Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
jenko
tag
nem hülyeség ez a topic, van pl adóbevallásos is, annak is utána lehet nézni pl. apeh honlapon, de ha saját tapasztalatokat oszt meg az ember, az sok esetben hatékonyabb segítség. Úgyhogy üdvözlöm az ötletet, talán egy értelmesebb cím (pl: a regisztrációs adó - tapasztalatok) és informatívabb kezdő hozzászólás, linkekkel (pl. Rover hasznos linkjeivel) életképessé tenné a topikot.
-
gerike1
csendes tag
A napra kész információ a számítás álltal minden napppal változik,az eur.1-2-3-4 es besorolás szintén olyan információ amit nem mindenki tud én erre gondoltam.A képletet nem rakom fel sokat görcsöltünk vele mire meg 1gyezik a kpm és a vám gyors számításával.És azt soha nem teszik sehová,ha fizettél volna rega dót akkor tudnád hogy a papír beadásától számítva kb.3-perc mire megkapod hogy mennyit fizetsz.A hozzáférhatő számításokból ezt az időt nem lehet teljesíteni
A fizetős szolgáltatások között szerepel ez is mint a forgalomba helyezés,átíratás,forgalomból kivonás,a behozatal. -
Rover623
félisten
-
gerike1
csendes tag
Én a napra kész infóra gondoltam de látom mindenki tisztában van azzal milyen környezetvédelmi besorolású a motor ami az autójábann van évjárat szerint
bocs hogy naívan azt képzeltem hogy nem mindenki igazodik el a bonyolult példánn amivel számítasz pl.F = A x (1 - K - k x t/T)
te is sajnálom úgy gondolom ilyen az amikor segíteni szertenél.És az okosok 1ből letorkolnak
[Szerkesztve] -
gerike1
csendes tag
eddig tartott 1 egyszerű számítást kiötleni ami pontos, február 12 óta
a gázszámla még nem megy.Kik találják ezt ki???ja ha ha kell megmondom csak kell hogy diesel-benzin,évjárat+hónap,cm3 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A fizetős szolgáltatások között szerepel ez is mint a forgalomba helyezés,átíratás,forgalomból kivonás,a behozatal.

bocs hogy naívan azt képzeltem hogy nem mindenki igazodik el a bonyolult példánn amivel számítasz pl.F = A x (1 - K - k x t/T)

a gázszámla még nem megy.Kik találják ezt ki???ja ha ha kell megmondom csak kell hogy diesel-benzin,évjárat+hónap,cm3