- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Flashben nem is tudok segíteni angolul nem tudok csak kicsit,ha láttam a böngibe leírva akkor kisilabizáltam a beállítást de ennyi, nekem most nincs is a gépemen , sajnálom mert tényleg jó lenne, de amég pl a facebookon hol engedi a flash-t hol nem és más játékoldalon is ez van , addig pápá..... a bővitményeket se tudom feltenni, pl nekem kell a lastpass, a böngészőbe be van ugyan építve a lastpass plugin, de kis guglizás után azt olvastam, hogy a lastpass nem támogatja (egyenlőre) a Bravét, szóval a beépített lastpassba meg nem bízom. Egyszóval majd visszatérek rá ha rendesen összekalapálják és lesz magyar támogatás mint a többi nagy névnél is van meg bővitmények, persze ha te értesz angolul és érted a beállításait plussz fel tudsz menni a hivatalos fórumukra, oldalukra elolvasni a help-ket akkor próbálgasd, nekem azért problémás mert nem tudok angolul.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de indításnál nem teljes képernyőn indul a középső kockával kell nagyítani, nem lehet beállítani, hogy normális mérettel induljon?