Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Pista0001 #15 üzenetére
Samsung telefonom van, iOS készülékem nincs, ilyen irányú tapasztalattal nem tudok szolgálni. Szerintem nézd meg a GT2 Proval az iOS-t, azokon belül is azokat a funkciókat amik téged érdekelnek/fontosak pl: Hívás kijelzés, kihangosítás, értesítések / gyors válaszok pulzusmérés stb. Aztán ha azzal megvan a tapasztalat és a lista ami érdekel, egy MM-ben összepárosítod a telefonod a kiállított órával és gyorsba leteszteled a funkciókat amiket összeírtál. Jobb ötletem nincs, kb a bolti tesztelésre rászánsz 10-20 percet és megkapod azt az összképet amit szeretnél. Én legalábbis így csinálnám.
Samsung S21FE-n minden funkció működik, annyi van csak, hogy a Huawei Health-et nekem lockolni kell és akkor minden szinkron folyamatos. Amíg Huwei telefonom volt ott nem kellett ezt a +1 beállítást megcsinálni.
További segítségként azt tudom mondani neked, hogy nem biztos, hogy megéri lecserélni a GT2 Pro-t. A topik elején lévő hozzászólásomban írtam, hogy mennyivel tud többet a GT3SE. Azokat el kell dönteni, hogy fontosak-e.* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
őstag
Ahol van némi fejlődés az a felsőkategória. Az alsóbb régiókban csak annyira minimális, hogy tényleg kérdéses a váltás. A Magicwatch 2 vagy Watch GT2 is elég menő hétköznapi óraviselet. Ez egy jóval sportosabb darab. Szerintem az óránál kifejezetten fontos a kinézet, hiszen ez is öltöztet. A modern geek-ek pedig úgyis a tudást nézik, hogy lehet rá mp3-at, meg alkalmazásokat telepíteni. De mondjuk az ilyen emberek öltözködéséből is látszik hogy nagyon techie beállítottságú figura.
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
őstag
Ami a legegyszerűbb, ha elmész egy MM-be vagy bármilyen boltba ahol lehet ilyet kapni és összepárosítod a telefonoddal. Egy pár funkciót meg tudsz nézni, megkéred ismerőst küldjön üzenetet, vagy hívjon fel stb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mondjuk én kifejezetten a HarmonyOS-re voltam kíváncsi. A nagy kérdés, nekem még az volt, hogy érdemes-e váltani? Szerintem GT2-ről igen, GT2 Pro-ról nem. Legalábbis nekem ez a véleményem. A GT2 Pro-t ha felveszem akkor mindig ott van az az érzés hogy: Na ez azért egy fa**a óra (Pláne fémszíjjal)! A 3 SE-nél ez nincs meg, meg és azért annyival többet nem tud. De ezt szigorúan csak a váltásra mondom.
Talán majd a GT4 lesz olyan amit érdemes lesz[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem ez most az egyik legjobb ár/érték arányú óra. A fekete nyilván több ruhaszetthez megy. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ma már rengeteg emberen van okosóra/karpánt kb mindenhez is felveszik (pl öltöny) így hiába a polymer tok, a divatnak megfelelően annyira már nem üt el mindentől.
A GT2 Pro-tól napi átlagos óraszintű (nem sport) használatban az eltérések:
- Fluidabb a MENÜ rendszer A mérés az pedig mérés ott mindegy milyen az animáció az eredmény számít úgyis
- Megjeleníti az emojikat: wáó örömujjongás, nekem nincs haszna ennek
- Gyors előre megírt válaszok én nem szeretem, úgyis előveszem a telefont ha valakinek bármire is válaszolnom kell / akarok
- Truseen 5.0 van rajta és nem Truseen 4.5+ 8 db érzékelő fotódióda vs 4 db: egyenlőre nem érzem előnyét/hátrányát
- Vannak rajta olyan számlapok amik GT2 Pro-ra nincsenek
- GT2 Pro Titán váz és kerámia alsó, GT3 SE Polymer tok és műanyag alsó illetve domborúbb szenzor rész (ez jobban "nyom" mint a GT2 Pro-é)
- Valahogy hamarabb merül: a GT2 Pro 12 nap max; GT3 SE 8-9 nap ha nem alszol benne
- A lünettához képest süllyesztett képernyő: Mint a Watch GT 1-ben; ezt speciel imádom <3
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular Eladó!
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest