Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
OK, csak azért kérdem, mert adott néhány tény (ha jól bogarásztam ki az eddigiekből)
1. Van egy ECS lapod, amiben nem megy az XP
2. Van egy Duronod, ami meg az ECS lapban ==> Az ecs lap jó, a Duron jó.
3. Van egy Matsonic lapod, amiben nem megy az XP. ==> Kérdés, a duron megy-e benne?
Ugyanis ha igen, akkor az azt jelentené, hogy két működő lapban _sem_ megy az XP, tehát erős a gyanu, hogy az a procc rossz (vagy mindkét lapot egyformán rosszul állítottad be, amit nem igazán hiszek).
Tudom milyen egy ecs k7s5a (nekem is az van), de nem állítja automatikusan az fsb-t. Alapból 100-ra teszi (bios reset esetén), egyébként azon hajtja, amire legutóbb volt állítva. HoneyX OC biossal, vagy Cheepo bios-szal ez lehet akár 143, 147, 150 (esetleg 166 v. 200 is
, ami tuti nem működik), szóval ha magasabbra lett volna állítva a korábbi procchoz, ez is felmerülhetett vola, mint lehetséges ok.
A kérdés tehát az: tuti jó az az XP? Használtan vetted? Kipróbáltad előtte?
Boltban vetted? Gari?
Mindkét esetben: szállítás közben sérülhetett? (ezt nem feltétlenül kell látnod első ránézésre, vagy úgy egyáltalán szabad szemmel)
Ki tudod próbálni olyan környezetben ahol tuti mennie kéne? (mondjuk két jó lap már elég a teszthez)
Szerk.: Most így hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy egy esetleges procicserét követően nem dobja-e 100/100-ra az fsb-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ami tuti nem működik), szóval ha magasabbra lett volna állítva a korábbi procchoz, ez is felmerülhetett vola, mint lehetséges ok.