- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
OK, csak azért kérdem, mert adott néhány tény (ha jól bogarásztam ki az eddigiekből)
1. Van egy ECS lapod, amiben nem megy az XP
2. Van egy Duronod, ami meg az ECS lapban ==> Az ecs lap jó, a Duron jó.
3. Van egy Matsonic lapod, amiben nem megy az XP. ==> Kérdés, a duron megy-e benne?
Ugyanis ha igen, akkor az azt jelentené, hogy két működő lapban _sem_ megy az XP, tehát erős a gyanu, hogy az a procc rossz (vagy mindkét lapot egyformán rosszul állítottad be, amit nem igazán hiszek).
Tudom milyen egy ecs k7s5a (nekem is az van), de nem állítja automatikusan az fsb-t. Alapból 100-ra teszi (bios reset esetén), egyébként azon hajtja, amire legutóbb volt állítva. HoneyX OC biossal, vagy Cheepo bios-szal ez lehet akár 143, 147, 150 (esetleg 166 v. 200 is
, ami tuti nem működik), szóval ha magasabbra lett volna állítva a korábbi procchoz, ez is felmerülhetett vola, mint lehetséges ok.
A kérdés tehát az: tuti jó az az XP? Használtan vetted? Kipróbáltad előtte?
Boltban vetted? Gari?
Mindkét esetben: szállítás közben sérülhetett? (ezt nem feltétlenül kell látnod első ránézésre, vagy úgy egyáltalán szabad szemmel)
Ki tudod próbálni olyan környezetben ahol tuti mennie kéne? (mondjuk két jó lap már elég a teszthez)
Szerk.: Most így hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy egy esetleges procicserét követően nem dobja-e 100/100-ra az fsb-t.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Orvosi kérdések
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ami tuti nem működik), szóval ha magasabbra lett volna állítva a korábbi procchoz, ez is felmerülhetett vola, mint lehetséges ok.