- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Magisk
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Nekem magától belép. Welcome screen be van állítva, és csak egyetlenegy felhasználó van. SP1 is fent van.
-
_thomas_
tag
az sp1 valóban deaktiválja. megáll és kéri a jelszót,ami persze nincs így csak entert kell ütni és kész.de én nem akarok entert ütni. vki itt már leírta vhol mit kell átállítani (egy pipát kell leszedni) csak elfelejtettem hogy kell megcsinálni:(
registryből autoadminlogon 1 vagy vmi ilyesmi de ez csak 1x műxik aztán az xp átírja...
az xsetup-ot ismerem. megpróbálom azzal!
thx a segítséget! -
VladimirR
nagyúr
1. ha csak egz user van, akkor egzsyeruen nem adsy meg jelszot, es belep magatol (bar lehet, hogy sp1 deaktivalja ezt, meg vannak hatranyai is) es akkor ''biztonsag'' szempontjabol ugyanott vagy
2. szinte minden tweaker progi tud ilyet, az en szemelyes kedvencem az X-Setup, de nagyon jo meg a TweakUI is (ez a MS sajatja)
3. meg lehet oldani regisztribol is, de ezt meg nem mondom fejbol, hogy hogyan
szerk.: megvan a regisztris: [L]http://www.lacy.hu/index.php?oldal=keret&x=x&tipus=trukkok&belso=cikkek&cikk=cikkek/biztonsag/autoadmin[/L] jah, es a domain nem kell, hacsak nem ilyen kornyezetben vagy
[Szerkesztve] -
_thomas_
tag
hi!
erre keresem a választ. rendszerinstall után vagyok és idegesít hogy mindig entert kell ütnöm a bejelentkezéshez. a welcome screent kikapcsoltam.
üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest