- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
OK, csak azért kérdem, mert adott néhány tény (ha jól bogarásztam ki az eddigiekből)
1. Van egy ECS lapod, amiben nem megy az XP
2. Van egy Duronod, ami meg az ECS lapban ==> Az ecs lap jó, a Duron jó.
3. Van egy Matsonic lapod, amiben nem megy az XP. ==> Kérdés, a duron megy-e benne?
Ugyanis ha igen, akkor az azt jelentené, hogy két működő lapban _sem_ megy az XP, tehát erős a gyanu, hogy az a procc rossz (vagy mindkét lapot egyformán rosszul állítottad be, amit nem igazán hiszek).
Tudom milyen egy ecs k7s5a (nekem is az van), de nem állítja automatikusan az fsb-t. Alapból 100-ra teszi (bios reset esetén), egyébként azon hajtja, amire legutóbb volt állítva. HoneyX OC biossal, vagy Cheepo bios-szal ez lehet akár 143, 147, 150 (esetleg 166 v. 200 is, ami tuti nem működik), szóval ha magasabbra lett volna állítva a korábbi procchoz, ez is felmerülhetett vola, mint lehetséges ok.
A kérdés tehát az: tuti jó az az XP? Használtan vetted? Kipróbáltad előtte?
Boltban vetted? Gari?
Mindkét esetben: szállítás közben sérülhetett? (ezt nem feltétlenül kell látnod első ránézésre, vagy úgy egyáltalán szabad szemmel)
Ki tudod próbálni olyan környezetben ahol tuti mennie kéne? (mondjuk két jó lap már elég a teszthez)
Szerk.: Most így hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy egy esetleges procicserét követően nem dobja-e 100/100-ra az fsb-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- VLC Media Player
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest