- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
the radish #14314 üzenetére
Az mondjuk necces egy csuklón hordott eszköznél.
-
Narxis
nagyúr
Kösz a kimerítő választ.
Fél évente ránézek az okosóra kínálatra és mindig rá kell jönnöm, hogy ez nekem nem okos. Az olcsóknál rengeteg hibáról olvasni, pl. hogy rosszul mérik a lépésszámot, nem mérik az alvást stb. A drágáknál meg nem látom, hogy mit fizetsz meg. Szerintem azért még nem okos egy óra mert tud pulzust mérni. Ha tudna esetleg vérnyomást mérni na arra már azt mondanám, hogy oké még ha valószínűleg nem is lenne olyan pontos mint egy felkaros vérnyomásmérő. Az ilyen stresszszint meg többi bullshit csak marketing fogás. Ezt az első generációs Bip-emet se használtam sokat, most csak úgy újra elkezdtem hordani. 2 hasznos funkció van rajta számomra, megtett séta/kerékpár táv és, hogy találtam olyan számlapot ami kiírja, hogy milyen nap van ma, ráadásul magyarul, de ha üzemidőben nem lenne ilyen jó akkor maradtam volna a sima casio órámnál.
-
Narxis
nagyúr
Üdv!
Érdemes 1-ről a 3-as Pro-ra váltani?
-
Narxis
nagyúr
Skacok nálam az év beragadt 2018-ra, akárhogy szinkronizálom nem akar 2019-re állni. Mindent jól mutat, nap, hónap, idő csak az év nem stimmel, nincs mókolva és csak Mi Fit appot használom.
-
Narxis
nagyúr
Mi Bandage
2019.09.04 - verzió: 4.3.0
- Mi Band 4: önálló mód
- Mi Band 4: zene vezérlés, telefon keresés, némítás funkciók
- Mi Band 3/Amazfit Bip: telefon keresés funkció
- Amazfit Cor/Amazfit Band 2: zene vezérlés, telefon keresés funkciókMilyen ez a zene vezérlés? Gombbal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W