- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
TheProb #4146 üzenetére
A bt ki- bekapcsolását meg lehet oldani automatizáló programokkal is, sót a xiaomik tudják ezt külső program nélkül is, de más telefok is vannak, amik tudják. Próbáld ki a MiBandage alkalmazást, elég jól beállítható a DND mód rajt.
Más: ezeket a számlapokat mivel lehet szerkeszteni?
-
Gloob
addikt
Én a MIUIHU-n vagyok, de a többi is hasonló.
Indítópult: van egy olyan alkalmazás, hogy biztonság. Egy zöld pajzs az ikonja. Ott lesz egy olyan, hogy alkalmazás kezelő, majd engedélyek. Itt megtalálható az indítópult. Itt hozzá kell adni mindkettőt.
Akkukímélő kikapcsolása: beállítások - akkumulátor és teljesítmény - alkalmazás kiválasztása a korlátozáshoz - ott megkeresed az alkalmazásokat, ráböksz, és nincs korlátozást választasz.
Lakatolás: a futó alkalmazások listájában egy lefelé seprő mozdulat, és megjelenik egy kis lakat ikon.
MIUIHU-n így van. Régen volt már globál verzióm, de ott is hasonló emlékeim szerint. Én egy MiBand 3 - at használok ezzel a két alkalmazással, és szépen megy. -
Gloob
addikt
Szerintem jó! Egy Lenovo HW01-et váltottam le vele. Moddolt Mi Fit-el, és a MiBandage-val használom. Az akku ideje azért nincs olyan, mint hirdetik. Nekem egy hetet bírt eddig, igaz 3 töltésen van túl. Az ékezetes betűk özül va amit nem tud, de a Bandage megoldja. Amiket nem tud, azokat lecseréli ékezet nélkülire. Sokkal jobb úgy.
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Esetleg valaki használja a Bip-et IOS alatt? Rendeltem egyet az asszonynak, és ő szifonos. Egyelőre annyi érdekelne, hogy az IOS-es MiFittel az ékezetes magyar karakterek hogyan jelennek meg, és a hívásazonosítás működik-e, kiírja-e a hívót? IOS alatt nincs MiBandage. A Bip még úton van, ez csak információ szerzés miatt érdekel, hogy mire lehet számítani. Esetleg ha van valami, amivel meg lehet oldani IOS alatt is, akkor annak a neve is kellene. A szifon nem buherált, nincs jailbreak, vállalati telefon, tehát csak az Appstore játszik. Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fujifilm X
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest