-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
Lompos48 #65877 üzenetére
Szigetelőn is lehet áramot mérni csak 10^-12 A tartomanyban mozog az érték. Szigetelés technika mérésen anno. A műszer arra is érzékeny volt piko amperes tartományban, ha elmentünk előtte... Nyilván ezért építenek ilyen méréshez árnyékolt helyiséget. ( meg külön hálózatfüggetlen betáp stb. ).
Írták, hogy a vizsgált felület homogenitása ( annak hiánya ) is simán közrejátszhat .
Nem megfelelő műszerrel, nem megfelelő módszerrel ( egy mérés nem mérés. Legalább lenne 10 mérési eredmény vagy több és abból függvény stb..eloszlás... Hőmérséklet, páratartalom, nyomás etc... ).
És ezek csak a durva hibák kb. .-)
(#65877) Lompos48: Nem neked címeztem csak gyors összeszedtem néhány gondoölatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest