöm (asszem másra nem is nagyon tudnám), akkor miyen felbontást tud:
1. 1280 x 1024 o.k.?
2. 1600 x 1200 o.k.?
3. HD, FHD o.k.? -
jss
aktív tag
Nem rég láttam egy üzletben valami Joga nevezetű Lenovo laptopot, érdekes volt. Ez az a gép, ami tabletként is használható, ha teljesen átfordítjuk a képernyőjét. Ami megfogott benne, az a palmrest volt. Valami gumi szerű anyaga van. Nem tudjátok véletlenül, ez csak ennek a gépnek a sajátossága, vagy más Lenovo gépek is készülnek ilyen anyagból?
-
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox #43756 üzenetére
Igen, tudom, olvastam, de nem csak a te hozzászólásodat, ezért nem vagyok biztost a dologban...
100%-ig biztos vagy abban, hogy a proci nem cserélhető? -
jss
aktív tag
válasz
audi100td #43754 üzenetére
Azért, mert tetszik a T420s mobilitása és vékonysága, plusz van rajta USB3 csati. Ha már előre lépek, főleg egy kisebb kijelzős gép felé, ilyet szeretnék. Sajnos a W széria még használtan is drága, pedig annak elnézném a nagyobb súlyát. a T61 után mindenképpen valami különlegeset szeretnék, így talán nem hiányzik majd annyira...
De valamit akkor most már véglegesen le kéne tisztázni. A T420s processzora fixen oda van forrasztva, vagy cserélhető? Mert itt kétféle álláspontot olvastam idáig... -
jss
aktív tag
Szóval a helyzet az hogy T61-em van, és jó lenne egy T420s amit használtan meg is tudnék venni, mert éppen van rá keret. Asztali gépet nem akarok most, merthogy külföldön tartózkodom egy ideje, maradok is egy darabig és eléggé cigány életet élek, túl sok motyóm nem lehet. A Diablo3-at meg mindenképpen ki kéne pörgetni, ebben nem alkuszom. A T420s-ban lévő NVS 4200 videokártya még éppen jó lenne játszani, de itt és most csak olyan T420s-t tudok venni ilyen videokártyával, amiben nem i5, hanem csak i3 proci van, és most bizonytalan vagyok abban, hogy cserélhető -e később a proci benne, mert ellentmondásos infók jönnek arról, hogy ez a proci fix, vagy cserélhető -e. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy egyszerre két laptopot nincs értelme tartani, ha megveszem a modernebbet, a T61-nek mennie kel. Csak hogy imádom...
-
jss
aktív tag
válasz
audi100td #43728 üzenetére
Természetesen a T61-emben nem Intel HD4000 van.
Azért hoztam szóba a HD4000-et, mert eléggé közismert a teljesítménye és számomra egy jó viszonyítási alap. Amúgy nem akarok állandóan játszani, de a Diablo3-at már vagy 10 éve várom, azt mindenképpen kipörgetem még felnőtt fejjel is, ha mást már nem is. -
jss
aktív tag
válasz
mitulabattyi #43717 üzenetére
Diablo 3-ra gondoltam. Csak ez az egy játék érdekel.
-
jss
aktív tag
A T61-em vga monitor kimenetére szeretnék rákötni egy régi 4:3 arányú régi TFT LCD-t. (Tehát nem DVI vagy egyéb, csak a VGA csati játszik.) Előtte persze meg kell még vegyem, de kicsit bizonytalan vagyok.
Játszanék egy picit, a játék modern, WIDE felbontással működik. Mi fog történni?Torz, széthúzott kép / a játék ablakban fut, mert kisebb a felbontásra van állítva, mint amit a monitor tud / alul-felül-oldalt fekete sáv a ki nem használt helyen? Melyik várható?
-
jss
aktív tag
Van egy T61 -em, abgn-es wifivel.
Van egy USB-s mobil internet stick-em, azon keresztül van internet.
Akarok venni egy SAMU Galaxy Note 10.1-et, de az csak Wifi-n keresztül tudja elérni a netet.Megoldható -e az, hogy megosszam valahogy a T61 wifi-jén keresztül ezt a netet?
Tehát úgy gondoltam, hogy a Samu tablet wifin keresztül csatlakozik a T61-hez, és azon keresztül éri el a netet.Megoldható -e ez így? ( a SAMU Androidos, a T61-en Win7 van. ).
-
jss
aktív tag
Mennyiben gyengébb egy T410s egy T420s-nél?
Mi a különbség külsőre/belsőre? -
jss
aktív tag
válasz
Chaser #42841 üzenetére
Komolyabb TP például egy T420s. Abban van Quadro nvs 4200m és egy HD3000 jó esetben.
Ez jó lenne, de a 4200 m 64 bites memória interface-el rendelkezik, ami ugye eléggé megöli, ha játszani akarsz vele. Ez a TP elég modern és elég komoly szerintem ma is, persze gondolom egy w520 azért jobb.Ehhez kéne mérni egy eGPU lehetőségét. Így van értelme, vagy így sem sok?
-
jss
aktív tag
Hali!
Érdekes dolgot találtam a neten, bár sokaknak talán nem újdonság. Sok embernek problémát jelent az, hogy a ThinkPad-ról lemondani nem akar, de néha jó lenne, ha befigyelne egy kis game...
A megoldás talán: eGPU. Állítólag az express card slotra csatlakoztatható, az ára olyan 150 - 250 dollár küzütt van újonnan."To summarize the info found in that thread, if you own or purchase a notebook that has an ExpressCard slot (looks like http://dpnow.com/images/delkin-expresscard-cf-2.jpg) it's possible to hook up a desktop graphics card to your notebook. Most consumer-grade laptops do not have an ExpressCard, but it is very common on business notebooks, even entry-level. Notebooks with Intel 4500MHD, HD, or HD3000 graphics are most compatible because they can leverage the Nvidia Optimus technology. This includes Sandy Bridge notebooks.
If your notebook does not have an ExpressCard slot there is currently no way to hook up an eGPU. Likewise, if your notebook does not have one of the aforementioned Intel graphics chips it's (at this time) IMO not worth the $$/effort to try an eGPU."
Ha valakinek van esetleg tapasztalata ilyesmivel, örülnék a hozzászólásnak.
-
jss
aktív tag
válasz
brekiisti #42661 üzenetére
Nem olyan sürgős, tudok várni és köszönöm, hogy segítesz ebben.
Esetleg nem tudnád megnézni, lehet talán emelni az órajelét ennek a kártyának valamennyire?
Persze nem azt kérem, hogy tönkre vágd, lehet azt finoman is próbálni és még kiderülhetnek meglepő dolgok erről a kariról, pl.: hogy van benne esetleg egy 30%-nyi tuning potenciál.... És ha nem melegszik közben nagyon, akkor ezt tudni még jól jöhet... -
jss
aktív tag
válasz
brekiisti #42652 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy hogy a Diablo3 mennyivel fut jobban az NVS 4000 karin, mint a HD 3000 karival.
Erről kéne valami korrekt véleményt mondani.
Az oka: beújítanék egy T420s-t, de a Diablo3-at is ki kell pörgetni valamin, lehetőleg minél jobb beállításokkal.
A dilemma: jobb -e annyival az NVS 4000 vga kari, hogy beáldozzam érte az i5 procit az i3 javára.
Tudom, hogy egyik kártya sem eget verő, meg hogy ez nem játékgép de csak ez az egy játék érdekel. -
jss
aktív tag
Az volna még a kérdésem, hogy mekkora gond az, hogy ha a proci csak 2nd.gen i3. és nem mondjuk i5.
Nagyjából hány %-al erősebb az i5? -
jss
aktív tag
Hali!
1.Ha veszek egy TP 420s-t de abban csak i3 proci van, akkor azt a procit később tudom nagyobbra cserélni, vagy ez nem lehetséges?
2. A TP 420s-ben lévő Quadro NVS 4200 M videókari húzható -e följebb, nem tudja véletlenül valaki?Tudom, hogy a TP nem gamer gép, de csak TP-et vagyok hajlandó venni abból is 420s-t szeretnék, és a Diablo3 akkor is Diablo3...
-
jss
aktív tag
Azt szeretném megtudni, hogy van -e esetleg valakinek tapasztalata a Diablo 3 játékkal és a T61p Quadro Fx 570 M vidokártyájával kapcsolatban?
Milyen beállításokkal fut a játék? (Ha elindul egyáltalán...)
-
jss
aktív tag
Szeretnék a T61 wide -omba SSD-t tenni.
De hova kell azt tenni?
A DVD olvasó helyére, vagy a HDD helyére?
A T61-em tudja a SATA2-őt?
Kell hozzá valamilyen beépítő keret is? -
jss
aktív tag
Szeretném beállítani a T61-emen, hogy a gép kizárólag ujjlenyomattal induljon, nem akarok jelszót használni. Az már megy, hogy kéri az ujjlenyomatot és ha nem megfelelő, akkor helyette jelszót kér az induláshoz, de én kizárólag csak ujjlenyomatos indulást akarok. Az ujjlenyomatok már bent vannak a gépben.
1. Meg lehet -e ezt oldani így?
2. Ha igen, akkor mi a módja? -
jss
aktív tag
válasz
Borote #35970 üzenetére
Úgy gondolom, a T7500-as proci mindenre elég.
Nem a processzor a gond, egy modernebb gépet szeretnék. És nem akarok bele futni olyanba, hogy a gép modernebb, a proci modernebb, de mégis visszalépés nyers erőben a T7500-hoz képest.Van esetleg tapasztalata valakinek a Lenovo Edge E420-al?
Látta már valaki a képernyőjét működés közben?
Szép a képe?
Ez volna a választottam: file:///d:/Let%C3%B6lt/c-buy-and-sell-computers-IBM-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420-W0QQAdIdZ375855741.htmErősebb ez a proci, mint a T7500?
Jól sejtem, hogy ennek matt a képernyője? Csak mert ebből asszem 2 fajta van... -
jss
aktív tag
A T61-emben C2D T 7500 proci van, szerintem ez erős darab még ma is.
Viszont kijöttek a C3, C5, C7 procik ugye. Nem vagyok biztos benne, hogy mindegyik lenyomja teljesítményben az enyémet. Tudna erről valaki hozzáértő valamit írni? Érdemes a processzor miatt a gépet lecserélni? -
jss
aktív tag
Van egy T61-em, 1280x800-as felbontással.
Szeretném lecserélni valami modernebb ThinkPadre, talán 4xx, 5xx, 2xx, 3xx.
Az volna a kérdésem, hogy az újabb gépeknek az enyémhez képest milyen minőségű a kijelzőjük. Az nagy szívás lenne azért, hogy drága pénzért cserélek, aztán rosszabb esetleg.
Tudnátok írni egy-két véleményt? -
jss
aktív tag
Tudna valaki válaszolni esetleg a #34141 üzenetemre?
Ja, és még az volna a kérdésem, hogy futna -e a Diablo 3. a gépemen? T61.
T7500 2,2 ghz, 4 Gb Ram, NVIDIA Quadro NVS 140M. -
jss
aktív tag
Van egy T61 Lenovo ThinkPad-em, a típusszáma 6457. 15,4'', wide. Szeretnék hozzá venni egy 9 cellás akkut. A probléma az, hogy É-Amerikában vagyok, a gép meg Svéd. Mire kell figyelnem, amikor kiválasztom az akkut, hogy nehogy rosszat vegyek? Vagy tök mindegy a dolog, csak T61 akku legyen és kész?
-
jss
aktív tag
Volna egy olyan probléma a T61-emmel, hogy ha akkuról megy, akkor minden frankó addig, amíg le nem merül kb 85 %-ig. Ott viszont kikapcsol, mert elfogyott az energia.
57 ciklus van benne, 100%-ig fel tud töltődni, a Power Manager GOOD-nak írja a kondícióját.
Elvileg ennek menni kéne frankón, mégis baj van vele.
Sony, 56,16 Wh, asszem 6 cellás.
Ez valami rossz cellákra utal esetleg?
Lehet ennek valami köze az Intel (R) Management-hez? -
jss
aktív tag
Okés. Tehát a gép Lenovo T61 (wide, 15,6", 1280 x 800) típusszáma: 6457.
Sierra Wireless MC 8775 (vagy 5725, ez még nem világos előttem hogy melyik) HSDPA Modem
a gép alján van IMEI azonosító egy matricán.Egyáltalán, hol kell ebbe a gépbe beletenni a SIM-kártyát? Szét kell szedni hozzá valamilyen szinten?
-
jss
aktív tag
Okés. Tehát a gép Lenovo T61 (wide, 15,6", 1280 x 800) típusszáma: 6457.
Sierra Wireless MC 8775 (vagy 5725, ez még nem világos előttem hogy melyik) HSDPA Modem
a gép alján van IMEI azonosító egy matricán.Egyáltalán, hol kell ebbe a gépbe bele tenni a SIM-kártyát? Szét kell szedni hozzá valamilyen szinten?
-
jss
aktív tag
Van egy T61-em, Svédországból származik. Van rajta egy olyan matrica, hogy:
Mobile Unlimited
Connected by
swisscom1.Akkor ugye jól gondolom azt, hogy ebbe lehet SIM kártyát tenni?
2.Ez valami 3G, vagy mi akar lenni?
3.Jól gondolom azt, hogy bármilyen szolgáltató SIM kártyáját bele tehetem?
4. Ha igen, akkor vajon műxik ez Kanadában? (itt vagyok kint rokonoknál egy hónapig, de azok nem értenek ehhez.) -
jss
aktív tag
Szükségem lenne a T61-hez a .NET Framework 3.0-ra, vagy valami újabbra az XP oprendszerhez.
De sehol sem találok olyan helyet, ahonnan le tudnám tölteni.
Tudna ebben valaki segíteni? -
jss
aktív tag
Letöltöttem a T61-hez a system update-et, valóban jól működik minden. THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- OLED TV topic
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest