- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttomek75
újonc
Gondoltam én is erre, de a vinyók csatlakoztatására nem találtam megoldást. Rögzíthető sata+táp az egyik fele, a másik meg minisas. Eme vége zavar a kábelnek. ITX lap szerintem nincs, amin ilyen csati van. Olyan kábelt sem találtam, aminek a vinyónál rögzíthető vége van, az alaplapi csatlakozása pedig sata. A kivehető vinyó miatt.
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Hali, nekem is 8.1 van rajta és meg vagyok elégedve vele. Én vegyesen használom, htpc-nek, torrentre, tárolásra. Ha windows melllett maradsz javaslom a K10stat-ot mert azzal lehet "egy kicsit" alul feszelni. Ja néha a World of tahnks-et is nyomom rajta.... (persze video kártyával). Ha meg távolról akarok belépni a teamviewer olyan szinten megy, hogy az usb tv tunerrel akár ezen keresztül is tévézhetek.
-
fogtunder
nagyúr
én a helyedben nem szórakoznék a windows-zal, csak azért mert egyszerű, meg ezért venni plusz egy licenszet, hát nem a leghatékonyabb megoldás, én inkább tárhelyre fordítanám az árát.
a RAM nem fog gyorsabban menni, mint 800Mhz, mert ennyin kezeli a RAMokat. ECC RAM használa egyébként ajánlott, ha volt benne gyári memória, mikor vetted, én nem keverném össze non-ECC modulokkal. ha nem volt, akkor hagyd benne. egyébként is felesleges lenne gyorsabb memória, mert erre felhasználásra ugyan minek?
egyszerűen telepíthető rá az Xpenology (Synology DSM), vagy OMV, grafikus felületen kell végigklikkelni, nem állítanak nagy kihívások elé senkit, aki tud olvasni, utána szintén grafikus felületen be tudod állítani őket, extra csomagokat telepíteni, ha tényleg csak média szervernek kell, ezek bőségesen ki tudják szolgálni az igényeket.
a winyót passzolom, nekem WD Redek vannak benne, és nem csinál ilyet, csak a tápvetni kezd csapágyas lenni, mint sok mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- További aktív témák...
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest