Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Szia Abu!
Ez így ebben a formában nem igaz, amit írsz, ugyanis a Ubisoft is gyakorlatilag egy teljes külön stúdiót tart fent a nagyobb nevek PC verzióinak elkészítéséért. Konkrétan:
A Ubisoft Ukraine feladata volt a Tom Clancy's H.A.W.X, a From Dust, a Driver: San Francisco, a Ghost Recon: Future Soldier és az Assassin's Creed 3 PC verzióját elkészíteni. Semmi más feladatuk nem volt az elmúlt években. A gond ott van, hogy ezek közül a Future Soldier egy rossz vicc lett, szinte játszhatatlanul jelent meg és még most, fél évvel a megjelenés után is siralmas a helyzet. A Driver: SF is nagyon gyenge PC verziót kapott, az AC3-nál már ügyesebbek voltak. A From Dust ugyancsak egy nevetségesen rossz PC verziót kapott. A H.A.W.X PC verziója nem tudom milyen lett.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem csak a Square Enix csinálja azt, hogy külön stúdiót tart fent nagyobb címek PC verzióinak, viszont máshol nem biztos, hogy ez a koncepció hatékonyan működik.Na, csakhogy on is legyek:
Ahogy azt már zack kolléga is említette: a fejlesztők nagyon jól tudták/látták bőven a megjelenés előtt, hogy az MSAA durván megeszi a sebességet. Miért raktak akkor ilyen típusú AA-t a játékba? Nem lett volna ésszerűbb egy olyan AA eljárást választani, ami deferred render esetén gyorsabb? A Deus Ex: Human Revolution-t olyan szép gyorsra csinálták MLAA-val. -
-
zack
nagyúr
Király.
De miért ezt használták? Hogy egy 6970 CF-en ill. a régebbi kártyákon ne fuson jól szűréssel? Tényleg nem értem a logikát.
A technikai részét már értem, de most jöhet a logikai részére is a magyarázat, feltéve ha tudod.
Meg az is érdekel, ha egy AMD logót látok az elején, miért fut jobban nV-n...Nem várom el, hogy AMD kártyákon fusson jobban, pusztán annyi lenne az alapvető elvárás, hogy mindkettőn jól fusson.
De az azért fura, hogy logó ellenére nV-n megy jobban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Trollok komolyan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De miért ezt használták? Hogy egy 6970 CF-en ill. a régebbi kártyákon ne fuson jól szűréssel? Tényleg nem értem a logikát.