- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambrus
lelkes újonc
válasz
gabor7th
üzenetére
Bárcsak lenne minden pályán radar/lidar de nincs (és ha van akkor is előfordul hogy a végefelé találjuk meg). Én sohasem indulok olyan céllal, hogy összeszedjek mindent vagy SC-t "farmoljak". Csak szórakozás céllal indulok. Eddig minden warbond-ot meg tudtam venni megjelenésük napján így is. Ahogy írtam csak a szórakozás szempont nekem ezért csak 10-es nehézségi szinten játszok így nem mindig van lehetőségem végig rambozni a pályát amikor már indulnának vissza a többiek. Ugyan nem volt rá szükségem, de egyszer vettem pénzért super creditet mert annyi órám volt a játékban, hogy a 40 eurot méltánytalanul kevésnek tartottam amit adtam érte. Azóta van annyi "tartalék" SC-m ja és néha rá fanyalodok a super store cuccokra így tényleg nem panaszkodom a gyűjtögetésben és nem is kívánok változtatni a játékmódomon jelenleg.
A lényeg amire rá akartam mutatni az első üzenettel, hogy egyén és játékstílus függő is lehet, hogy ki hol talál többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest