Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Valamiért nem indul el nálam egyik installáló\unisntalláló alkalmazás se.
-
Drizzt
nagyúr
Amúgy egy újabb bios esetleg nem segítene valamit a lapon? Csomószor jelent meg olyan bios, ami időzítésekkel kapcsoltaos gondokat orvosolt. Lehet keresek egy legújabbat.
-
Drizzt
nagyúr
Lenne egy kérdésem nekem is: Én nf7-tel nyomom, vettem egy elvileg 490-en cl3-mal menő D43-at. Hogyan tudnám megállapítani, hogy tényleg megy-e a dolog annyin? Mert nekem NF7-ben kb. 215*2 a max, amit bír, azt is csak cl3-on. Minden feszt megpróbáltam a maxra állítani. Semmi extra változás. Tehát szerintetek elvileg lehetséges, hogy ha pl.: majdan veszek egy A64-et, abba beleteszem, fog menni 490-en?
Vagy reklamáljak, vagy van valami jó ötletetek? Amivel meg tudnám mondani, hogy most tényleg mennyin bír menni?
Elég fontos lenne a válasz.
Ps.: Amúgy ddr400-ként, 2.5 cassal nem bootol, sőt alaplap sípol, ez árnyalja valamiben a helyzetet? -
Drizzt
nagyúr
Nah, akkor most mit adsz el végül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest