Hirdetés
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Akciófigyelő: Új EarFun Air Pro fülhallgatók kedvezményes áron
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Most, hogy beléptem a játékba, csak úgy kaptam egy ajándék páncélruhát és sisakot. Ez egy egyedi cucc, egy nagyon jó kombináció, nincs még egy ilyen. Nem tudom miért kaptam, hogy mert sokat játszottam előző nap vagy mi, csak úgy megkaptam.
Mától tán új Warbond is van.
Amúgy attól tartok nem fog sikerülni megint a Major Order, ami fura, mert most csak azon az egy bolygón többen harcolnak, mint az egész galaxisban az update előtt. Ugye ezzekkel a major orderekkel járhat narratíva is, hogy pl. mert elveszítjük azért az újfajta rovarok ezután mindenfele lesznek, nemcsak ezen a bolygón például... És valószínű a fejlesztők igazából esélyt se akarnak adni, elveszítjük bármennyire is igyekszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs