- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
Pyttawrx #52397 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a pendrive nem teljesen 100%-os, mert most megcsináltam a külső ssd-t.Rufus Gtp-vel is és creation toolal készítve is bebootol, viszont amikor odaérek, hogy melyik partícióra telepítsem a windowst egyik esetben sem látja a telepítő a belső SSD-t.
Mingyárt agyfaszt kapok ettől....
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52391 üzenetére
Először azzal csináltam, de semmi. Utána csináltam rufus-al.
Egyébként mintha egyszer láttam volna, hogy kiírta, hogy "firmware failed to load usb driver", úgy meg nehéz lesz usb-ről bootoltatni.
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52380 üzenetére
Mégiscsak Ips paneles a gép, így el is hoztam, viszont az Istenért nem tudom rávenni, hogy bootoljon usb-ről.
-Megcsináltam a rufussal egy UEFI-s boot drive-ot.
-biosban kilőve a secure boot (alapból szürke és disabled)
-boot választásnál nem lehet kiválasztani, csak a belső ssd-tmikor újraindítom akkor kidobál egy csomó üzenetet, hogy "Acpi bios error (bug)", meg hogy failed to load intel firmware
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52380 üzenetére
Sejtettem, köszi.
-
KRoy19
őstag
válasz
SeniorTilla #52378 üzenetére
Igen, olvastam a leírást, viszont sem a gyártó oldalán sem másik webshop-ban ahol árulják ezt a típust nincs feltüntetve, hogy Ips paneles lenne ez a modell.
-
KRoy19
őstag
-
KRoy19
őstag
Üdv!
Vettem egy Hp Pavilion 15 ab105nh típusú notebookot és érdekelne, hogy megoldható e odd caddy-s módszerrel az ssd + hdd együttes használata garanciavesztés nélkül?
Köszönöm a választ előre is!
Üdv.: Roland
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged