- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Bootolni is akarsz a vinyóról, vagy csak használni? Mert ilyenkor elég not installedre rakni a biosban és a win majd felismeri.
Ha meg boot-olni is akarsz, akkor vegyél egy PCI-os IDE vezérlőt, mert csak ezzel oldható meg. Ha jól tudom amibios-ra nem jött ki rendes patchelő ami megoldaná a nagy vinyók kezelését. -
LakiTomi
tag
Nem akartam uj topicot nyitni, de nem talaltam hasonlot.A gond az hogy van egy HP VECTRA Ve 8 -400Mhz PII-es - as konfigom - valami 440bx-es alaplappal itt az intrin es a hdd-t csak 32 Gb-ig kezeli,ami nem jo.
amibios van benne, es nem talalok hozza semmi frissitest, meg hogy allitolag a hp meg mar szarik ra. Ha valakibek volt hasonlo gondja es sikerult legalabb a bioszat frissitteni nagyon orulnek, ha segitene. Amugy forumokon irtak hogy a lap nem kezeli a 32GB-nal nagyobb winyot. Ez lehet???
Aki erre talal bioszt, ami kezeli a 32Gb-nal nagyobb winyokat, az kiraly csavo
Plz Help Miii !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged