- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Ice&Lime

üzenetére Ice&Lime

üzenetéreSzerintem a gagyibook elég finom megfogalmazás és nem sértő és nem is durva. 
 Hát 18-as karikát nem igényel, de a nagybetűs kiemeléssel elég erős, feltűnő hatása van.A te esetedben végképpen nem értem magát a dolognak a részedről való meg nem értését, mivel neked is voltak vele gondjaid, akkor érthetetlen az érzékeny reagálásod ez ügyben, valami vagy oké vagy nem. 
 Végigpörgettem a terjedelmes levelezésünket, és nem láttam, hogy különösen panaszkodtam volna rá. Egyedül az üzemidőt viselném el, ha 4+ óra helyett lenne mondjuk 6+ óra, de ez azt hiszem csak álom az i5-ös Ivy prociknál. Meg persze a matt kijelzője nem olyan élénk, mint egyes multimédiás gépeknek, de ez általános feature az üzleti gépeknél.Főleg, hogy nem te vagy a gépezet kitalálója és megalkotója, ezért még inkább érthetetlen a reakciód. 
 Ez, mint minden más műszaki termék, csak egy tárgy, nem több.
 Valóban nem én x@rtam ezt a modellt, de attól még ha valamivel nem értek egyet, azt szóvá tehetem, vagy legalábbis rákérdezhetek. Erre való a fórum, nem gondolod? 
 Ja és ugye tudod, ált. milyen reakciókat váltanak ki az ilyen kinyilatkoztatások a notis topiklakókból?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx