- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambrus
lelkes újonc
válasz
gabor7th
üzenetére
Bárcsak lenne minden pályán radar/lidar de nincs (és ha van akkor is előfordul hogy a végefelé találjuk meg). Én sohasem indulok olyan céllal, hogy összeszedjek mindent vagy SC-t "farmoljak". Csak szórakozás céllal indulok. Eddig minden warbond-ot meg tudtam venni megjelenésük napján így is. Ahogy írtam csak a szórakozás szempont nekem ezért csak 10-es nehézségi szinten játszok így nem mindig van lehetőségem végig rambozni a pályát amikor már indulnának vissza a többiek. Ugyan nem volt rá szükségem, de egyszer vettem pénzért super creditet mert annyi órám volt a játékban, hogy a 40 eurot méltánytalanul kevésnek tartottam amit adtam érte. Azóta van annyi "tartalék" SC-m ja és néha rá fanyalodok a super store cuccokra így tényleg nem panaszkodom a gyűjtögetésben és nem is kívánok változtatni a játékmódomon jelenleg.
A lényeg amire rá akartam mutatni az első üzenettel, hogy egyén és játékstílus függő is lehet, hogy ki hol talál többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crimson Desert
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Bialetti kézi kávéőrlő
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest