- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én pont most szereztem meg a cheater páncélt, de így gyakorlatilag legyőzhetetlen a csajszi.A végső csatát is ezzel toltam le, semmi esélyük nem volt ellenem, azóta feltoltam very hardra a nehézséget, kitakarítottam a maradék corrupted zónákat és utána szögre akasztottam, inkább megyek a megszokott stealth ruhában.
-
Bad Pritt
félisten
Érdemes tényleg figyelni, mert útközben sikoltoznak érted, a városokban meg ugye zöld felkiáltójel jelzi a küldiket.
Mondjuk eddig kicsit csalódás nekem a mellékküldi része a játéknak, nem túl változatos, de a Meridian környékieket mondjuk még nem kezdtem el.
Kérdés: a nyomozós részeknél már sokadszorra esik meg, hogy beszkennelek csomó mindent, aztán az első megvizsgálása után már tovább is léptet a küldetés, a többit meg se kell néznem. Ez baj, valami sorrendet kéne tartani, vagy csak ilyen ügyes vagyok?
Amúgy olvastam pár tesztben, hogy fölöslegesnek érzik a csapdákat, parittyát, meg kb az íjakon kívül minden más fegyvert. Ezt jó nagy baromságnak érzem, mert nettó időben meg energiában is kevesebbre jön ki, ha rendesen becserkészed a vadakat, felállítod a csapdákat, használod a tripcastert meg a slinget, mintha csak spammelnéd a nyilakat állandóan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honda topik
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Legion Go 8APU1
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest