- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
tasiadam #196 üzenetére
Mi nem is nagyon járunk már be wildcardra, 3-4 körben is tapasztaltuk hogyha a krokodilra megyünk akkor ott campelnek, ha meg már megölték és betolták a banish-t akkor meg mellette várják megbújva az érkezőket. 4-5*-ös mmr-ben vagyunk de folyamatos hogy vagy a clue mellet sunyulnak vagy egy teljesen random bokorban a semmi közepén. Ettől függetlenül a normál contract 3 fős lobbyban elég élvezhető. az új fegyverek engem nem dobtak föl valahogy a drillinget és az uppermatot is úgy érzem mintha nem oda lőne ahova célzok, meg drága is
-
oberschurke
csendes tag
-
oberschurke
csendes tag
válasz
tasiadam #172 üzenetére
Volt egy-ket srac akivel toltuk anno,de toroltem oket,mert majdhogynem veszekedtek velem,ha valamit elbasztam. Ez csak 1 jatek 🙂11 prestigen vagyok,de ugy dontottem nem megyek tovabb. Felesleges. Csak egy szam. Igy meg legalabb megmarad minden felszerelesem. Mosint en is szeretem. Igazabol nem a celzassal van bajom hanem a hezitalassal. Nem ertem en se,sokszor mi van velem 😂 Van ez a neenoh nevezetu amcsi srac,az o hunt os videoit szoktam nezni. Bazz sokszor mar lelovi az ellent,en meg eszre se vettem. Az a franya sor meg kender,kioli az agysejtjeim 😆🍻 a hunt akkor is orok kedvenc marad.
-
oberschurke
csendes tag
válasz
tasiadam #170 üzenetére
En magam,szemely szerint egy bena gamernek tartom,de a sorozatos kudarcok se veszik el a kedvemet 🙂 mar beletorodtem,a balfaszsagomba. De jo ez igy is. Van mas amiben jobb vagyok. A Hunt al ugy vagyok,h egy hetig csak ezt tolom,aztan megunom jatszok massal. Amiert megunom az inkabb a random csapattarsak miatt van. Soloban eselyem sincs,trioban eroltetem. Sokszor annyi idiotaval dob ossze,hogy felhuzom magam es magam ele dobok egy dinamitot. Sajnos sokan nem tudnak csapatkent jatszani. Ket kulonbozo iranyba mennek,gyavak,200meterrel mogottem kullognak. Kijelolom neki hogy hol a hunter erre elindul a masik iranyba. Kazanba valo nepseg. 😂🔥
-
oberschurke
csendes tag
válasz
tasiadam #167 üzenetére
Amint ujra raktam a windowst ugy kb 1 hetig jo volt aztan magatol elment. Valami a windowsal van a gond. Amugy gratula az mmr hez en tobb mint 400 ora utan is csak 3 as vagyok 😂 bar egyik nap egesz jokat lovoldoztem egyszer csak feldobott 4 be aztan 1 vesztes es maris ujra 3 as 😂 mindig melle lovok ☹️
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W