- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oberschurke
csendes tag
válasz
oberschurke #246 üzenetére
Mar meg van. A martialist trait. 🙈😆
-
G4ga
őstag
válasz
oberschurke #233 üzenetére
detto.
A lentebb linkelt video alapján beállitottam és fasza volt.
Egeszen a mai napig... ugyan ez a minden lowra bug elöjött nálam is.
egyre gázabb a játék, de szarják magukból ki a dlc-ket. -
DiamondBack
senior tag
válasz
oberschurke #221 üzenetére
tudnál a Hunt beállításaidról egy printscreent küldeni?
Esetleg ez a video segíthet?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
oberschurke #191 üzenetére
Sziasztok,
Megy már a nyári event?
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #183 üzenetére
Akkor mi lenne a balansz, ha mindig adott napszak lenne? Mindenki blackcoat-al tolná, cain-el meg mindenki nappal. így vagy te fogsz világítani (fehér ruha este), vagy ők (fekete ruha nappal).
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #180 üzenetére
Én, pont meséltem a game töltése közben a többieknek, hogy blackcoat nagy geci a sötét mapokon. Errefel este
Előző körökben 6ot öltem, majd 5öt, de zseniális volt, hogy 3x donwoltuk, mindig dumdummal, és nem döglött meg istenért sem -
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #177 üzenetére
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #174 üzenetére
Én is ezt szoktam
meg fűbe trapet a compound közelében. néha megtalálják
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #171 üzenetére
Huntozni csak haverokkal, trioban és duoban érdemes, solozni meg csak trollkodásra, de másra nem. Pl tegnap is 5-6os lobby ellen mentünk, bárt a 6os lobbi java rejtett profil és azonnal hs-t lő, mindenen keresztül, szóval valszeg csaló. De volt olyan meccsünk duoban, hogy még én is meglepődtem, mennyire idióták az 5ös mmr-el az emberek, hogy 2 hive mellett leállnak fightolni, majd meghal a hivetól, ha egyszer meglövöd
így lett 8 killünk duoban, 4-5 mmr ellen.
Használj kevés fegyvert, nemtudom h prestige-elsz egyáltalán v sem, de ha nem, akkor menj 3 loadoutal, pl small, medium és long ammo settekkel. Egyik conversion + bármi lever action vegyó, kövi pl vetterli + pax, harmadik uppercut + mosin, vagy a francia csoda. Ismerni fogod a 3 fegyvert, emiatt megtanulod a hova célzást és h mit lő át. Most a medium szettem használtam meg a longammósat, mosinnal aprítani lehet a kis ironsight miatt, az uppercut meg örök kedvenc nálam. -
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #169 üzenetére
Nálam is változó, mert hulladék az mrr rendszer, de a 4-5ös mrr teljesen jó nekem, ott már érzem a kompetenciát, a 3mas mmr-t meg eltrollkodom mindig. Napokban stramer ellen mentem, az volt a poén, hogy nálam több hitet mutatott, mint neki ténylegesen, és csodálkoztam h miért nem hal meg
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #166 üzenetére
Mert mas a jatek es mas a chat kimenetele. Ez nalam is van. En se hallok mast.
-
Edorn
senior tag
válasz
oberschurke #128 üzenetére
Két pálya van összesen. Most jön a harmadik a közeljövőben.
-
Patrick
addikt
válasz
oberschurke #125 üzenetére
Store menüpont, azon belül Legendary. Hunt dollars-ért megveheted újra, mivel hunter elvesztésekor ez is eltűnik. Nyilván a DLC-t nem kell újra megvenni.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
oberschurke #123 üzenetére
Akkor küldj nekem egy steam barátkódot és felveszlek én.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
oberschurke #121 üzenetére
Hello, küldd még1x
-
Patrick
addikt
válasz
oberschurke #119 üzenetére
Ha bemész a Rosterbe, ott vannak a huntereid, egyszerre max 5 lehet aktív úgymond.
Ha egyik huntered meghal, akkor elveszik a fegyvereiddel és a traits pontokkal együtt.
Ilyenkor újat kell felvenned, amelyet a Rosteren belül tudsz felvenni a recruit hunter segítségével.
A Recruitment-en belül vannak a Legendary Huntereid, amiket megvettél Blood Bonds-al, avagy kifizetted a DLC-t. Ha egy ilyen meghal, nem kell újra megvenni a DLC formájában, simán csak kiválasztod azt, amelyiket megvetted (Available) már és Hunt Dollars-ért úgy mond ismét felfogadod és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gombászkönyvek egyben
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!