- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Ez a leírás sajna AVI file-hoz van, nem MPEG2-höz. Utaltak amúgy ezen az oldalon egy MyFlix nevű progira (Bővebben: link), ami elvileg szépen elmaszkolja a rossz frame-eket MPEG2-ben, de abból meg nem találtam meg azt a verziót (MyFlix XE), ami támogatja az MPEG2-őt, csak az MPEG1-et. Grrrrr.
-
Bash
őstag
21 lépés a siker felé: Bővebben: link
Egyébként meg Google, kulcsszó beír, első találat. Kb. 6 mp-embe került. -
Agyzuzo
addikt
Ennyire nehezet kérdeztem?
-
Agyzuzo
addikt
Uppolok... Nekem viszont van egy MPEG-2-es file-om, amiben van egy kemény darab hibás frame (43:20-nál szépen bekockáz, nem tudom demuxolni az audiót sem). Valakinek van ötlete, mivel lehetne kijavítani, hogy működjön a demux? 2 MPEG-2-es file-t szeretnék egyberakni és áttolni DVD-re, de emiatt a nyamvadék hibás frame miatt még demux-olni se tudom.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Valószínűleg meghibásodhatott egy mpg file-m, ezt abból gondolom hogy egy héttel ezelőtt még semmi gond nem volt vele szépen ment aztán történt egy kis gond a gépemmel(a windows meghalt)azóta fel van telepítve újra minden , minden megy simán kivéveezt az mpg file-t, tehát szerintem meghibásodhatott, vagy lehet hogy kellene egy codec ami azelőtt rajta volt a gépemen és most nincs? Bár igaz hogy a többi mpg file-t meg lejátsza.
Kérdésem kell-e valamilyen codec, vagy létezik-e olyan progi ami a sérült mpg-t helyreállítja? Úgy tudom hogy yasf-re van ilyen remélem mpg-re is....... Az sem baj ha úgy javítja ki hogy egy 2 % veszteséget csinál.........
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest