Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AxBattler

félisten

válasz Ice&Lime #33555 üzenetére

Szerintem a gagyibook elég finom megfogalmazás és nem sértő és nem is durva.
    Hát 18-as karikát nem igényel, de a nagybetűs kiemeléssel elég erős, feltűnő hatása van.

A te esetedben végképpen nem értem magát a dolognak a részedről való meg nem értését, mivel neked is voltak vele gondjaid, akkor érthetetlen az érzékeny reagálásod ez ügyben, valami vagy oké vagy nem.
    Végigpörgettem a terjedelmes levelezésünket, és nem láttam, hogy különösen panaszkodtam volna rá. Egyedül az üzemidőt viselném el, ha 4+ óra helyett lenne mondjuk 6+ óra, de ez azt hiszem csak álom az i5-ös Ivy prociknál. Meg persze a matt kijelzője nem olyan élénk, mint egyes multimédiás gépeknek, de ez általános feature az üzleti gépeknél.

Főleg, hogy nem te vagy a gépezet kitalálója és megalkotója, ezért még inkább érthetetlen a reakciód.
    Ez, mint minden más műszaki termék, csak egy tárgy, nem több.

Valóban nem én x@rtam ezt a modellt, de attól még ha valamivel nem értek egyet, azt szóvá tehetem, vagy legalábbis rákérdezhetek. Erre való a fórum, nem gondolod? :U
    Ja és ugye tudod, ált. milyen reakciókat váltanak ki az ilyen kinyilatkoztatások a notis topiklakókból?

Új hozzászólás Aktív témák