- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Nem, mert mint mondtam már, nem csatlakozási hiba. Mára négyre nőtt azon gépek száma, amelyekben kipróbáltuk. Azért sem lehet csatlakozási hiba, mert a kártya minden esetben be volt csavarozva a helyére, és úgy mozgattuk meg. Az elektronika valóban nem javul meg ha megmozgatom, ennyire azért én sem vagyok hülye. Valójában érintkezési hibára gyanakszom, de nem az alaplapi, ill videókártya csatlakozásnál,hanem magán a nyákon. Talán valamelyik smd, kondi, esetleg memória chip környékén de mivel nem vagyok szakember, ezért csak következtetek. Ezért kerestem valakit, aki nálam avatottabb a témában és esetleg külső jelekből is tud következtetni a hiba okára.
-
XeeN
senior tag
Fel!
Valaki plz! -
XeeN
senior tag
ÁP!
-
XeeN
senior tag
A hibajelenség a következő:
Ha megmozgatom a kártyát, általában megjavul a kép, ezért valamilyen érintkezési hibára gyanakszom. Alaplap, táp stb mint hibaforrás kizárva, mert a hiba nem csak a saját gépemben jelentkezik.
Ötlet?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest