- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz
atthany #4152 üzenetére
Én múlt héten vettem az emagról, már 140ért is megérte.
Mivel egyre többet játszok konzolon, a régi samsung lcd-t le kellett cserélnem, mert nem volt flicker free és fáradt tőle a szemem 5-6 óra után. Gondoltam teszek egy próbát, legfeljebb visszaküldöm, de szerencsére telefon kamerával nézve nem vibrál a panel és a szemem szerint sem. Érdekes, hogy az összes tévé adatlapján minden szart feltüntetnek, kivéve ezt ami azért elég fontos dolog...
A képe nagyon szép, játékokban is minimális elmosódás van csak, ennél már csak az 1ms-es gémer monitorok jobbak, vagy az oledek, de utóbbit nem láttam élőben. Persze a feketék nem az igaziak, a széleken végig halványan látszik a bevilágítás ha tiszta sötét a kép éppen. De láttam már ennél sokkal rosszabb ips panelt drágábban is. És a kép borítása sajnos nem matt, csak minimálisan, így fényes szobába/nappaliba nem ajánlanám, mert eléggé tükröződik. A saját okostévé rendszere marha gyors, rengeteg beállítási lehetőség van, de nem tudsz akármilyen programot feltenni, mint androidra. (Pl reklámmentes youtube klienst a SmartTube-ot.)Jelenleg csak egy gondom van vele, PS5-el nem megy a 4K HDR RGB módban és a VRR-se, azt írja a HDMI 2.0 limitje miatt. Pedig a tévé 2.1es elvileg, 2022 májusi gyártású.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- Lossless DSD MP3 lejátszó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest