- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oberschurke
csendes tag
Sajnos amiota kijott a nagy update,allandoan ott figyel a jatekban a piros eger kurzor a menubol 🙈 undorito!
-
oberschurke
csendes tag
válasz
oberschurke #246 üzenetére
Mar meg van. A martialist trait. 🙈😆
-
oberschurke
csendes tag
Sziasztok. Az uj palya/patch ota nem tudom a katanat a kardtokba visszadugni. Ez direkt van igy? Regebben lehetett,es onnan tamadaskent kirantani 🤔
-
oberschurke
csendes tag
válasz
DiamondBack #222 üzenetére
Na sikerult,ugy nez ki. A video alapjan. Koszi.
-
oberschurke
csendes tag
Egy WQHD BenQ Mobiuzom van 144 hz es.
-
oberschurke
csendes tag
Sziasztok.
[link] [link]
Intel Core i9-14900K - 8+16 Kerne 3.2GHz (6.0Turbo Ghz) - Sockel 1700
ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WIFI II | Intel Z790 - Sockel LGA1700
64GB DDR5-6000 Kingston FURY Beast CL36 Dual Kit 2x32GB
Nvidia GeForce RTX 4090 24GB mit DLSS 3
2TB M.2 SSD (NVMe) WD BLACK SN850X WDS200T2XHE -
oberschurke
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdés. Vettem egy új gépet,és néha beakad a Hunt,általában mikor új pályarészre megyek és felugrik az adott rész neve. Mivel elég drága volt a gép,ebből kifolyólag idegesít a dolog. Tudna esetleg valaki segíteni,hogy pl. a video settingsnél mi lehetne a megfelelő beállítás? Vagy esetleg máshol a gépen. Windows 11 et kaptam a géphez. Köszönöm.
-
oberschurke
csendes tag
Bazz tegnap olyan kort mentem. Kinyirtam 5 kulonbozo huntert,ilyen meg sose tortent velem. Nemtom mi tortent,bazz 2 sor 1 cigi,es csak fejre mentem. A csapattarsaim allandoan kifekudtek,es basszus maradt egy hunter,a nadasbol lovoldozott,erre a felso sarokban bevillanik a piros jel,h szar a net. Beakadt a jatek,aztan le is lott a koma. A legjobb korom volt erre beszarik a net,kaptam kb 200 penzt 😂 ,mikor penz szukeben vagyok. Agyrem. De igy is buszke vagyok magamra. 😁
-
oberschurke
csendes tag
-
oberschurke
csendes tag
Hanyinger ez az egesz gyava emberiseg. Most is parbajozunk 3 a 2 ellen mind a kettonket lelovik,de a 3.tag aki shotival nyomul es 100 meterrol kispisztollyal lovoldozik ahelyett h odajott volna es shotival tarol,inkabb a bokorban bujkal. Fuj de undorito. Ez a baj evvel az undorito emberi fajjal. Gyava mind. Csak ilyen forumokon es kazan facebukon tudnak ugralni,de ha mar kerem a cimet,h odamenjek osszecsomagolni,elkussol. Gyava fereg mind,jobb lesz ha mar putyko tenyleg dobja a csatomot.
-
oberschurke
csendes tag
Az a baj,sok ember baszik figyelni a hangokra. Most volt egy meccsem,par perces. Csapattars gubbaszt a bokorban kb 150meterre,mellette fut el a hunter,szarik ra,csak bujdosik tovabb. Engem meg lelo o meg vigan bujdosik tovabb. Na az ilyeneket dobnam be a kazanba 🔥
-
oberschurke
csendes tag
A legkomolyabb az mikor futok elore mint egy orult,nagyon nem figyelek a kornyezetre aztan elfutok egy piros hordo mellett es bammm. Ott volt mellette a csapda,nem figyeltem igy 2en is megmurdeltunk. Az a szemet allat aki odatette 😂
-
oberschurke
csendes tag
válasz
tasiadam #172 üzenetére
Volt egy-ket srac akivel toltuk anno,de toroltem oket,mert majdhogynem veszekedtek velem,ha valamit elbasztam. Ez csak 1 jatek 🙂11 prestigen vagyok,de ugy dontottem nem megyek tovabb. Felesleges. Csak egy szam. Igy meg legalabb megmarad minden felszerelesem. Mosint en is szeretem. Igazabol nem a celzassal van bajom hanem a hezitalassal. Nem ertem en se,sokszor mi van velem 😂 Van ez a neenoh nevezetu amcsi srac,az o hunt os videoit szoktam nezni. Bazz sokszor mar lelovi az ellent,en meg eszre se vettem. Az a franya sor meg kender,kioli az agysejtjeim 😆🍻 a hunt akkor is orok kedvenc marad.
-
oberschurke
csendes tag
válasz
tasiadam #170 üzenetére
En magam,szemely szerint egy bena gamernek tartom,de a sorozatos kudarcok se veszik el a kedvemet 🙂 mar beletorodtem,a balfaszsagomba. De jo ez igy is. Van mas amiben jobb vagyok. A Hunt al ugy vagyok,h egy hetig csak ezt tolom,aztan megunom jatszok massal. Amiert megunom az inkabb a random csapattarsak miatt van. Soloban eselyem sincs,trioban eroltetem. Sokszor annyi idiotaval dob ossze,hogy felhuzom magam es magam ele dobok egy dinamitot. Sajnos sokan nem tudnak csapatkent jatszani. Ket kulonbozo iranyba mennek,gyavak,200meterrel mogottem kullognak. Kijelolom neki hogy hol a hunter erre elindul a masik iranyba. Kazanba valo nepseg. 😂🔥
-
oberschurke
csendes tag
válasz
tasiadam #167 üzenetére
Amint ujra raktam a windowst ugy kb 1 hetig jo volt aztan magatol elment. Valami a windowsal van a gond. Amugy gratula az mmr hez en tobb mint 400 ora utan is csak 3 as vagyok 😂 bar egyik nap egesz jokat lovoldoztem egyszer csak feldobott 4 be aztan 1 vesztes es maris ujra 3 as 😂 mindig melle lovok ☹️
-
oberschurke
csendes tag
Sziasztok. Néztem videót is,ahol segítenének a hang beállítással kapcs,de semmi. Egyszerűen nem értem. Alaphelyzetben semmit sem állítottam és kb 1 hét után elment a hang. Vagyis amikor a csapattársak beszélnének ,maga a játék hangja meg van. Olvastam redditen illetve steam communityben is de érdemi segítséget ott se találok. Olyanokat írnak ,hogy állítsd át a be/ki menetet. Ja ,olyan böszmének tartanak mintha azt senki sem próbálta volna. Az a poén ,hogy amúgy sem állítottam át semmit, ez random! Alapba nem beszélek a random csapattársakkal, de ha valamit mondanak ami lehet épp fontos, nem hallom, csak a nevük villanik fel, hogy épp beszélnek. Tapasztalt már valaki hasonlót? Csak a hunt ban ilyen.
-
oberschurke
csendes tag
Van egy gondom. Reinstall az op rendszer,s vele egyutt minden. A hunt faszan megy mint mindig. Kb 2-3 het utan amikor beszelnek a random csapattarsaim a void on,nem hallom oket. Latom,hogy beszelnek de nem hallom. Semmit nem allitottam at. Megneztem a ki es bemenetelt,ugyanaz, mint elotte mikor meg mukodott. Erdekes...Tudna valaki segiteni,vagy esetleg tapasztalt hasonlot?
-
oberschurke
csendes tag
Ki lehet kapcsolni a hangokat, ha masok pofaznak? Mert azt is hallom akik nem az en csapatomban vannak. Tiszta kazan. Cseh kutyak szo szerint ugatgatnak. Ha bazze.
-
oberschurke
csendes tag
Szasztok. A test servert meg nem eroltettem, de mi a kulonbseg? Pl a normal jatekban miert nincs az uj palya? Ertem en h a jatekosok eszrevetelet varjak a test serveren tortentektol, de azon kivul mi a difi? Ott is ugyanugy fejlodunk stb?
-
oberschurke
csendes tag
Meg 1 kerdes. Hogy tudok mas palyakon jatszani?
-
oberschurke
csendes tag
válasz
galaktikus #122 üzenetére
-
oberschurke
csendes tag
válasz
galaktikus #115 üzenetére
Csa. Kuldtem barat meghivot de nem reagaltal ☹️
-
oberschurke
csendes tag
Szasztok. Egy kis segitseg kene. Total kezdo vagyok a Hunt ban de kezdem megszeretni. Mivel nem olvastam utana semminek es mikor uj vadaszt fogadtam fel a regi egy bizonyos otrovszki csajszi eltunt vele a dlc altal hasznalt fegyverek is. Azokat hogyan tudom visszahozni? Ha mar egyszer kifizettem 🙈bocs meg1szer total bal.asz vagyok. Koszi elore is. Szep eletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia