Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khelben
üzenetére
Ez igaz. Ha 100 körül veszel gépet, akkor inkább használt felső kategóriást. Viszik is őket rendesen, pont ezért, én is ugyanezt mondom mindenkinek, amit most te írtál. Sokszor van viszont, hogy újat kell vennie, vagy intézménynek lesz, stb, oda nem adhatsz használtat.
Szerintem a Pavilionok jók, és jó áron vannak. Most néztem egy Pav 15-öst fullhd, 2GB VGA, A10 CPU, 12GB RAM, 140-ért adtam. Szerintem tök jó vétel volt, egy évek óta visszatérő vevőm vette meg. A rác már több gépet vett tőlem, konzumereket, és végig meg volt/van velük elégedve. Ilyen eseteket órákig sorolhatnék. Ezért gondolom, hogy jók a gépek.
Van olyan is, aki viszont a használt Dell Precisiont 180 ezerért megveszi, és enyhén szólva ütött-kopott állapotban. Magam is csodálkoztam, amikor decemberben 6 ilyen gépet eladtam 2 héten belül, és tényleg nem volt vigyázva rájuk, elég szarul néztek ki. Azóta 1,5 hónap eltelt, senki nem reklamált még.
A fenti két példa mutatja, hogy van, akinek ez kell, van, akinek az. De ettől még egyikük sem hülye, csak mások az igényeik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx