- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondi
tag
válasz
cyberbull #10 üzenetére
Nem eladasra kinaltam fel... Na mindegy. Az USB-t nem neztem, de szerintem 2.0, a videokartyat meg lasd az elozo hozzaszolasomban: egy nagy kalap szar. Filmnezesre szvsz. amugy maga a gep sem eleg, az XE2 sorozat tagjainak 500 mega koruli a procijuk (az enyem 450-es AMD).
-
Bondi
tag
Udv! Vettem egy hasznalt XE2-DE gepet, gyari CD nuku, a kepernyovel/videokartyaval gondjaim vannak. Ledozeroltam rola a W2K-t, utana feldozeroltam ra W98-at (SE, gyarilag is az volt rajta, me'g a kis matrica is ott a gepen). A kezikonyv meg az osszes letezo spec. szerint SMI LynxEM kartya van a gepben, megsem hajlando ezt felismerni, pedig mar az eredeti illesztocsomagot meg az osszes lehetseges driverfrissitest levadasztam. Minden egyeb oke, modem, hangkartya stb. (BIOS nincs hozza frissebb.) Az ideg megol, hogy csak a ''szabvanyos PCI grafikus kartyaval'' hajlando mukodni 800x600-ban, csak epp 16 szinnel, kepzelhetitek). Minden egyeb driverrel csak 640x480-ban (256 szin). Mar nekialltam szetszedni a gepet, hogy sajat szememmel megnezzem, mi van benne, de az meg nem ment, ugy osszeraktak, ugyhogy most itt allok befurodve.
A Lynx driverrel csikos a kepernyo 95%-a, csak felul marad egy kis hely, oda zsufol mindent. Eletemben nem lattam meg ilyet.
Orommel fogadok minden javaslatot. Ha nincs, akkor szetverem az egeszet kalapaccsal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged