- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
fradi81 #78924 üzenetére
Ha napsütés közben rámérsz, akkor az akku eltávolítása után az akkutartó kapcsain van feszültség? Annyit javítottam már meg, a napelemmel nem szokott gond lenni. A nyák is jól néz ki, nincs korrodálva.
Esetleg az elem is lehet hibás, túl nagy már a belső ellenállása, és nem tudja feltölteni. Ha több éves, akkor ez szokott lenni az első, hogy azt ki kell cserélni. Akár komolyabb eszközben már nem jól szolgáló akku is felhasználható még. Pl. én most digitális fényképező régi akkujait használtam újra így (a gépnek már kevés volt). Ebben az esetben érdemes előtte feltölteni egy rendes töltővel. -
Batman2
őstag
válasz
fradi81 #11490 üzenetére
Szevasz
Vajon azt az áramerősség kijelzést hogyan végzi a telefon ??
Nem láttam még olyan telefont, amiben áramerő mérő volt beszerelve, de fészültséget sem szoktak kijelezni, csak a töltő áramkör mér feszültséget és az intézi a telefon többi részétől függetlenül tudtommal a töltést !
Az USB-ről tudtommal max. 500mA vehető le, tehát lehet, hogy valójában nem méri a telefon, hanem csak azt érzékeli, hogy az USB-re lett csatlakoztatava és akkor 500mA-t ir ki !
Bár, ha ez egy telefontól független ketyere, nem része a telefonnak, akkor igazából nem tudom, hogy tudja e érzékelni a telefon, hogy milyen forrásból jön a táp.
Ha viszont egy független ketyere, akkor szerintem abban keresendő a hiba, rossz, ki kell
cserélni !A járó, vagy álló motort azért kérdeztem, mert járó motor esetében mindenféle zavarok, tűimpulzusok keletkeznek a járgány elektromos hálózatában, ami zavarhatja pl. egy táp működését, de ez álló motor esetében nem áll fenn !
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest