- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
-
Terminus_
aktív tag
válasz gecsoz #10351 üzenetére
T410-ben nincs az ultrabay-en belül csatlakozó az akksinak. Ez tuti, mert egy T410-ről írok és megnéztem. Másrészről a neten is ez olvasható mindenütt, leszámítva a korábban linkelt táblázatot (ami valószínűleg hibás, mert a T510-hez már mást ír, pedig ultrabay ügyben egyformák).
A T410s más tészta, ott van ultrabay akksi, de nincs ez az újfajta 9 cellás plusz akksi.
[ Szerkesztve ]
-
-
metal01
őstag
Hali!
Laptop hátizsákot szeretnék vásárolni a T400-as notimnak.
A következőt néztem ki:
Lenovo ThinkPad Business Backpack [link]
Ismeri valaki a cuccost? Milyen? Érdemes beruházni rá? Bírja a strapát?
Valaki esetleg tud szerezni ilyet (bontatlanul) olcsón megszámítva, garisan?
Köszönöm,
M.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Szerintetek egy WD3200BJKT tipusú vinyó, amiben gyárilag van free fall sensor, kompatibilis a Thinkpadokkal, ill. a bennük lévő APS-el? Mivel a hdd firmware update utility nem tud rá saját firmware-t rakni, nincs benne a listában.
Vagyis a free fall sensor működőképes marad-e a gépben (X200) vagy sem?
Néztem még ezt a Seagate Momentust is, de erről sok panaszt (click noise és fagyás) olvastam.
Mindenképp bővíteni akarom a jelenlegi 5400-as, 160GB-os vinyót, méretben és teljesítményben is jobbra, ssd-t viszont egyelőre nem akarok, mert még mindig nagyon drága egy jobb és méretesebb, trimes darab.
-
Terminus_
aktív tag
válasz metal01 #10353 üzenetére
Pont ilyet használok. Én szeretem, bár nálam 1,5 év után elkezdett szétjönni a vállpántja. Más kérdés, hogy 2 notit hurcibálok és lehet ez tette be neki. Hely van benne bőven és kényelmes is. Még öltönyös tárgyalásokra is ezzel járok, szóval eléggé sokrétű táska. A vállpánt problémát leszámítva (ami lehet az én hibám) csak ajánlani tudom.
-
-
yanna
addikt
Igen, ez az, az alapvető Linux ismeret ill. ennek hiánya.
Bár már 2-3 hete szorosabbra fűztük kapcsolatunkat, már terminálban parancsolgattam is neki, de ennyi idő után mégis elég kilátástalannal érzem, hogy a thinkwiki alapján mindent megoldjak magamtól belátható időn belül.Azért próbálkozni fogok, mert egyenlőre tetszik a dolog, csak jobban örülnék neki, ha pl. a további nagy ismerkedésünk közepette mondjuk belerúgok az asztalba, és az "APS" megvédene mindkettőnket.
-
bwoay
nagyúr
válasz Terminus_ #10341 üzenetére
lehet, hogy jobb megoldás (bár elég szubjektív, mert az UB akku nemigen változtatott a gép fizikai paraméterein, és tuti van, akinek ez fontos szempont), én azt nem értem, hogy az új megoldással miért zárták ki a régit. Miért ne lehetett volna a gépben akár 3 akksi egyszerre?
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
rankesz
veterán
válasz metal01 #10356 üzenetére
Nézd meg itt, hátha találsz kedvedre valót, és kicsit olcsóbb, de ha nem retternsz meg attól hogy használt akkor sokat spórolhatsz
-
evone
őstag
nekem egy 500 forintos notebook táskám van
és köszönik jólvannak benne a gépek estek is már le benne 0 problema. a t61 pont beleillik, mintha rá szabták volna csak.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
ben11
őstag
Tudom hogy nagyon blőd kérdés lesz,de a régi gépemmel nem jártam így..
Szóval van olyan,hogy csevegés közben véletlen egyszerre nyomom be a shift . 9 gombokat (igen,smiley írás közben.. ) és ekkor sípol egyet a gép..
Meg lehet oldani hogy ilyen esetekben ne csipogjon nekem?Boisban alarmok között nem találtam ilyet..Damn..megint csipog..Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mv
aktív tag
Bővült a géppark egy X61 Tablettel.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Tim82
félisten
Nekem egy Lenovo Backpack (nem a feljebb említett Business). Az X41t-hez pedig vettem egy IBM oldaltáskát, életem legfurább üzlete volt - az eladó két nagy tábla mogyorós Milkát kért érte.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lapa
veterán
üdv. el vagyok veszve x200s wwan ügyben. előkészítés (gondolom antenna) van mindegyikben? ha esetleg nincs, akkor lehet bele rakni?
-
lapa
veterán
válasz Gondwana #10275 üzenetére
én az aluménumoidot oldom, eddig egy alu testű swatch óra meg egy moto telefon rohadt el a kezeimen / kezeim között.
ha találunk még magunk mellé egy olyan valakit, aki át tudja vinni az akaratát másokra, akkor ezekkel a szuperképességeinkkel akár a világuralmat is átvehetjük. már csak egységes tornadressz kell.
-
adnoctum18
senior tag
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Terminus_
aktív tag
Ezzel valaki vagy nagyon jól jár, vagy nagyon rosszul: itt egy érdekes ajánlat
@adnoctum18: Sokáig szerkesztettem, megelőztél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Terminus_
aktív tag
válasz adnoctum18 #10371 üzenetére
Nekem is ez a tippem. Boltban ez 400k, itt PH-n, "akciósan" is 240k újonan. Ha doboz nélkül adná, kvázi használtan, akkor is minimum 180-200k-t megérne.
[ Szerkesztve ]
-
-
mv
aktív tag
válasz adnoctum18 #10369 üzenetére
Egy napos reg, 2 hozzászólással ...
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
Tim82
félisten
válasz adnoctum18 #10371 üzenetére
Jajj már, az ártatlanság vélelméről senki sem hallott?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
-
evone
őstag
válasz adnoctum18 #10369 üzenetére
Szerintem szuper, le is csapok rá!!!4444
-
Terminus_
aktív tag
válasz Napfénysüti #10375 üzenetére
A UK kóddal menne a dolog elvileg. Már ha ott dolgozol, ahol gondolom, hogy dolgozol.
Viszont a dolgozói kedvezménynél is olcsóbban kapsz itthon egy bizonyos fórumtárstól.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Oké, hozd el nekem. Ha nem baj, akkor még szuper akciósabban ingyér venném át tőled.
evone: "!!!4444négynégy"
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
Na. Jol megsertettetek es most elhuz a vaterara. Ajajaj. 444444444
-
nagyúr
-
Terminus_
aktív tag
válasz Napfénysüti #10381 üzenetére
Én összeraktam kíváncsiságból egy olyan gépet a UK dolgozói kedvezményes kóddal, amit itt a fórumon árultak. Az akkori árfolyammal számolva 10-20k-val olcsóbb volt az itthoni dobozos, garis, magyar lokalizációjú példány.
-
-
Alexios
veterán
hm, most akarok t400-at venni, ez megéri ennyiért? Mert ennyiért leginkább t61-ek vannak, de hát nem egy újonc árulja
-
Tim82
félisten
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van,hogy ha a Logitech LS1 egeremet a t60-am jobb oldali 2 usb egyikébe dugom,akkor 20-30% terheli a procit az egér mozgása,ha viszont a bal oldalon lévő usb-be illesztem, akkor egyáltalán nem??
Hogy van ez?
-
lapa
veterán
pont tegnap volt, hogy elhullott az adsl, beizzítottam a bakup mobil sticket a t61 jobb oldali usb-be. bedugom az ultrabayt vinyóval, henger szokásosan felvillan, akarom mountolni - semmi. eljátszom ugyanezt még párszor egyre agresszívabban (volt már, hogy nem úgy állt, ahogy ő szerette volna), de semmi. kihúzom sticket, ultrabay bedug, megy. wtf.
lehet, hogy tök más az ok, de lehet, hogy nem. gondolom külön vezérlőn vannak a két oldalon az usb-k, nem?
nekem jobb oldalra bus001 / dev027, bal oldalra bus002 / dev013-at ír.
-
nagyúr
-
TOZ
addikt
válasz Napfénysüti #10392 üzenetére
Sanya! Mekkora bizniisssz! Mekkora bizniiiisz!
-
adorjant
őstag
1.8" 60-as vinyója nincs valakinek eladó?
Lehet rajta pár bad sector,nincsenek nagy elvárásaim -
-
vicces
addikt
válasz ^Clown #10396 üzenetére
nekem van egy 40gigásom, amit nagyobbra cserélnék, de sajnos sehol sem lehet kapni már.
többen azt tanácsolták, hogy vegyek egy külső házas 1,8as vinyot, és szedjem ki a burkolatából...
csak a fene tudja, milyen csatolóval vannak azok szerelve.ha valaki tud 1,8as vinyot feltétlenül jelezze itt!
üdv!
:)
-
evone
őstag
Nekem megvan a géphez a dobozom, meg mindenféle recovery lemez is tokeletes allapotban. Szoval igy 200ért viheti akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteBook 840 G6 notebook - i7 8665U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 550X 2GB GDDR5 WIN
- Gyári laptop töltők: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Samsung
- Keresek: hibás, sérült, hiányos laptopot, laptop alkatrészeket
- Gyári új és használt magyar laptop billentyűzetek 1. : Acer, Lenovo
- Retro I-Buddie 907 működő lapotop töltővel
- 959 Eladó Dell Latitude 5510 laptop i5 10 gen FHD 256SSD 8GB RAM Új Akkuval a képek szerinti állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest