- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Aham. Szal nem oldalról van megvilágítba, hanem a plexiben van, szal nem a LED elejétől kapja a fényt, hanem az oldalától. Hát, ahogy én nézegettem a ledjeimet oldalra nem igazán világítottak csak előre. Vagy lehet kapni szórt fényü ledeket aminek az oldala is világít? Vagy ezt hívják opál lednek? (nekem akril - víztiszta - van)
Hogy oldottad meg, h a led fénye kilépjen a plexiből (tehát, h világít szemből nézve is a lap, nem csak az éleinél)? Az ''tej plexi'' vagy csak fel van dörzsölve? -
harry
veterán
Szerintem szép/elegáns lett
Jöhet kép a másikról is
Nekem kéne egy kis help... Ha jól látom a potik körül van egy karika ami világít. Ezt hogy oldottad meg? Plexikarika felkarcolva és élvilágítva? Én is így szeretném megcsinálni a power/hdd ledeket a power/reset gomboknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest