- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz
- = Zk = - #207 üzenetére
magyart nem tudok, csak angolt, mert kvázi nemzetközi. a 2300-2600 az 4 csillag, nem? Az simán jó
-
tasiadam
veterán
válasz
- = Zk = - #205 üzenetére
milyen MMR-ben vagy, és mennyire tudsz angolul? tudok 2 discord channelt is, ahol én is vagyok
-
tasiadam
veterán
Azóta megváltoztattam "kicsit" a játékstílusom. cenni-vinni high velo sniperrel + model 3 high velo, meg traitek. A másik, silenced cenntenial mikor mivel + medium shotos shotgun. Emiatt távolra is tudok lőni, meg közelre. De csak és kizárólag model3, és csak és kizárólag cenntenial. Emiatt tökmindegy, mi a szituáció, ismerem a fegyvert. olcsó, és jó is. Tudom, hova kell célozzak, és oda is megy.
-
tasiadam
veterán
524 óra után, 6os mmr meglett
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz
DiamondBack #197 üzenetére
A drilling nekem tul lassu. Testre celzok, mashova megy, de nem is vennem meg. Springfield v sparks, pax vagy uppercut. Ezek stabilan jo kombok
-
tasiadam
veterán
válasz
DiamondBack #195 üzenetére
En az vagyok. En nekem tul van eroltetve. Mindenki campel magas mmrben, senkit nem erdekel a krokodik, mindenki rushol az 1 bountyra, ott meg a 3v3v3v3 megy konstans. Soloban meg senki se akar fightolni, kerulik a jatekot.
-
tasiadam
veterán
válasz
DiamondBack #192 üzenetére
1 óra múlva kb. 9-től 3 órára lockolták a szervereket, azaz déltől elv szabad
-
tasiadam
veterán
Találkoztam egy csodás buggal. Full hp-ról leszedtek, volt 1 nagy és pár kicsi chunk hp-m. Oké. Rámtettek egy trapet, és nem tudtam reselni, majd amikor reseltem, csak a hp-t vonta le de nem táamdtam fel.
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
No, újabb szerelemkombóm solora, dumdum springfield + hand crossbow poison.
Néha elég borzalmas a minősége, nemtom miért, maxon van minden az nvidia panelben
[link]
Ezen kívül még van pár ilyen menetem, soloként egész jó ezzel -
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #183 üzenetére
Akkor mi lenne a balansz, ha mindig adott napszak lenne? Mindenki blackcoat-al tolná, cain-el meg mindenki nappal. így vagy te fogsz világítani (fehér ruha este), vagy ők (fekete ruha nappal).
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #180 üzenetére
Én, pont meséltem a game töltése közben a többieknek, hogy blackcoat nagy geci a sötét mapokon. Errefel este
Előző körökben 6ot öltem, majd 5öt, de zseniális volt, hogy 3x donwoltuk, mindig dumdummal, és nem döglött meg istenért sem -
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #177 üzenetére
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #174 üzenetére
Én is ezt szoktam
meg fűbe trapet a compound közelében. néha megtalálják
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #171 üzenetére
Huntozni csak haverokkal, trioban és duoban érdemes, solozni meg csak trollkodásra, de másra nem. Pl tegnap is 5-6os lobby ellen mentünk, bárt a 6os lobbi java rejtett profil és azonnal hs-t lő, mindenen keresztül, szóval valszeg csaló. De volt olyan meccsünk duoban, hogy még én is meglepődtem, mennyire idióták az 5ös mmr-el az emberek, hogy 2 hive mellett leállnak fightolni, majd meghal a hivetól, ha egyszer meglövöd
így lett 8 killünk duoban, 4-5 mmr ellen.
Használj kevés fegyvert, nemtudom h prestige-elsz egyáltalán v sem, de ha nem, akkor menj 3 loadoutal, pl small, medium és long ammo settekkel. Egyik conversion + bármi lever action vegyó, kövi pl vetterli + pax, harmadik uppercut + mosin, vagy a francia csoda. Ismerni fogod a 3 fegyvert, emiatt megtanulod a hova célzást és h mit lő át. Most a medium szettem használtam meg a longammósat, mosinnal aprítani lehet a kis ironsight miatt, az uppercut meg örök kedvenc nálam. -
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #169 üzenetére
Nálam is változó, mert hulladék az mrr rendszer, de a 4-5ös mrr teljesen jó nekem, ott már érzem a kompetenciát, a 3mas mmr-t meg eltrollkodom mindig. Napokban stramer ellen mentem, az volt a poén, hogy nálam több hitet mutatott, mint neki ténylegesen, és csodálkoztam h miért nem hal meg
-
tasiadam
veterán
válasz
oberschurke #166 üzenetére
Mert mas a jatek es mas a chat kimenetele. Ez nalam is van. En se hallok mast.
-
tasiadam
veterán
egyre inkább nem értem a játékot.
Solozok, felmentem 4es mmr-re. Kb sosem lépek ki 1es KDA alatt játékokból, msot 1.3 az állás.
Ölök minimum 1et, Szitává lövöm az emebreket, és 3mas mmr-be pakol.
Pár perce toltam solot, trioval fightoltam, emberünkbe sparks kp-val, sparksal és késsel mentem, mindenből kapott 1-et, túlélte, 1 chunkot vesztett.
Bocsánat, de mi a faszom folyik itt.
Gépfegyverrel lehet bárkit lőni, megköszöni -
tasiadam
veterán
ismét kitett amgáért a hulaldék hitbox. 5x lövök fejre, 5x tiszta célpont, kilóg a doboz mögül de 0 találtad. De ha ugyan ezt a lövés 2 fadarab közé kell lőni, akkor biztos hogy talál. Persze így kivitték a bountit, mert miért is ne.
-
tasiadam
veterán
Na, engem is rábeszéltek, hogy vegyem meg, elsőnek első meccs után refundolni akartam, de most már rendesen szeretem. Az viszont elég zavaró, hogy ha solozok, triók ellen, kiadhatom az világ összes fejesét sem képesek megpusztulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza