- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Október közepén érkezhet a Honor Magic8
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Tibike0722 #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed az Azonnali notebookos kérdések órája topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
Tibike0722
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Most vettem egy Asus laptopot, win 8 op rendszerrel, de nekem ez nem jó. Win 7re át akarom rakni, viszont nem tudok sehogyan bootolni. Mielőtt valaki lebénázna, nem vagyok full kezdő. Bootoltam már pendrive-ról meg CD-ről is, de akkor tudtam választani a lehetőségek közül. Most egy Asus X55VD laptopom van, ha belépek a boot menü boot részébe, 1 lehetőség van, a winyó. Van benne DVD író is, azt se látom, ha pendrive-ot rádugok, azt se látom. Vmit hozzá lehet adni ahogy néztem, de vmi útvonalat meg kell adni neki meg boot opciót, és nem tudom hogy ezek mik. Azt nem hiszem el hogy ezen a gépen nem lehetne bootolni DVD-ről se meg pendrive-ról, csak hozzá kell adni, viszont nem tudom hogyan. Vki járt már hasonlóan mint én?? Hogy tudom megcsinálni?Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Távcső topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest