- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
válasz Magnat #10700 üzenetére
Garanciás a gép, tehat inkabb beviszem szervizbe. Csak gondoltam hátha van valami megoldás már erre az egész faszságra, dühitő tud lenni hogy emiatt kell egy 300 ezer forintos géppel szervizbe járkálni. Ráadásul nem egyszer, nem kétszer...
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
Magnat
veterán
Jah értem, azt hittem nem garis ... 1ébként a szervízben nem műxik az (főleg, ha többedszerre gond ez), h szólsz előtte mailban v telefonon, h ezt a gépet ami már előtte is javítottak vinnéd megint cooler cserére és legyen szívesek rendelni előre? Tudom, h a megoldás nem ez lenne, de legalább gyorsítaná a rendezést.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Sziasztok! Arra van tippetek, hogy egy X41-ből kivett Intel 2200-as wifi kártyát miért nem szeret egy X40-es? Error 1802-es hibát dob. Azt hittem, hogy jó lesz bele... Vajon miért visít? Köszi!
-
Gondwana
addikt
válasz KilgoreTrout #10705 üzenetére
Ami be lett építve, az egy db. 310mm hosszú, 2mm vastag fénycső volt (15") 1000 dinár (kb. 2800HUF), ezen felül volt még egy cső, ami még beszerelés előtt eltört (ezért jó, hogy kettőt rendeltem)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
evone
őstag
juteszembe, kiprobaltam egy sl400as "thinkpadot" ma.
hát szerintem ennek uj topic kéne, annyira nem thinkpad, olyan mintha egy acerre rárajzolnánk hogy thinkpad, meg hozzácelluxoznánk egy ilyet: [link]
a bios is tök más, keyboard flex rendesen van. kurva vastag, a teteje tükör. a palmrest rohadtul hajlik ha rányomok egy kicsit. igaz nem recseg ropog, de érezhető hogy a T szeria mennyivel minosegibb.
nagyon nem jó gép.
[ Szerkesztve ]
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok! Processzor csere után, ha nem veszi fel az órajelet a windows, arra a reinstall helyett tudtok valami más tippet? Az eszközkezelőben eltávolítottam a processzort, majd újra hozzáadtam és ez nem segített...
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Lenovo T400as alaplapja van valakinek eladó? Kéne egy, mert ez itten megdöglött.
Privibe jöhetnek az ajánlatok. Sorry az OFFért.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
-
System Update is jókor rohad le... Előbb legalábbis nem működött...
-
tototos
őstag
Nekem 1 éve cseréltek a T61-ben hűtést azóta elég jól bírja még. Most megint szervízben van mert lötyögött a kijelző és bevittem mielőtt lejár a garancia.
Egy másik érdekesség, hogy pontosan 2 hete vittem be akkor mondtak rá 4-5 munkanapot. Múlthét csütörtökön rákérdeztem, hogy áll a gép és azt mondták hogy a külföldi kolléga visszaigazolására várnak, hogy javítható-e garanciában.(Már lejárt a hivatalos garancia áprilisban, viszont a garanciapapíron meg ott van hogy októberben vettem a gépet.) Tanulság ha garanciapapíros ügyintézés van az jóval hosszabb idő.
-
Krissz22
senior tag
válasz Krissz22 #10727 üzenetére
Megoldódott...a power manager-ben ha állítottam, akkor az órajelet nem emelte fel. A windows > vezérlőpult > energiagazdálkodási lehetőségeknél ha állítottam, akkor felemeli. Igaz nem úgy működik, ahogy kéne. Vagy max órajelen jár, vagy csökkentett órajelen. Valószínű windows újratelepítés segítene...
-
mazsonpopo
tag
Ha vennék Gabesz01-től egy X200-at, valaki nem tartana igényt egy dokkolóra és egy autós töltőre? Egyikre sincs szükségem és ezek nélkül nem lehet elhozni.
-
válasz mazsonpopo #10729 üzenetére
Szerintem az autós töltőt hamar megveszik, ha feldobod az apróra. A dokkolók nem tudom, hogyan mennek, szvsz. azt is elviszik, csak kicsit lassabban.
-
dbius
veterán
Attól akár még meg lehet keresni priviben a topic gazdáját, hátha tud valamit ajánlani
#10724: a proci sebességének korlátozásában akár az is szerepet játszhat, ezért említettem meg.
mazsonpopo: Én akkor már a gyári adaptert adnám el, ha csak egy kellene, mert a gyári csak 65W-os, míg az autós töltő - ha olyan, mint amilyet én kaptam Gabesz01-től - pedig 90W-os.
A dokkolóban van dvd-író?
[ Szerkesztve ]
-
Már megint nem jó sem a System Update, sem a Lenovo Support & downloads oldala...
-
-
deeppurple66
csendes tag
a lenovo V360-asat Szerintetek mikortól és milyen áron lehet majd kapni???
A személyes lebonyolítás híve vagyok. Főleg Bp. De posta is ok.
-
modeller
aktív tag
válasz mazsonpopo #10729 üzenetére
Az autós töltő engem lehet, hogy érdekelne.
-
Lpat01
csendes tag
Hey!
Valaki tudja miért nem működik a lenovo honlapján a support rész? semmi drivert nemtok leszedni onnan...
Esetleg más hely ahonnan be lehet a drivereket szerezni?
-
lapa
veterán
nekem is zörög már a T61, nagyjából 4-5 hónapot bírt ki 24/7-ben saját zsírzás után. még nem vészes, de egy hónapon belül fütyörészős-csavarhúzogatós-feszegetős-kenegetős tematika lesz megint. pedig néha elmagyarázom neki sűrített levegős sprayyel.
-
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok!
Öregecske T42-es laptopomon már jóideje rendetlenkedik az USB.Csak USB 1.1-es sebességre hajlandó,barmilyen eszközzel.Eddig annyira nem idegesitett,de nemrég vettem egy külsö vinyót és ezzel azért már eléggé idegesítö a dolog.Kerestem a neten megoldást rá,de eddig sikertelenül.
Valaki tud erre megoldást?Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
viskund
csendes tag
válasz Ghandi #10740 üzenetére
2.0-ról 1.1-re döglik az USB. A 855PM chipset-es alaplapoknál előfordulhat. A chipset forrasztásai kilazulnak. Megoldás, alaplap csere. Ha még lehet kapni hozzá.
Tim82 és Khaal kicsit bővebben is írtak itt a fórumban. Legalábbis a kereső őket dobta ki ezzel a témával kapcsolatban.aggregátor dunadzsem 2011 TARÉJA!!! - Duna Taréja 2012 - Tareeja 2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2024
-
Ghandi
aktív tag
válasz ^Clown #10707 üzenetére
Én is ugyan ezzel a problémával szenvedtem egy ideig.Igaz én egy uj 2200BG-t tettem a T42-be de nem fogadta el.Elméletilega no-1802 boot CD segithet a problémán,ez kiiktatja a tipus korlátozást a CMOSban,igaz a visszajelző led nem fog müködni.Innen letöltheted a no-1802 boot CD-t,kiirod és futtatod kb 2perc az egész.
Na de! Nekem ez sem müködött teljesen.Felismerte a win a hálókártyát,látta is a wifi eszközöket,csak nem csatlakozott.Mint kiderült energia gazdálkodási probléma volt.
Erre a megoldás hogy módosítani kell a wifit kártyát linuxal, hogy eredeti IBM-nek lássa.
Na ezt én már nem tudtam megcsinálni,de Naga fórumtársunk,akitől vettem a 2200-at pikk-pakk megcsinálta.
Ha nem müködik a no-1802 patch akkor szerintem tud ö neked segiteniElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Ghandi
aktív tag
válasz viskund #10741 üzenetére
Külföldi fórumokon olvasgattam megoldást erre a problémára,ott is rögtön az alaplap cserét javasolták.....aszem nem ez lesz a megoldás számomra,mivel nem hiszem hogy megérné egy T42-esbe ennyi pénzt belefektetni csak emiatt(minden más tökéletes rajta),másrészt meg ehez uj alaplapot találni nehezebb dolog mint egy fehér hollót fogni.Szerintem csak bontottat kapnék,arra meg semmi gari hogy annál nem áll fent ugyan ez a probléma.
Ugyanezen a külföldi forumon javasolták még az USB csati megcsiszolását,kontakt sprays kezelést stb házi praktikát,mert állitólag oxidálodik csati és ezért valami ellenállási érték megváltozik bla,bla,bla nem értek hozzá.
Gondoltam hátha valaki találkozott ezzel a problémával már és tud rá tuti megoldást,de ha nincs akkor nincsElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
válasz Ghandi #10743 üzenetére
PCMCIA slotba bele lehet tenni egy USB2-es kártyát, és a probléma megoldva
1802-es hibához visszatérve, valószínűleg az X41, amiből kivettem, ott "kiütötték" a hibaüzenetet, ezért nem ment az X40-ben. Szóval nem IBM firmware-es volt az Intel 2200-as kártya. De a probléma megoldva Tim82-nek hála, egy Atheros chipes (Atheros AR5001X+) wifi kártyát vettem tőle, hibátlanul megy az X40-ben.
-
evone
őstag
Na, X301et kivonta a forgalombol a lenovo. Mostmár csak az L meg az SL szerianak kellene tavoznia meg az X100-nak. Illetve meg kellene szuntetni ezt a buziságot az X szerianal, legyen úgy mint régen, ne legyen S jelölés, hanem minden X-es TP alapbol alacsony feszultsegu procit kapjon.
-
mazsonpopo
tag
Jó hír, hogy lenne igény a dokkolóra és a töltőre! Megfontolandó.
Még egy kérdés: a Recovery partíciónak miért van ekkora presztízse? Legjobb tudomásom szerint egyszerűsíti a rendszerújrahúzás folyamatait, igaz? Ezen kívül van még valami "haszna"? Én szeretek rendszert telepíteni.
-
Terminus_
aktív tag
-
brd
nagyúr
Használ valaki 64 bites Win7-en RMClock-ot? Van más megoldás a driver aláírás-, tanúsítványhekkelésén kívül?
The only real valuable thing is intuition.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
T4x szériához vett már vki PATA-s SSD? érdekelnének a tapasztalatai.
(én T43-ba tennék)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteBook 840 G6 notebook - i7 8665U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 550X 2GB GDDR5 WIN
- Gyári laptop töltők: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Samsung
- Keresek: hibás, sérült, hiányos laptopot, laptop alkatrészeket
- Gyári új és használt magyar laptop billentyűzetek 1. : Acer, Lenovo
- Retro I-Buddie 907 működő lapotop töltővel
- 959 Eladó Dell Latitude 5510 laptop i5 10 gen FHD 256SSD 8GB RAM Új Akkuval a képek szerinti állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest