Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Az emberek roppant kis %-ban vesznek olyan telefont, amilyenre szükségük van. Direkt nem gyártanak utóbbi fajtát. Még a M6P-t is úgy vettem, h vannak hiányosságai (SD, jack, pár apróság a szoftverben), de ennek a legkevesebb, és ez a legélhetőbb készülék. Nevéből élő Samsunghoz képest megváltás.
Már írtam több*: jó készüléket senki nem cserél le. Olyat vesznek, amilyet szájukba rágnak, h az jó nekik, aztán, ha már nagyon bosszantó, vesznek másik szart. -
Predatorr
őstag
válasz
viragdani01 #7 üzenetére
Köszi. Nálam is csendesen jönnek, de jönnek. Legutóbbi kihúzásnál láttam, h van egy beállítás ikon, majd megnézem. Órára (X S3) nem jönnek, 1Sével állítottam be az appokat.
1 hónapos a teló, biztos nem találtam meg még minden beállítást. -
Predatorr
őstag
Nekem 6, és a Mi Healthet lődözi ki néha. Legutóbbb frissítés óta, ha fut is, nincs ikonja az állapotsorban.
Ami Honornál engem bosszant, hogy a „sokat fogyasztó” appok miatt sokszor riaszt, hiába adtam meg a szükséges jogokat, de kilövögetem, még így is messze van a szarszung bugtengerétől. Vagy nem találom, hol kikapcs.
A képernyőívet nagyon tudják a Honornál, tényleg segíti a használatot. Erősen tartottam tőle szarszung (S8) után, de nem volt más lehetőségem. Hihetetlen, hogy más cég annyira képtelen ezt eltalálni, hogy inkább nem gyárt.
Én azért vettem most telefont, hogy NE legyen benne kémchip. Egyáltalán nem vágyom rá.
Sajnos, mire jó hajlíthatók készülnek, mindbe beleteszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest