- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Nekem magától belép. Welcome screen be van állítva, és csak egyetlenegy felhasználó van. SP1 is fent van.
-
_thomas_
tag
az sp1 valóban deaktiválja. megáll és kéri a jelszót,ami persze nincs így csak entert kell ütni és kész.de én nem akarok entert ütni. vki itt már leírta vhol mit kell átállítani (egy pipát kell leszedni) csak elfelejtettem hogy kell megcsinálni:(
registryből autoadminlogon 1 vagy vmi ilyesmi de ez csak 1x műxik aztán az xp átírja...
az xsetup-ot ismerem. megpróbálom azzal!
thx a segítséget! -
VladimirR
nagyúr
1. ha csak egz user van, akkor egzsyeruen nem adsy meg jelszot, es belep magatol (bar lehet, hogy sp1 deaktivalja ezt, meg vannak hatranyai is) es akkor ''biztonsag'' szempontjabol ugyanott vagy
2. szinte minden tweaker progi tud ilyet, az en szemelyes kedvencem az X-Setup, de nagyon jo meg a TweakUI is (ez a MS sajatja)
3. meg lehet oldani regisztribol is, de ezt meg nem mondom fejbol, hogy hogyan
szerk.: megvan a regisztris: [L]http://www.lacy.hu/index.php?oldal=keret&x=x&tipus=trukkok&belso=cikkek&cikk=cikkek/biztonsag/autoadmin[/L] jah, es a domain nem kell, hacsak nem ilyen kornyezetben vagy
[Szerkesztve] -
_thomas_
tag
hi!
erre keresem a választ. rendszerinstall után vagyok és idegesít hogy mindig entert kell ütnöm a bejelentkezéshez. a welcome screent kikapcsoltam.
üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest