- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Teszteltem én is egyből a hívást, de a telefonról indítottam, mert még nem tudom kezelni.
Az equalizert is próbáltam állítani, de nem sikerült. Ezt mind vezetés közben. Amúgy télen felesleges beállítanom bármit is, mert nincs az akku a kocsiban, amikor nem használom. Minek fagyasszam ha nem megyek sehová. Itt Pesten, csak akkor megyünk kocsival ha vásárlunk, illetve ha utazunk valahová. Parkolni nem lehet sehol. -
MK VII
veterán
Jó reggelt mindenkinek...
Pitypalattyos, napsütéses szép napot.tkonya
Köszi a linket. Azóta már a Huawei-el diskurált haver. Kiderítették neki, hogy van még gyártói garancia a telefonra csak igazolnia kell valami blokkal, hogy valahol megvette. Most az eladóval beszél, hogy kaparjon elő valami számlát.
Am mondta haver, hogy milyen segítőkészek meg jófejek a Huaweiesek. Szóval úgy néz ki tényleg 180 fokos fordulatot vettek, hál' istennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest