Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Végigolvastam a topikot és érdekes. Sztem az sp1 mindenképp kell az usb2.0 hoz. Azt nem értem miért olyan bonyolult feltelepíteni mikor nekem olyan xp-m van amin rajta van az sp1.(a telepítőn) A HT ről meg annyit hogy nekem is volt vele gondom , de megoldottam. A Dazzle DVC II nek a gyári digitalizáloja nem megy ht vel. Erre más progival digizek és mással vágom ki a reklámokat( ha vannak). Viszont egyszerre digitalizálok, dvd kódolok,dvd-t írok,közben nyomtatok egy szines képet, és nektek iírom ezt a hozzászólást. Én nem kapcsolnám ki a HT-t. Nekem a prime 95 csak 50% ot mutat a tortuta alatt. Nem elképzelhető hogy ezek a terhelések fars értékeket közölnek velünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest