Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
Aktív témák
-
törölt tag
-
ZeTE
tag
válasz
Mákosmetélt
üzenetére
köszi.
sajnos nincs meg az alaplap könyvecskéje és fojamatosan sípol amíg kinem kapcsolom.
sokat röviden. azt nem értem hogy miért volt jó 3-4 reset ig amikor átdugtam a vinyót.
-
Mákosmetélt
tag
nem hiszem hogy vinyó miatt sípolna, az alaplap könyvében áltakában a csipogós kódok benne vannak, hogy mit jelentenek.számold össze h mennyit sípol, meg hogy röviden vagy hosszan és próbáld meg kikeresni.
sok oka lehet, ellenőrizd le a proci meg egyéb ventillátorok csatlakozását, nem-e nem megy valamelyik lapát és túlmelegszik, stb.. -
ZeTE
tag
senkinek nincs ötlete?
-
ZeTE
tag
Hali!
Van 1 asztali gépem nemrég lett ősszerakva és a következőt csinálja.
bekapcsolásnál sipol, sok rövidet egymás után és nem haggya abba.
na most én szétszedsztem kitakarítottam. mikor átdugtam az alaplapban 1 másik sata-ba a vinyót akkor jó is volt 3-4 újraindításig utánna megint ezt csinálja.
esetleg tudna nekem segíteni valaki?
Aktív témák
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi