- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balco
aktív tag
ez azert nem lakas!
hidd el hogy otthon rend van!
itt keptelenseg rendet tartani, minek felseperni, ha kimesz a WCre es annyi port hozol be egybol hogy elsirod magad! Az itt ott potyogo festesrol, csemperol, vakolatrol nem is mondok semmit! Otthon konnyu rendet tartani, az nem kihivas! Nem is kell rendet tartani, mert nincs mit elpakolni! Otthon ha a kuka felig van kiviszem, meg nem kerul bele etelmaradek...
De amikor egy helyen fozol, kajalsz, alszol, berugsz, elsz... 15 m2-en 4-en!
Nem mukodik, naponta 5szor kell levinni a kukat! es ugy is gyulik az asztalon a szemet! Nincs melegviz mosogatni es meg sorolhatnam!
De igaza van tonyonak, hogy hiaba lazadunk ellen csak nekunk lehet rosszabb, még ha csinalnak is valamit!
Elindult a BME-n is PPP alapu kolifelujitas, egyedul a mi kolinkra nincs jelentkezo, mert tobbe kerul felujitani, mint epiteni egy ujat!
De ha fel is ujitjak, en addig hol lakok? Albiban? Mibol?
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
Kiki az igényeinek megfelelőt. Én a szettem teljes értékéből sem tudnék boltba választani.
Hallottam már 500 eFt-os Cantont és hasonló árú B&W-t, Wharfedale-t, és még sorolhatnám. Egy-két típus volt csak, ami bejött. De utánszámoltam és rájöttem, hogy ha boltba venném meg a cuccomat, akkor simán otthagynék másfél millát. Ekkor döntöttem az építtetés mellett és egyúttal leselejteztem a régi Jamo 7-es hangfalaimat, ami még csak simán sztereoba volt kötve -
Thunder78
őstag
Akkor inkább a komplett szett-et ajánlom.
150 eFt-ért egy jó 5.1 erősítőt nem lehet kapni (vagy nagyon ki kell fogni, talán 1-2 típus)
A hengerő egyébként nem sokat jelent ... attól, hogy hangos, még szólhat sz@rul és fordítva is igaz ez. Egy viszonylag nem túl nagy terhelhetőségű hanfalnak (pl.: 40-50W) is lehet gyönyörű hangja. Csak utóbbit inkább kis szobába ajánlanám
Összegezve ... a füleddel kell eldöntened, hogy tetszik-e egy hangfal hangja és nem a kiírt paraméterek alapján. Ez több okból is igaz, most ezeket nem részletezem, van pár hi-fi-s topik -
Thunder78
őstag
A teljes hangszórókészlet negyedmisiből megvan ... legalábbis az enyém ... 2-3 évvel ezelőtti áron. Friss árakat nem tudok, ennek utána kéne járni. De ehhez még hozzájön 5 db hangváltó, ill. egy db monoblokk a mélyládának, kábelek, tömítőanyag a hangfalakba, csatlakozók, tüskék alája. Sok pici vicik-vacak
Szóval kb 350 eFt. Persze olcsóbb is van. De akkor a minőség is változik. -
Thunder78
őstag
Attól függ, hogy konkrétan mit szeretnél. Az én rendszerm (most csak a hangfalakról van szó) 700 e-be került, de mielőtt elszörnyűlködtök, hozzáteszem, hogy ebből az asztalosmunka kb 300-350 eFt volt és a hangszórk sem a legolcsóbbak. És simán veri egy kétszer drágább bolti cucc szintjét. Szóval ezeknél van lényegesen olcsóbb, de hasonlóan igényes kivitel.
Szerintem egy olcsóbb rendszer kihozható néhányszázezer forintból (200-300-ra gondolok). De ha még alacsonyabb minőségi szintet akar valaki megcélozni, lehet szó szerintem low-budget cuccról is. Az ilyen részleteket már inkább személyesen kéne megdumálni, nem itt. Meg akkor meg is tudsz hallgatni néhány cuccot és ki tudod választani a zenei izlésednek és fülednek megfelelőt. -
hz hefti
tag
-
djyuri
őstag
Én is imádom a rendet! A kocsiban senkinek men engedek cigizést meg szemetelést és evést,ivást. De a szobámban is max csak táplálkozni lehet.
Amúgy a szennyes ruhákon meg a saját cuccaimon kívűl nincsen semmi extra,de azokból azt van bőven
Tehát semmi fertőző vagy büdös dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest