Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Valószínűleg javíthatóak a képek.
Meg lehet próbálni a fájl átnevezését, a kiterjesztés átírását, de legegyszerűbb ha szerzel egy célszoftvert, ami jól eséllyel megmenti a képeidet.
Ilyen célszoftver például a PixRecovery vagy a Davory. Mindkettőnek van kipróbálható verziója, a PixRecovery még online verzióval is rendelkezik.A kérdésnek kár volt külön topikot nyitni. Egy nagy gyűjtőtopikban, mint például ez, sokkal hamarabb választ kaphatsz a kérdésedre.
Ezt a topikot most bezárom, ha további kérdésed van, kérlek a linkelt topikban tedd fel.Sok szerencsét a képek helyreállításához és jó fórumozást!
-
lasszussz
csendes tag
Kedves fórumozók!
A segítségetekre lenne szükségem. Fényképeket készítettem egy canon SX30-sal egy 32gb-os kártyára. Menet közben visszanéztem őket, minden rendben volt, aztán később, amikor visszalapoztam a képeket, már csak az azonosíthatatlan fájl feliratot találtam. Amikor a memóriakártyáról átmásoltam a gépre őket, megnéztem a tulajdonságokat, de mindegyiknél csak az volt, hogy mekkora méretű, és hogy milyen fájlformátumban van(tif).
Hogyan lehet elővarázsolni a képeket, ill. mi lehet a baj? Egyáltalán nem értek hozzá, tehát abszolút amatőr vagyok, de azt gondolom, hogy a kártyával lehet vmi baj, mert azóta másik kártyát használok, és minden rendben.
Tehát mégegyszer a kérdés: Szerintetek van-e esély, hogy mégegyszer láthassam a képeket, és hogyan?
Köszönöm előre is a hasznos válaszokat:-)))
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest